|
![]() |
#2343 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da se Njoka ne sprema predstaviti samo novi mobitel već i više od toga. http://conversations.nokia.com/2013/...rld-abu-dhabi/
#2344 | |
Sir Paški
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2345 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ali laptop bi mi se definitivno svidio! ![]() Ako su mogli raditi TV-e i CRT monitore - mogu i prijenosnike. Moja želja: -ultrabook od 13.3'' sa oštrim bridovima/uglovima (zakrivljeni su mi dosadni) -mat crn -touch display sa ClearBlack display tehnologijom -SSD 32GB + 320GB HDD -Intel Pentium 2127U -4GB RAM -tipkovnica, touchpad, trackpad i tipke kao na Lenovo prijenosnicima -24 mj jamstva -6 ćelijska baterija (a ne 4 kao većina ultrabookova) ![]() |
![]() |
![]() |
#2346 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Teško da bi nešto tako bilo ostvarivo jer bi Microsoft sad trebao kupiti Nokiu te po nekim informacijama Nokia brand će ukinuti i biti će samo Lumia. Ali lijepo čuti neku takvu ideju ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2347 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() vidim da su i u komentarima podivljali ![]() p.s. još jeftinija l920 u austriji
![]() |
#2348 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Personalize your Lumia's Glance screen with Glance Background beta evo malo novosti za Symbian nostalgicare, Sleeping Screen sa S^3 dobio WP8 reinkarnaciju ![]() kao i "obicni" Glance - zahtjeva Amber (GDR2) nadogradnju i radi na svim WP8 modelima osim 520 i 625 ![]() edit: evo malo inspiracije za sve 8-bit hejtere ![]() WPCentral Contest: Submit your Nokia Glance Background! Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 10.10.2013. u 22:10. |
![]() |
![]() |
#2349 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2350 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2351 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
A, slušajte. Navedite mi bar jedan smartphone drugog proizvođača koji ima sat na sleep ekranu. Nema ga zasad tako da Nokia i s tim "porukama nalik 3310" je svjetlosnu godinu ispred Samsunga, Sonyja... Meni taj sat dosta znači i uvijek sam ga imao, počev od starih Symbiana do L920. Nekako, kao da je mobitel "živ" i kada ga ne koristim. |
![]() |
![]() |
#2353 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2354 | |||
Banned
|
Citiraj:
niti ću ikada. ![]() Citiraj:
![]() EDIT: Evo link za sve "lenčine" http://www.windowsphone.com/hr-hr/st...2-783537201b84 :P Citiraj:
Jako korisno! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Don Kihoty. 11.10.2013. u 00:47. |
|||
![]() |
![]() |
#2355 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Meni bi bilo draže da stave osvjetljenje windows tipke kad je propušten poziv/poruka/mail i onaj breathing light kad nema ničeg nego da gube vrijeme na ovakve gluposti. Što će ikome backround za glance. Imaš background lockscreena i to je sasvim dosta. Neka za Glance s GDR3 osim boja uvedu i biranje smještaja i ja sretan.
![]() |
#2356 |
Banned
|
Meni ne fali puno na WP8 uređajima: 1. Alarm kada je mob isključen (prazan) - neka rezervira 5-7% baterija za to. 2. Kada se mob isključi/uključi - neka ostavi postavke razine zvuka kakve su i bile, a ne na 15/30 kako automatski stavlja 3. Manualno podešavanje razine zvuka za pojedinu aplikaciju/segmenat aplikacija 4. FILE EXPLORER - i mogućnost slanja cijelih mapa preko BT-a, a ne samo pjemu po pjesmu ili video po video 5. Omogućiti snimanje razgovora sebe i sugovornika (moguće za sada samo na WP7.x) 6. Nativni diktafon koji sprema sadržaj snimke na microSD karticu 7. Korištenje tipke "search" u svakoj aplikaciji/submeniju kao aktivnu tipku za pretraživanje aplikacije/submenija, a ne samo pokretanja Binga 8. Lokalizirano glasovno mobitela (mogu staviti HR, SRB, BIH, meni nebitno - samo da RADI i "po domaćem") 9. Isključivanje aplikacija u task manageru (vidljivo na GDR3 demoima), te automatski "ubijanje" svih pozadiskih aplikacija preko istog task managera 10. Dodavanje bilo kojeg zvuka za zvono/alarm/poziv/poruku bez uporabe vanjskih aplikacija, te nebitno o dužini trajanja zvuka/pijesme |
![]() |
![]() |
#2358 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Nabavio si napokon L920, mob je stvarno klasa za sebe, od ekrana i kamere pa do izrade i opčenitog user experiencea. Mislim da za 2100kn koliko sam ga platio (Vip garancija, star tjedan dana, full bundle) nema boljeg deala, eventualno Ativ S još dolazi u obzir jer mu je dosta pala cijena no kod WP-a Nokia je ipak Nokia. |
![]() |
![]() |
#2360 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo, već dva dana uživam na 920 ![]() ![]() Može preporuke za app. Koliko vidim, neki su drugačija imena. Čekam Flipboard i ja happy.
__________________ |
![]() |
![]() |
#2362 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa kad im je cijena opasno pala. Ovdje su sad po 280-300 dolara što je drt čip, pogotovo ako uzmem u obzir da su prije 4mj toliko tražili za HTC 8S ![]() A mobitel je fakat zvijer i vrijedi tih para.
#2364 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2365 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
na Lumiji 720 sam postavio melodiju od 90 sec, MP3, 2MB, na način da sam samo mp3-cu iskopirao u folder ringtones, i kasnije odabrao melodiju za zvono, mob je odmah nakon prvog paljenja nadograđen na GDR2, pa ne znam da li je to feature GDR2 ili je tako bilo i prije njega |
![]() |
![]() |
#2366 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kakva ti je L720 nakon duzeg koristenja? Kako baterija? Razmisljam si je uzeti. |
![]() |
![]() |
#2367 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Za koliko se napuni portable punjač? I dovojno puni na mobitel? Uzeo bi DC-19 i bežični punjač.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#2368 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
ima bat od 2200mAh i standby od 3 mjeseca, pa bez problema napuni Lumiu 820/920... novi DC-19 je u svemu bolji, jača bat. 3200mAh, standby od 6mj, cak je i nesto fizicki manji ![]() jedini je problem sto ga, trenutno, nema nigdje za kupit (ista je stvar i sa DT-601 wireless punjacem) ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 13.10.2013. u 10:39. |
|
![]() |
![]() |
#2369 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2370 |
The mighty pirate