|
![]() |
#3631 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3632 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#3635 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
I ja ga obožavam ![]() Lik je kralj. Komentari njegovi, prejak je. Najbolje mi je kad veli: "You don't respect me, now you gonna die" ![]() ![]() Naigrao sam se (nisam really ali šta'š), skupio 1.5k ip za 2 dana i idem opet na faks ![]() ![]() I razmišljam. Baš bi počeo igrati Jinx uz Ezreala. Jer iskreno nemam niti jednog adc-a da ga znam igrati, osim ez-a. Ali vidjeti ću za 2 tjedna ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 13.10.2013. u 14:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3636 |
Premium
|
Evo par primjera: http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history zadnji game Ovaj Kha Zix je u 150 gejmova došao iz Silvera u Platinum 1, i vidim da boosta nekoga. Uzeo sam Vayne koju nisam igrao dosta vremena, ali činio mi se kao stvarno OK pick protiv Blitza i Caitlyn..započeo sam botlane 4/0/0, bolji farm od Caitlyn..Kha zix silovao mid, ali nije roamao...a njihov Jayce bio DCan i došao na lane kada je Vladimir bio lv 7 i imao cca 40 cs...drugi put kada sam pogledao jayce je imao 69, a Vlad 65 :/ Izgubili smo game jer je Vladimir nafidao njihovu Vi, bio uhvaćen više puta, a onda Kha Zix koji je bio nafarman i nafidan je odlučio ići na taktiku ako ubije gragasa i on umre da je to u redu...i turret dajvao 2x, i nakraju smo izgubili game zbog toga, da bi meni rekao nakon toga "vayne mechanism 0"...a svaki TF bi me Vi ultala, još bih i pobjegao i ubio nekog od njih, ali kada smo imali kha zixa koji je išao solo i vlada koji kurca nije radio, nismo mogli ništa drugo. to je primjer da ima njubara i ovdje, jer da sam ja bio lv 7 na topu i došao mi lv 1 bih iste sekunde išao ga ubiti i svaki put kada dođe ga ubio. Da smo u Normalu bih otišao s lejna i dao mu da farma, ali u rankedu ne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3637 |
Premium
|
Moj primjer danas. Igram meč, dobijem support, uzmem thresha. I idem vidjeti s kim igram, i vidim svoju cait nema runa i 150 mečeva ali je gold V. I pitam ju i kaže da je smurf, da je inače plat i tako. Naš jax jede j4 na topu, jungler je ok, a mid diana 2:8 i cait 4:9 score u 20. min. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3638 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 14.10.2013. u 02:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3639 |
Premium
|
Jako mi to sve smrdi na Blizzard ![]() Nekako se u premalom roku pojave 2 slične igre od 2 konkurentske mmo tvrtke. Ali vidjeti ćemo, čekam Hearthstone da izađe iz bete, igrati ću sigurno, ako bude ovo free i ok, zašto ne i ovo ![]() A taj Heim mi je uvijek bio odbojan, ali kad ga vidim nikad mu, pod milim kur..., nemogu ništa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3641 |
Premium
|
Pa đe si ti rista? ![]() Nema te ko para u sezoni ![]() Ma donger, i dalje će biti vjerojato među zadnjih 10 champova koje ću kupiti, uz fioru, galia, shaca, urgota, zileana etc. ![]() Uzeti ću Jinx, 99%. Gledam po popularnosti je jaka ove dane, što je normalno jer je nova, ali win/lose ratio je na strani pobjeda. Samo jax i sona to imaju zadnjih 7 dana. I sviđa mi se, imam i vi pa neka se nađe ![]() Ez i jinx ko adc, i uzmem još dravena igrati i super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3642 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
A evo penjem se u Gold polako, kerijam gejmove i baš mi je lijepo. Ono kad shvatiš da je kraj sezone i da si previše davao kretenima da igraju odgovorne pozicije ![]() Donger OP, uvijek bio, a sad pogotovo. Nemoguće težak za odigrati, ali kada prođe 30min mark, imaš takav damage da to nisu istine.
![]() |
#3644 |
Premium
|
Ma bez lažne skromnosti, već sutra sam u Goldu ako ulovim vremena. Ne bu mene niko hebal ![]() ![]()
![]() |
#3645 |
Premium
|
w0ot meni bi net trebao doći u srijedu-petak, a onda ja krećem brutalni grind isto, jer sada dok igram na susjedovom netu zna mi doći lag u teamfightu, makar ne bi smio jer nitko ništa ne radi (a net mi radi perfektno u tom trenutku) sada smo imali epic throw invade napravili, naš jarvan započeo 4/0/1 zbog tog invade, i onda izgubili sve osim bot-a ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3646 |
Premium
|
Shit happenz, koliko se to puta meni desilo, jednostavno neki put ne ide i možeš ga hebat. Upravo to mrzim kod lol-a, što ne može jedna osoba iznijeti jedan gejm, jednostavno su to prerijetki gejmovi. Znam da je to timska igra, ali eto, to mi se nikako ne sviđa. Npr u HoN-u nafidani Solstice nosi cijeli tim, ne znam kako su to izveli ali eto, moguće je.
![]() |
#3647 |
Premium
|
Da, ja isto na neki način mrzim to. Ti stvarno ovdje ovisiš o drugima žestoko. Mogu reći iz svog iskustva, da od 10 gamova failam jednoga. Ali od tih 10 gamova pobjedim max. 5 jer uvijek barem 1 faila i nemožemo pobjediti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3648 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jednom sam imao Dongera na rankedu i pizdio sam, ali nakon game-a sam promjenio mišljenje... Išao lik top protiv Rengara i rekoh pojest će ga Rengar. Odmah Donger fb dobio, kasnije ne da mu Rengar nije smio prići, nego mu nitko nije smio prići. U 80 % slučajeva će fail-at, ali ima i onih koji ga znaju odigrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3649 |
Premium
|
Jel zna netko tko je ovaj lik: FORG1VENx247 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3650 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3651 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Bo*te jebo. šta svaki dan kad se popodne ulogiram mora biti queue... approx wait time: 54min..... Koda sam došao na privatni WoW server pa moram čekati u queue ako nisam donirao serveru ![]() ![]() Btw počeo sam igrati Udyra, prejak champion za top ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3653 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jao što dobijem retarde u zadnje vrijeme.. evo sad igrao Kennena na topu protiv Garen-a i lik me ulta dok imam full hp nekoliko puta. Mislim, ne razumijem jeli stvarno netko može tako biti bolestan ili šta? Inače, lik je gold 4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3655 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3656 |
Premium
|
Da li ima netko da igra GP-a MID? AP naravno. Ja sam probao i mogu reći da sam fascinirani s late game. Ima heal koji vraća preko 70% HP-a kasnije. Išao sam na nashoor's naravno, kasnije gunblade i rabadon, i možda nekih cd reduction. I mogu reći da bi mogao biti dobar za mid. Poke, poke i poke, kasnije kill s ultom. Jedino early nije baš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3659 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3660 |
Premium
|
Da to bi dosta pojednostavilo stvari... Samo mislim da će biti, kako je i u lolu bilo potraga za healerima, tako i tu za supportima. Topera, midera i adc-a bude mnogo, junglera i supporta nešto manje, bojim se da i premalo ![]() Jer ovako ako ti ne ostane ništa igraš supporta, a 90% ljudi se neće prijaviti za supporta sigurno... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|