|
![]() |
#781 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ne razumijem ekipu koja obozava Kimija. covjek je hladan, nije ga briga za ekipu, mehanicare, navijace. dode na stazu, odvozi i ode. dok pravi vozaci Hamilton, Vettel, treniraju, razvijaju bolid i opcenito, zive za F1. i onda oni ne valjaju, a Kimi je BOG!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Vettel kao referenca se ne uklapa u to za sto ga navodis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Isto tako meni je najzanimljivija dominacija renaultovih motora u f1. Nevjerojatno je da nemaju konkurencije. Vjerujem da će i idućih godina biti tako.. Do povratka Honde.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 18.10.2013. u 12:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#785 | ||
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Normalno da mari za sve, ali nije kao malo dijete koje skače oko mehaničara "daj meni francuski ključ da i ja nešto zategnem". Citiraj:
"Radim i ja, ali se ne hvalim okolo time"
![]() |
![]() |
#786 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Kako stoje stvari već bi se mogao reći neki predsažetak sezone. Red Bul vrlo vjerovatno za dva dana dobiva novog starog šampiona. RB je vrlo ozbiljan tim i zahvaljujući kvaliteti jednog od vozača završava sezonu na prvom mjestu. Da su oba vozača po kvalitetu isti kao Weber, vozači bi bili na kraju 4-5-6 i ne bi bilo nikakvih problema za ostale timove, a pobjednik bi bio neizvjesan do kraja. Ovako RB ima od svih timova najbolje podešavanje (mapiranje) motora (Priznao i Merc), te uz kvalitetnog vozača Fetela, kojeg moj drug svrstava na neko 4 mjesto, uspjeva 2-3 utrke do kraja obezbijediti titulu. Šta reći, navijači ostalih timova mogu da se samo nadaju da će se nešto u idućoj sezoni promijeniti, a ja sam mišljenja da će timovi bez obzira na snagu motora, morati raditi i treću smjenu da se sustigne RB u mapiranju motora. Ako neko ima drugačije mišljenje, rado ću isto prokomentarisati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
who gives a fuck............ formulu sam prestao aktivno pratiti kako se pogubila sa nacionalne televizije, taman i nije ih bilo u EU vrijeme (2 popodne), pogotovo sam izgubio volju kad je RB kmecao zbog guma........ a i taman su tu negdje kimi i alonso kao odustali od sezone, ili momcadi, ne znam. uglavnom, cestitke RB-u i vettelu. i webberu koji je prozvakao govana i od momcadi i od timskog kolege. ali iskreno, jebes takvu titulu najboljeg vozaca formule kada ljudi generalno te ne cijene kao covjeka. ne samo zbog tebe nego i zbog momcadi, da budemo na cisto.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
BBC prijenos, najdrazi su mi ![]() Bas me zanima sta ce danas bit s gumama i strategijama. 2 all sta placu oko RBRa, odustanite, prominite sport i amen. Sta bi svi tribali pristat balun radi Barcelone, tenis radi Federrera ili sad Djokovica? To je sport i neko mora bit najbolji. Fuckit Vettel je sada top, sta mogu tu, volin dobru borbu, dobra pretjecanja, sranja na stazi nije sve u bodovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
@Brko - šta ne radiš? ![]() Jel zna netko šta je bilo s Van der Gardeom? nešto na radio reko da je netko idiot?? Dobra trka na početku. Kud su svi pohrlili onako rano u boks? Bilo bi super kad bi kiše bilo da još sve zakuha ![]() ![]() @Ivan - Vettel u 3. krugu u boks, pao na 15, Alonso isto u boks na 20.. Massa bio prvi pa morao u boks.. Uglavnom puno ulazaka u boks, valjda su svi na mekše gume išli.. Hamilton je imao jako dobar start, ali ag je fetel blokirao.. Zanima me, jel ako ste gledali start, znači Hamilton je bio brži od fetla i on ga je zatvorio s desne te je Hamilton otišao u lijevo i fetel se vratio opet u lijevo. Sad, šta nije bilo da samo jednom može zatvorit protivnika? ili se ovo smatra kao povratak na trkaču putanju ili nešto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Van der Garde i Chilton su bili kotac do kotaca i Chilton nije imo di i lupili su se i ovom oso ovjes. Dosadna utrka. Trebo bi pocet pratit WTCC ili BTCC , tamo ima uvjek akcije |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
The mighty pirate
|
Grosjean napravio malo čudo. Nije mi jasna taktika za Kimija. Trebali su ga u 50. krugu poslati u boks i mogao je juriti do kraja.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 27.10.2013. u 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Valjda jedan od najomrazenijih prvaka ikad, cestitke, kao i svake godine do sad, Newey-u and Co, maestralan rad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Formulu na zalost (ili na srecu? ![]() A to mogu i vidjeti po ovoj temi ![]() ![]() ![]() Sad kad je osvojen naslov, valjda tom nesretnom Australcu mogu sloziti jedan paketic da ode sa stilom ![]()
![]() |
#804 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisu mu japan pustili sumnjam da ce njemac pustiti ista. A i problem je sto mislim da australac to ne bi ni uzeo da mu on poklanja pobjedu. Jedino da ga bas pobjedi....
![]() |
#806 |
DD9512
|
Onda ništa od novog rekorda.. Mislim da RB nagodinu neće biti nigdje. Sve pohvale Renaultu. Njihov V8 će ući u povijest kao najbolji. 57pobjeda strašno! Moram priznati da mi je malo žao Webera, stvarno ga ne ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Kako bi to bilo da Vettel osvoji prvenstvo, ali ne bude prvi na toj utrci. Zapravo, cijeli red bull smrdi od početka. Ova sezona bi bila skroz drugačija da nije bilo plakanja zbog guma.
![]() |
![]() |
#808 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ali sto je najgore cijelo vrijeme je prica nema odredbi i nema prvog vozaca. Neka onda kao ferrari kazu vettel prvi vozac i on ide po prvenstvo i kraj price. a sada ga jos kaznjavaju za nesto sto nije kriv...
![]() |
#809 |
DD9512
|
Ma postoji u svakom timu prvi i drugi vozac.. Sve drugo su gluposti.. Netko to rijesi team radiom pa mi svi to lijepo cujemo, neki ne pustaju na team radio takve stvari a neki to rijese kroz boksove ili "kvarove" na bolidu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Sta se vec trazi alibi s ovim "nista od RB" ![]() Kod Webbera je mozda rijec u tome da je prilikom sastavljanja komponenti u slozenu cjelinu, bolid jel, odsutan TQM. Opet nije OK, ali takvi su ponekad znali biti Barrichellovi i Fisichellini bolidi tijekom najjacih godina.
![]() |
|
|