|
![]() |
#601 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Imam Xperiu Arc S i mob je rootan i gore je custom rom UltimateHD. S obzirom na original stanje kakav dođe OVO je sad mobitel, ono je bio horor kako je sporo radio od bloatwarea. Trebao bi pomoć oko jednog detalja kojeg ne kužim, a naganjam se sa njime. Stavio sam limit na background procese na 4. I pokrenem SMS, phone i whatsup. Ta 3 procesa su onda brutalno brza duži niz vremena. To se zove da su u cache-u ili? A onda opet sve ispočetka to početno učitavanje sporije nego kad je instant response. Kako to točno funkcionira kod mobitela? Kako natjerat mob (neki program možda) da mu zadam ako je moguće da STALNO drži aktivna bar ova 3 u pozadini bez obzira na sve a da sve ostalo po prestanku korištenja bez beda gasi i miče? Želio bi postići da imam sa tih nekoliko programa brzi odziv a za ostalo me nije briga, a ne da kad oću nabrzinu natipkat OK na whatsup ga kilavi par sekundi dok ga otvara. (nešto sličo ko firefox na običnom hardu prvi put kad se pokreće nakon paljenja kompa) Nadam se da sam koliko toliko razumljiv bio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Android 4.4 - KitKat http://www.android.com/kitkat/index.html
![]() |
#603 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Trebam napravito root na Htc one X, mogu slobodno ovako: http://forum.xda-developers.com/show...1644167&page=2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Premium
|
Probao bi, ali ne mogu skinuti root.zip.file. Edit- ma trazi me da saljem neke sms poruke za 12,20 kn, a kako su mi u ff sva takva sranja zblokana, nije mi ni prikazivao. Uglavnom, fail ![]() Zadnje izmijenjeno od: srale7. 09.09.2013. u 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa traži mirror na neki drugi server, tipa dev host ili google drive. Barem na xda toga filaju po tim serverima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Guest
|
može pomoć step by step za rootanje y300? Da izbrišem gluposti koji "kradu ram" |
![]() |
![]() |
#608 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2290610 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#611 |
Guest
|
google plus, shazam, twiter, facebook,chrome,..uglavnom sve osim neophodnih sistemskih |
![]() |
![]() |
#612 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Fresh Juice
|
Facebook se prebaciš na browser i eto, veliko olakšanje za mob kad nema njegove aplikacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
evo i ja root-o huawei y300. MOze li mi netko reci kako maknuti totalno ovaj huaweiov android i stavit friski najnovoji android,mozda neki link i di se moze skinut najnoviji andoid?
![]() |
#620 |
Guest
|
bok ![]() dali je tko imao ikada bricked uređaj ? pa ga je pokušao un brickati ? pratio sam ovaj tread : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1943442 jer se radi o Jiayu G3 koji se neda upaliti, niti puniti niti ništa ja sam ga dobio od jedne kolege koji ga je extra malo koristio. baterija je bila prazna i stavio sam ga na punjač i nakon cca 1 minute se je počeo puniti i pisalo je na ekranu 0% charging ili tak nekak. da bi nakon 30 sekundi punjenja se pojavio bijeli ekran te se je ugasio poslije. poslije toga na sve moguće načine se nije htio upaliti niti dati bilo kakav znak života. bateriju sam napunio direktno spojevši na usb kabel i poslije sam probao bateriju i radi na jednom drugom usb uređaju ali kad probam s mobitelom i dalje je ista situacija..... pa sam dodatno naišao na ovo: http://forum.china-iphone.ru/post730752.html#p730752 za ovaj link koristite google chrome radi prijevoda sad neznam dali ima tko iskustva na koji točno način ja mogu pronaći test point od mobitela da bi ga mogao pokrenuti ili imate kakav savjet / prijedlog ? hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 22.09.2013. u 18:55. |
![]() |
![]() |
#621 |
Truth is out there!
|
evo sad mi se pojavii problem na huaweiu y300. Neki dan sam root-ao mob,i danas skuzim da je zvuk moba u pola slabiji nego prije.Nisam siguran da li je to od roota ili neceg nakon toga.Da li se nekome to događalo? i da,ako je od roota,jesam li izgubio garanciju rootanjem i mogu li ga odrutati?hvala
![]() |
#623 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
pozz, imam evo 3d i blesavi mi ekran (vj otiso digitizer)...i sad treba odnjet na garu a rootan je pa me zanima dal se moze ista napravit s onim temp unroot tj dal ce pokazat s-on a da ne bricka mob il nes, ili moram bas unroot-at ( ako treba jel zna neko di se moze skinut evo 3d ruu rom)...btw trenutno imam LeeDroid 3D v5.4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Dali je itko uspio pokrenut Dualshock 2 kontroler preko OTGa na Androidu? Bilo bi ljepo furat PSE emulator s njim ![]() Dualshock 3 nemam, a ulaganje u njega i u aplikaciju je previse ...
![]() |
#625 |
Fresh Juice
|
Nije moguće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Truth is out there!
|
![]() |
#627 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Truth is out there!
|
znaci nista od vracanja u stanje kao kad sam ga kupio?nema vracanja original bootloadera? NIje samo,ali ako ne mogu ostvarit garanciju bolje i 100kn nego novi mob uzimat. A za taj zvucnik,kao da se smanjio zvuk,ne krci ili tako nesto,nego se samo slabije cuje,s ovim zadnjim custom romom je bolje i sad se cuje kao npr 70% original zvuka
![]() |
#629 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Ima neki up-to-date tutorial za rootanje i custom rom android uređaja (točnije radi se o samsung galaxy s5830 ako je bitno). tnx !
Darker than a moonless night and hotter than hell itself, that is coffee. Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 13.10.2013. u 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|