|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Hotmail - Outlook ,attachment poruke ne stižu
Poštovani ! Kako u naslovu stoji,imam problem na hotmail računu pošte da ne dobijam poruke koje u sebi imaju attachment,zapravo ,nisam dobio više poruka pa nisam siguran dal samo te poruke ne dobivam . Pokušao sam poslati mail s drugog računa na taj i pošta je uredno stigla,no kad sam zaboravio pass jedne web trgovine,zatražio sam novi,ali pass nikako da stigne. Zvao sam i kod njih je sve u redu,kažu. Hotmail mi izbacuje sljedeću poruku: Vaše se poruke nalaze u mapi POP!Neki je drugi program postavljen da preuzima i briše poruke iz programa Outlook |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
To ti se događa jer vjerojatno koristiš neki mail program na računalu. Ako odeš preko weba na hotmail.com vidjet ćeš da imaš jedan POP folder gdje ti se nalazi sva pošta koju si obrisao.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
ne koristim nikakav program za mail. Mail-u pristupam s više računala i mobitela ali isključivo s web-a. Mail postavke nisam dirao od samog stvaranja i dosad je sve bilo ok. ok,pokušat ću namjestit da se mail ne briše,ali neznam kako to točno uraditi ?? P.S. zaboravio sam napomenuti da poruka nema ni u POP mapi iako stiže gore navedena poruka! evo ,promjenio sa POP postavke da se mail ne briše,no on uopče nije bio omogučen,sad sam ga omogučio kako bi mogao dodati tu zabranu,ali isto. Zadnje izmijenjeno od: corsa. 15.10.2013. u 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
nema pomoči,sve što sam znao ,isprobao sam. ![]() možda je u ovome problem ??al zašto onda ne sve poruke ? http://www.informacija.rs/Ostalo/Pro...-SkyDrive.html Zadnje izmijenjeno od: corsa. 15.10.2013. u 19:12. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|