|
![]() |
#2371 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Imam ga tek 3 tjedna, još se privikavam na WP8, nemam zasad nikakvih primjedbi, sve radi fluidno i bez štekanja osim što mi fali par aplikacija koje sam koristio na Iphone-u (m-zaba, dropbox ), baterija u prosjeku traje oko 3 dana ( pozivi, e-mail, nešto malo viber i skype ), sve u svemu zadovoljan sam uređajem |
![]() |
![]() |
#2372 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
edit: evo opet gledam i nenadjem, moze link?! Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 13.10.2013. u 11:09. |
|
![]() |
![]() |
#2374 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2376 |
Premium
|
radi, al moras skinit NaviFirm+ 2.x i donirat minimalno €3 edit: vidim da radi i bez donator accounta, ali moras znat tocan product code koji zelis skinit... da bi browso bazu (kao prije) moras bit donator... alternativno, probaj Nokia Firm, zahtjeva samo besplatnu registraciju a ako zeslis samo flashat mob na najnoviju fw ver (znaci orginalni product code telefona, bez debrandanja/kemijanja ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 13.10.2013. u 16:11. |
![]() |
![]() |
#2377 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
moj plan nabaviti usb charger DC-19 wireless charger by fatboy DT-901 charger AC-60/ i case leather Comfy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @nathan.fake Hvala ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#2379 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kakva je situacija sa vidljivosti na danjem svijetlu i suncu kaj se tiče 520-ke? Totalno loše ili se vidi nekaj? ![]()
#2380 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() nemoj fatboya gledat... precjenjen je... da oprostis na izrazu.. porez na budale... rijec je o, doslovno, najobicnijem DT-900 (kojeg imas nabavit po puno nizoj cijeni) u fancy jastuku... pogledaj ovaj review, bit ce ti sve jasno ![]() Nokia Fatboy Wireless Charging Pillow Review Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 13.10.2013. u 21:23. |
|
![]() |
![]() |
#2381 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Radije si DT-910 uzmi. Meni su besmisleni ovi položeni punjači. Sad kad se Glance još nadograđuje, takav punjač/stalak ima najviše smisla jer vidiš mobitel i s drugog kraja sobe. Prednost mu je i što jedini ima NFC pa mu možeš zadati neku dodatnu funkciju. Nisam požalio što sam ga uzeo. Buraz ima fatboya i točno ga je nathan opisao. Kao da si DT-900 stavio u futrolu.
#2382 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() svaka WP8 Lumia dolazi sa 2 "skrivene" aplikacije (dolaze sa accesories updateom).. to su "Weather & Calendar" i "CR-200 Car App" ![]() po defoltu se pale/startaju samo preko NFC-a, ako stavis telefon na DT-910 pali se "Weather & Calendar", a ako stavis na CR-200 pali se "CR-200 Car App"... za one koji nemaju DT-910 i/ili CR-200 postoje 3rd party app launcheri ![]() a sami DT-910 i CR-200 se mogu i reprogramirat da otvaraju bilo koju drugu app ![]() Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 13.10.2013. u 22:30. |
||
![]() |
![]() |
#2383 | |||
Extrema Thule
|
Citiraj:
![]() AC-60 ima 1.5A Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
__________________ |
|||
![]() |
![]() |
#2384 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#2385 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
#2386 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Službeno objavljen GDR3 update: http://wmpoweruser.com/microsoft-ann...-phone-8-gdr3/ http://www.wpcentral.com/microsoft-o...-8-gdr3-update Ima i preview za developere: http://www.wpcentral.com/get-gdr3-to...iew-developers Najviše novosti su za phableta kojeg će Nokia uskoro predstaviti i isključivanje Autorotate screen, ostatak razočaranje (za mene) ![]() Mogli su barem custom volume u aplikacijama/music playeru staviti ili neke profile... |
![]() |
![]() |
#2387 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
langsam aber sicher |
![]() |
![]() |
#2389 |
Extrema Thule
|
Riješava li GDR3 update za haptic feedback? Mislim ono, trebala bi imati opciju za isključivanje. Allow user to disable vibration for the 3 buttons. A possibility to disable the vibration feedback for the three buttons (home, back and search) would be great.
__________________ |
![]() |
![]() |
#2390 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() A gle, i ja bi isključio... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2391 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Još malo o GDR3 http://blogs.windows.com/windows_pho...w-program.aspx
#2395 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() Sto se haptic feedbacka tice to neznam ni gdje bih trazio jer taj wp settings je jedan veliki mess, al ak naletim javim ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2397 |
Premium
|
Nisam skidao firmware, sta ce mi ? Registrirao sam se na microsoftu kao developer(free), skinuo sam preview for developers app sa stora i on mi je omogucio da kada odem na settings -> phone update mi nadje 4 nova update i sam se klasično updatea na GDR3 ![]() Upravo sam isprobao radi zatvaranje aplikacija iz multitaskinga, phone storage prikaz je izmijenjen i ostale stvari koje su naveli... evo i slike: ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: AtOmIc. 14.10.2013. u 20:30. Razlog: Slike |
![]() |
![]() |
#2399 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Je li moguć normalan prelazak s tog developer preview na standardni firmware kad postane dostupan? Vidim da downgrade nije, ali ove informacije nema. Zašto meni kod otvaranje "free" developers accounta piše cijena i moram dati info o načinu plaćanja? Annual price: 250.00 HRK ??
#2400 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|