|
![]() |
#2431 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne kužim kak sam do sad mogao živjeti bez Glancea ![]() Ipak, trebam pomoć - kako otvoriti arhivu (zip ili rar) skinutu preko Internet Explorera? To mi je dosta bitno pa bih htio nekako rješiti taj misterij ![]()
#2432 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
#2438 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Super. Javi kad se pojavi na tržištu. |
![]() |
![]() |
#2439 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Nego, dojmovi GDR3 - ne šteka ništa, nema nikakvih nepredvidljivih situacija, screen orientation lock je predobra stvar, volio bih samo da se u app switcheru aplikacije gase swipanjem prema gore ili dolje, ne samo tapkanjem na 'X'. OK, ima jedan minus - čini mi se da se Nokia Pro Cam aplikacija malo sporije pali.
![]() |
#2440 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#2441 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2445 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#2446 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Ne znam postoji li išta bolje za te novce (ovo puše za vrat i to ozbiljno L 920 modelu), čak mi se čini bolji izbor uloženo/dobijeno od tih low budget nokia. |
|
![]() |
![]() |
#2448 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Jedino kaj ne dobiješ Nokia Maps s njim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2449 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
-Nokia beta aplikacije (Glance Background, Play To, App Social itd.) -Here Services (City Lens, Here Transit) -Music + Video (Nokia Music, Video Trimmer, Ringtone Maker) -Photo (Creative Studio, Cinemagraph, Panorama, Pro Cam itd.) -System (Glance, Storage Check itd.) -Tools (NFC Writer, Nokia Xpress, Transfer My Data) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2451 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Tagovi se mogu napraviti za: -Contact (Make a call, Send email, Send Text Message itd) -Social (Post a tweet, Google+, Like on Facebook itd.) -Video + Music (Share Youtube video, Share Music, Toggle Music Playback itd.) -Location + Web (Location on a map, Share address itd.) Netko se sigurno više igrao s NFC-om ovdje na forumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2452 |
Premium
|
Remote Desktop app je u izradi za WP8, netko je pitao ovdje ![]() http://www.phonearena.com/news/Micro...-Phone_id48464 |
![]() |
![]() |
#2453 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
#2454 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Back2WP8 Uzeo sam Lumiu 920, jednom riječju prezadovoljan! Dolazim sa moćnog i velikog Galaxy Note 2, tako da imam velike apetite, ali nisam pogriješio. Ono što me najviše smetalo kod samsunga (dojam jeftinoće i slaba kvaliteta izrade), ovdje je na jednoj sasvim drugoj razini. OS mi nije stran, jer sam imao htc 8x, ali puno je stvari ispeglano i evoluiralo na nokiji. I odmah pitanje! Tražim bežični punjač, pa ukoliko netko slučajno prodaje, neka se javi. LP |
![]() |
![]() |
#2458 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
@Don Kihoty ima Mugen Power 1400mAh Extended Battery for Nokia Lumia 620 zamjensku bat od 1400mAh (original 1300mAh), a kosta $44.50 :/ to je jedina "premium" zamjenska bat za koju ja znam, ostale mogu bit nazivno jace.. al vjerovatno lazu ![]() bolje si kupi nesta poput DC-16/DC-18/DC-19... sta ti vise pase ![]() ma WPCentral jedini ima kake take autorske vijesti i korisne clanke, ostali su samo copy paste jedni od drugih... eventualno AAWP i My Nokia Blog ![]() |
![]() |
![]() |
#2459 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Eventualno još WMPoweruser, ali WPC je toliko dobar i ažuran portal da su ostali praktički nepotrebni. |
![]() |
![]() |
#2460 |
vucibatina
Datum registracije: Jul 2007
|
Ljudi moji... meni dopizdio Android i tako bi volio ubost neku Nokiu sa dobrom optikom (920, 925, 1020), al brate kad vidim da nema: 1. Statičku IP adresu 2. File manager 3. mobilno bankarstvo a top modeli nemaju: 4. izmjenjivu bateriju 5. SD karticu krenu mi suze same od sebe. A svi se kunu u neki ozbiljni poslovni telefon, smiju šarenilu na Androidu i iOS-u (slažem se sa njima). Kako se vi nosite sa točkama od 1-5 ???
|
|