|
![]() |
#602 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
da,i meni procesing pise,a valjda c u roku mjesec dana doci na adresu ![]()
![]() |
#605 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Naručio tablet i mobitel i bio mi Back order 4 dana i uredno poslali. http://prntscr.com/1xrgvo Samo sada ova pošiljka ima 120% šansi za PDV, em je glomazna em je iz Švedske lol
![]() |
#607 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Meni si s banggoda odovorili na nemaju cubota one sivog i da ce biti kroz 2-3 dana, pa da mi zato nisu poslali. Jel netko imao takav slucaj? Nude mi crni al je crni nekak bzvz
![]() |
#608 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imao sam sličan slučaj sa Pandom. Kupio bijeli mob, pa ga nestalo, zamijenio za crni, pa i njega nestalo. Onda sam zamijenio za drugi mob iste cijene i on je stigao.
![]() |
#610 |
Premium
|
Ne znam više tko je tu lud. Dobivam item putem Deutsche Post. Ubacim TN i datum slanja (07.10.) u njihovu tracking tražilicu te dobivam: "The item arrived at the International Logistics Center Frankfurt on Oct 17, 2013" Problem je što mi je isto pisalo i 10.10. i 12.10. i 15.10. EDIT: zaboravih reći da item stiže sa Pande.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 18.10.2013. u 09:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Vidis meni isto to sa frankfurtom. Nije mogao prije u frankfurt. Danas mi proradio i piše da je jučer bio u frankfurtu. Uzeto na geeku. Znači očekujem da mi to stoji 10ak dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Premium
|
Mislim da je tu druga igra. Naime, vratili su im brdo pošiljaka sa China Posta jer su u pitanju uređaji koji imaju baterije u sebi, a China od krajem prošlog mjeseca zabranjuje takve pošiljke (btw, Sing Post ne dozvoljava pošiljke sa 2 baterije). Sada ti oni poklanjaju 8$ tj. kupon za brži shipping. Zbog tog kaosa sa baterijama su se prebacili na Deutsche i Belgian Post. Čekam od njih item poslan DP-om 07.10. Vidi post #592.
![]() |
#619 |
Premium
|
Rekao sam kako je riješeno - uzeli su drugu dostavnu službu. EDIT: Panda me zavlači sa slanjem moba. Plaćen 02.10., a još uvijek nije poslan. Kažu bit će za dan-dva. Reko: "Drugovi, zabole me. Ako mob ne stigne do kraja mjeseca u moje ruke, idem dizati dispute na PayPalu. Ja ću svoju lovu dobiti, a vi ćete imati jednog kupca manje, negativnu reputaciju i još ću to rastrubiti po forumima." Čekam njihovu reakciju. Jedan dispute sam već otvorio, a ovo bi mogao biti drugi u ovom mjesecu.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 19.10.2013. u 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
nakon hotinbuy zaheba mislio sam sa pande naručiti mob ali kada vidim komentare na netu za njih čudno mi da netko uopće išta i uzima tamo..ti su valjda najgori mada imam dojam da su se svi ti kinezi nešto "pokvarili" u zadnje vrijeme..sve više me vuče kupnja preko ebaya iz EU..ovo čekanje da pošalju pa čekanje još dva tjedna na carini je koma |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
2 tjedna carine ti ne gine....ja sebi gledam meni će sa banggooda taman mjesec dana ispasti da mi je trebalo za mobitel...doduše ja sam malo krivo isto naručio (blagdani) ali mjesec dana treba da mobitel dođe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Nekoć je tjedan i pol trebalo da dođe u Švedsku preko benga, i onda ovako kod mene doma za 4 dana. Ali sada isto koliko treba do ovdje provede na našoj predivnoj carini koja obrađuje pakete s tjedan dana zaostatka i ti dani se samo povećavaju. Nema nikakvog opravdanja vezano uz Europsku uniju da su morali sve prebaciti u Zagreb i biti tako spori
![]() |
#623 |
Premium
|
Pa evo npr. naručim si mob iz Belgije i stigne za 5-7 dana na carinu i ovi ga puste direkt meni kada je iz EU i nema carinjenja i onih sranja sa računom - ne? Znači umjesto 25-30 dana dobiješ mob za 10-12 maksimum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Premium
|
Prvi mob od Pande mi je stigao za 12 dana. A sad nikako da stigne. Isti dan sam kupio 2 moba. Jedan je poslan 07.10., a drugi ni dan danas. Nemam ništa protiv toga da mi mob čami 2 tjedna na carini jer znam gdje je, ali ako 2 tjedna čami kod njih, a da mi ga nisu poslali, e to ne dopuštam. Ako ga nemaš, reci 'nemam ga na lageru'. Ok, vrati pare/daj neki drugi i idemo dalje. Jedan drugi item od njih mi je mjesec dana čamio na aerodromu u Pekingu. Poslao 2 maila da pitam šta je s njim, a oni meni 'Samo što nije krenuo'. Tek kad sam napravio dispute na PP-u, onda se pokrenuo i trenutno putuje. I to već 8 dana. Hebote, prije bi Grunf napravio avion i došao od Kine do ovdje nego komercijalni Boeing/Airbus. @tommy Ovo sa slanjem iz Belgije/EU štima.
![]() |
#625 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
09.10 sam kupio 3 komada haiera w910 na banggoodu. Tracking i dalje ne radi za ni jedan mob, na kojoj god stranici da probam. Jel normalno da nakon 11 dana tracking ne radi? A od 10.10. piše da je shipped... |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Za onaj svedski ili kojivec tracking je normalno, da. Bude proradio kad stigne u Svedsku ili gdjevec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Pogledaj na trackingu fylta kada je zaista "Departured ". Iako je bio shipped meni je trebalo 5 dana da iz logističkog centra poleti. Samo se treba strpjeti... sve u redu
![]() |
#630 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|