|
![]() |
#2402 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2403 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Skinut app, ali nakon što sam se ulogirao, javi mi: "This app requires an active Windows Phone Dev Center Account..." Am I missing something? Moram možda SDK imati instaliran na kompu? Pretpostavljam da se telefon aktivira preko SDK pa onda ide sve ostalo.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 14.10.2013. u 21:26. |
![]() |
![]() |
#2404 |
Premium
|
Np happy to help ![]() p.s. ako vam malo laga mob nakon updatea iskljucite ga i ukljucite i popraviti ce se, iako cini mi se da generalno cijeli os radi malo sporije, tj. ne nuzno sporije nego da tranzicije i ekefkti su malo poremeceni pa daje dojam da trza, imao sam taj problem i sa GDR2 updateom(doduse puno gore) dok nisam napravio reset i onda je proradio kako treba. Javite prve dojmove, bas me zanima kako sljaka na vasim uredjajima. |
![]() |
![]() |
#2405 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2406 | |
Premium
|
Citiraj:
inace rijec je o ovoj aplikaciji http://www.windowsphone.com/s?appid=...c-038393741e96 |
|
![]() |
![]() |
#2407 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
Evo i mene i mog Samsunga Ativa u GDR3 clubu ![]() Sve proslo kao po spagi, sve sto je navedeno u updateu zaista i doslo ![]() Sam update mi je prosao ultra brzo, nekih 10 min, kao sto i pise u samom updateu... ne znam kako je ostalima sa Njokama to toliko trajalo (citao sam na WPcentral forumu iskustva drugih)... :confused: Mob radi zasad super, cak mi izgleda i brze nego prije.... Nego, jel se ikome ovaj direktni delivery updatea od proizvodjaca jos kome izgleda poznat ili to samo meni? :sly: ![]() |
![]() |
![]() |
#2408 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Nakon toga, skineš WP8 SDK i otključaš mob. Nakon toga možeš skinuti onaj app s marketplacea i instalirati nadogradnju. |
|
![]() |
![]() |
#2409 |
The mighty pirate
|
Dobijem mail s certifikatom, kad stisnem na njega pita me "Add company account" i kad stisnem add ne dogodi se ništa. Vrati me na mail gdje mi certifikat kaže...tap to open i tako ukrug. Čekam da se skine SDK pa ćemo vidjeti dalje.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 14.10.2013. u 21:55. |
![]() |
![]() |
#2412 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
Bit ce da je MS nekonzistentan onda :-D Ja to ucinio na sljedeci nacin (otprilike tako i idu koraci na samoj stranici): 1) Kreirao Free Dev account 2) Na stranicama trgovine pronasao aplikaciju Preview for developers - pushnuo direkt instalaciju s weba 3) Pokrenuo App na mobu, prijavio se sa dev racunom 4) Oznacio da zelim sudjelovati u programu 5 Updejtao :-) Ajd da i meni jednom nesto uspije na jednostavniji nacin ![]() |
![]() |
![]() |
#2413 |
The mighty pirate
|
Ne znam jel to opća navala na MS zbog GDR3 ili što se događa, ali stranice su im se počele čudno ponašati u zadnjih par sati. Preko internet explorera sam uspio odmah, chrome i opera zapeli ![]() EDIT: Ide i bez SDK ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 14.10.2013. u 22:55. |
![]() |
![]() |
#2415 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2417 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
da se pohvalim: meni na lumiji 620 sve uredno proslo. Sad me malo muci SDK. Ima li nekog da programira slucajno wp8 aplikacije tu? ne dobivam podatke o GPSu nakon vracanja u aplikaciju.
#2418 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Al ste navalili na ovaj GDR3 ![]() ![]() Evo GDR3 fičura na Lumii 920: http://www.youtube.com/watch?v=JsJSdWo_kX0 Baš me zanima šta će Nokia dodati na update ![]() |
![]() |
![]() |
#2419 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#2420 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
#2421 |
Registered User
|
Ajde, oprošteno ti je ![]() To je neka GPS tracking aplikacija u igri? |
![]() |
![]() |
#2423 |
Registered User
|
Jel se smije saznati koja banka je tako proaktivna na WP8 platformi? |
![]() |
![]() |
#2428 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#2429 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Predobra zezancija za banke i WP8 ![]() Evo klip od 8min, sve novosti kod GDR3 ![]() http://www.youtube.com/watch?v=H-75sq4Cubs#t=202 |
![]() |
![]() |
|
|