|
![]() |
#3691 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja skočio iz Gold IV u Gold II ne znam na koju foru, ali neću se žalit, bar ću brže dogurat do platinuma ![]()
![]() |
![]() |
#3692 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() End of Season 3 rewards, new one.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3693 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Aj još ovo za MMR nekak, ali dobar streak ? ![]() ti to mene ozbiljno? ![]() aj, Gold V sam riješio bez pol frke, ali u Gold IV, katastrofa, došao od 0 do 100 u 4 gejma, i onda prvi promotional popljugam, drugi dobijem, treći popljugam uspio riješiti promotional tek 4. put lol
![]() |
![]() |
#3694 |
Premium
|
Hoću reći da ti je mmr pomogao da dobivaš dosta LP-a, i to ti je pomoglo da se penješ relativno brzo... I that's it ![]() Ali opet, upitna je pouzdanost RIOT-ovog matchmakinga i konfiguratora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3695 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() ak se ovak nastavi, mislim da mi ni trolovi ne bi trebali previše problema raditi pri penjanju u platinum ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3696 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
EU: West getting a Massive Server Upgrade, PBE Update: Kassadin Changes reverted, Season 3 Rewards announced, More gold for Supports in Season 4, IronStylus talks Zyra skins, More PBE Changes to Morgana and Xerath and the latest Sale! Zanimljivo, ovo za euw server me je posebno zanimalo, bilo im je i vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3698 |
Premium
|
A trebali bi po mome i jedno i drugo.. Šta ti znači optimizacija ako moraš čekati 15-30min na connect. Neka povećaju kvotu koja može biti online i optimiziraju, to bi bilo to.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3701 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Napokon ![]() Ja inače gubim svaki gejm, ne znam što je to, mislim da ću se morati držati mida sada www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history lik pickao fizza, pitao ekipu da li se slaže da idem na lux i da li mi vjeruju nakraju završio s 49k dmg, drugi nakon mene imao ono 30-35 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3703 |
Premium
|
Baš me zanima taj super tim, jedva čekam ![]() on a brighter note, kada god hoću malo chillirati, odem na euw http://www.lolking.net/summoner/euw/29988166#history gg ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3704 |
Premium
|
Ajde doguraj Atomshipa do platine ovu sezonu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3705 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3706 |
Premium
|
Pa dovoljno i champova i vremena za 2 accounta ![]() Imaš još skoro 4 tjedna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3707 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ima još netko teške lagove ili sam ja jedini ? ![]() sad igram i takvi lagovi da je to nesnošljivo gledam na minimap i protivnički jungler tam kod barona, i onda se odjednom "stvori" na topu i napravi kill ![]() pri tome je sve normala FPS 75, Ping 40
![]() |
![]() |
#3708 |
Premium
|
Ako si na wirelessu, prebaci se na žičano :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#3709 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
nope na glavnom sam desktopu koji je direkt spojen ![]()
![]() |
![]() |
#3710 |
Premium
|
I ja imam isto lagove, žešče... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3713 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mi smo igrali popodne i u silnom trolanju nismo mogli razaznati jel toliko trolamo ili su to ipak lagovi. Ispalo je da su lagovi i da je situacija grozna. Na EUNE, što mi je jako čudno jer nikad nije EUNE imao problema... hint: navodno prebacuju eune na euw servere, a euw na eune ![]()
![]() |
#3717 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Potential roster changes Odlična stranica za promjene članova u LoL timovima, bookmark sam odmah, updejta se redovito ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3718 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3719 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Call me Mr. Gold I ![]() ![]() prešao iz Silvera u Gold prije 11 dana i sad sam već u Gold I ![]() bilo je čak i 'ebeno lagano hehe ![]() Gold V je bio kak se kaže - keks (+26 za pobjedu, -10 za pljugu 4 pobjede, 1 pljuga) Gold IV malo teži (ali samo malo ![]() i sad iz drugog pokušaja u Gold I ![]() ajmo platinuuuuuum ![]()
![]() |
![]() |
#3720 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Specto sam te malo Panda, reko da vidim tog famoznog Fiddla. Išo si jungle, na topu imao Trynd-u, Mid Ahri. Mislio sam odmah loss, nema te tenka, ili ti ili trynd je trebao uzet nekog tanky. Darius odmah ubije trynd-u 2 puta, GP tebi uzme red. Poslije toga mi se nije dalo gleda jer ono, loss je 100 %. Kasnije pogledam win, haha, ne znam protiv kakvih ti to idiota igraš ali i ja bi malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|