Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi


Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme
 
Uređivanje
Staro 11.10.2013., 20:21   #781
Perki
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: VG
Postovi: 774
Ali zakaj se mi nemremo skupit da odigramo svi skupa kak se spada. Evo, Lovren je odigrao prvu tekmu u zadnjih par godina a da ništa nije syebo. Čak je i Strinić na momente skoro solidno izgledao. Ali, avaj. Rakitić fula slobodnjak za tri metra, Kovačića ovaj pretrči ko da ga nema, iako je imao metar prednosti, itd.
__________________
Trust me - I know what I'm doing!
Perki je offline  
Staro 11.10.2013., 20:22   #782
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
 
panda505's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2010
Lokacija: Beertopia
Postovi: 2,013
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Ma moze biti ko oce na celu repke, dok je nama Pletikosa na golu, krivac za oba gola ( uz drvo perisica, naravno, ali hej, ne krivim covjeka, vec godinu dana nije odigrao duze od 15min u klubu, a ovaj panj ga forsira u reprezentaciji ), pa klasika strinic.

Vrsaljko je dokazao da je nebesima iznad srne, ostali na razini, jedina razlika su 3 balvana u nasoj repki, i jedan u belgijskoj koji nam je metnuo 2 gola a da ni sam nezna kako
na kraju krajeva, opet je štimčeva krivnja, on je postavljao ekipu koja će izlaziti na teren, a staviti Perišića u početnu postavu je moronski

btw. i štimac je cinik posebne vrste

dok je Bilić bio trener, a on komentirao, kritike su letjele na sve strane, a sada se po pitanju tih kritika opet ništa ne radi

Ima tu puno pitanja koja bi se trebala postaviti u repki...

Zašto se Benko ne pozove umjesto Kalinića?
Zašto Eduardo ne igra češće, zabija za Šahtar makar prilike dobija na kapaljku?
Zašto se ne da prilika drugom golmanu, Subašiću recimo?

Ima tu nešto veze što smo mi i prezahtjevni, očekuje se od repke da budu najbolji, što realno nisu, iako se ima na raspolaganju igrača sa kojima bi se bez problema moglo do KO faze svjetskog, ali naš nogomet je istrunuo i to previše...
__________________
54' / 74' / 90' / 2014

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 11.10.2013., 20:25   #783
draksa
Premium
 
draksa's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 333
Opet trpa Raketu na krilo na kojem on nemoze igrati dobro kao u sredini
Stavlja Perisica koji je igro zadnju tekmu od 1. min prosle godine
Igra sa 2 mala u sredini (Kovacic i Modric) koja sam smetaju jedan drugom, umjesto da igra sa playem i mesarom
Taktika sa 5 obrambenih je trebala kao bit zid za Belgijance a na kraju su nam zabili 2 gola kroz sredinu na kontru (tamo gdje je nasih najvise trebalo bit)
Mandzo nije imo ni jednu loptu kvalitetnu danas
draksa je offline  
Staro 11.10.2013., 20:53   #784
ExtremePower
Premium
Moj komp
 
ExtremePower's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Moj dom Krapina
Postovi: 246
Očekivano, Belgija je trenutno jedna od najboljih reprezentacija Europe.
Lukaku, kakav sprint, kakva igračina, kad bi htio barem doći u Juve,
ali to je utopija. Rasturat će on u Chelseu.
Gledam u Zenici Dijamanta i društvo pune Lihtenštajn. Poluvrijeme 4-0.
Baš mi je drago da će igrati u Brazilu.
ExtremePower je offline  
Staro 11.10.2013., 20:59   #785
1v@n
The mighty pirate
Moj komp
 
1v@n's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: London
Postovi: 8,693
Khedira načeo Irsku u 10. minuti. Bit će golijada i ovdje
__________________

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
OS: Windows 10 Pro x64
1v@n je offline  
Staro 12.10.2013., 00:48   #786
tutix
Premium
Moj komp
 
tutix's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,064
Citiraj:
Autor ExtremePower Pregled postova
Očekivano, Belgija je trenutno jedna od najboljih reprezentacija Europe.
Lukaku, kakav sprint, kakva igračina, kad bi htio barem doći u Juve,
ali to je utopija. Rasturat će on u Chelseu
Slazem se, Lukaku igracina. Dve kardinalke nasih. Jbt gledam di su stoperi, kad ono Kovacic ostaje zadnji. Plete je dobro odradio, ne moze se tu nista. Belgijanci rasturaju, podsjecaju me na nase prije 5-6 godina i sto je najgore, cinilo mi se da su igrali sa pol snage i na x. A koef na kladi 3.20 - poklon.

Vidlo se odmah protiv Svice na sta ce sve licit sa Stimcem. Frajer nije izasao sa dvije iste momcadi cijele kvalifikacije, nemamo standardnu formaciju, igraci igraju na pozicijama koje ne bi trebali. I jos najgore takav hohstapler i demagog koji nece nikad priznat da je pogrijesio. Nek odradi ovo kako zna i onda bez obzira na ishod, nogom u pedu i nac "strucnjaka" za eventualno svjetsko.
tutix je offline  
Staro 12.10.2013., 01:43   #787
listerstorm
Registered User
Moj komp
 
listerstorm's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2011
Lokacija: Osijek
Postovi: 1,414
Eto nas u kvalifikacijama, osim ako izgubimo od Škotske, Armenija dobije Italiju u gostima i Češka uzme bod u Bugarskoj.

Slavene vrati se.
listerstorm je offline  
Staro 12.10.2013., 02:26   #788
robert7
Premium
Moj komp
 
robert7's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,688
Plete nije nista mogao? Covjek se nezna postavit 1na1, osnove nogometa...
__________________
http://eu.prepsafe.com
robert7 je offline  
Staro 12.10.2013., 07:01   #789
trouble
našikan pravim haos
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: u zabrani
Postovi: 2,707
Lova za Brazil ide za regu auta...da i prođemo dalje nekim čudom ne želim to dolje ić datgle nikako. Bolje kad se cijela halabuka smiri te prostitutke i dileri spuste cijene....
trouble je offline  
Staro 12.10.2013., 07:51   #790
Zmaj000
Neradnik
Moj komp
 
Zmaj000's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Slav.Brod
Postovi: 1,267
Ako se kvalificiramo na SP odma nakon prve skupine idemo kuci. Sve je to krenulo odkako je zuti otisao... pa stimac stalno neke rosade radi, njega poslje tekme da je netko pitao tko je igrao mislim da nema pojma , on uopce nema 11 igraca standardni vec stalno nesta mjenja.
Zmaj000 je offline  
Staro 12.10.2013., 08:44   #791
Guls
Premium
Moj komp
 
Guls's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2004
Lokacija: Sveta Nedelja
Postovi: 2,937
Nakon što sam jučer onako cijeli potopljen izašao sa stadiona, razmišljao sam neko vrijeme o viđenom i shvatio nekoliko stvari.

Hrvatski nogomet se sastoji od navijača koji to nisu, igrača kojima se ne igra za repku i ljudima koji njime upravljaju koje kao i u svakom poslu zanima lova. To smo vjerojatno već svi znali otprije.

1. navijači - stojimo na sjeveru pokušavamo navijati, pjevati neke navijačke iz dobrih vremena (ne znam možda me vrijeme pregazilo) i nitko ne trza. Nas par majmuna se drečimo za bezveze. Sve što naši navijači znaju je vrijeđati igrače, upravu i dolazi ekipa pijana. Mislim, sorry, al tako se ne motiviraju igrači. Gledamo Belgijce preko puta, to je bila pjesma skoro cijelu tekmu, znači pjesma, veselje, koreografija, zastave, znaju dečki kak se posal dela. Nešto kao što su naši radili prije jedno 15 godina (jebote već je toliko vremena prošlo). Naši cijelo vrijeme nekom hebu mater, nepovezano izderavanje, napljugavanje, nema više onog navijačkog zanosa. Vrhunac pjevanja je Štimac turčine... Ovo jučer je bilo očajno, kao da smo igrali na gostujućem terenu. Mislim mene realno boli k tko vodi repku i tko vodi savez. Kaj ja imam od toga jel to bio Mamić ili Štimac ili Šuker? Tko god da je na tim pozicijama radi svoj posao i zgrće lovu. Ti si tu da navijaš za repku i ak ne ide, ne ide jbg. Nemre se svaka tekma pobijediti, al onda daš sve od sebe da ih motiviraš. Ono jučer u globalu je izgledalo "idem na tekmu, aha super, dođem tamo, popijem litru rakije, spoušim dva tri, idem nekom hebat mater i razbit inventar". Gdje su pravi navijači?

2. igrači - sorry, možda će se netko uvrijediti, ali naši igrači nemaju tehnike ko ni crno ispod nokta. Priča se nešto balkanska škola, tehnika, driblinzi, razumijevanje igre = sranje. Vidi se tko zna, to su Modrić i Rakitić, imaju nešto u nozi, no njima treba neka sasvim druga ekipa da se dobro uklope. Ovi svi ostali panjevi, to je sramota. Kao da gledam NK Livada, doslovce, samo se tamo dečki zbilja bore za loptu i pokazuju želju kad već nemaju znanje/tehniku/kvalitetu. Kompletna obrana, to bi sve pobacao van iz repke, uključujući i Srnu. Veza? Koja veza, ono je sprdnja (govorimo o ekipi koja je bila u TOP10, mislim koga mi zavaravamo). Napad? Mandži sjeda kao koki zrno ako ima koga da mu odigra dobro. Tranzicije obrana napad su toliko spore, igrači su toliko nezainteresirani, vuku se po terenu ko krepane babe, sve ono što se ne vidi na kameri se jučer toliko očitovalo da mi dođe da se pitam hebote pa oni vrijede milijune, a igraju grozno. Toliko silovanja lopte, toliko bezidejnosti, ne znaju di su kaj su, ne gleda se kome se dodaje, pregled igre nikakav, zabijanje glave u pod dok se vodi lopta... Vukojević npr, ispucavanje lopte, pa to je bilo kao da se sam sa sobom hoće potući. Cijeli se razmotal oko sebe lamaćući rukama dok je uspio izbiti jednu loptu. Pa čovječe zar mi zbilja nemamo boljih (ili bar motiviranijih) igrača? Hebo me pas, da mi netko da trenersku poziciju na jedan dan, raspustio bi kompletnu prvu momčad (prvih 11) izuzev Plete Modrića i Rakitića i ajmo iz početka s nekakvim mladim dečkima koji nemaju za kruh, a imaju ga volje zaraditi. Mislim realno, fama oko repke je odavno propala, nema više domoljublja, nemamo s kime ratovati, nove su generacije došle, igra se tek toliko da se odigra, pokupi nešto sitno za večeru u malo boljem restoranu i usput možda i potpiše kakav ugovor na temelju prezentacije. Takvim putem mi nećemo proći dodatne, a ako i prođemo to će biti zato što je to u nečijem interesu.

3. uprava - kao i svaka uprava. Lova lova lova lova. Štimac se smije dok mu hebu mater, boli ga kifla. Isto tako se smiju i Sanader i Milanović. Oni će odraditi svoj mandat, isto kao i Štimac, zgrnuti lovu, pogurati igrača kojeg treba ako menadžer plati i kud koji mili moji. I to će uvijek biti tako, tko god dođe na ut poziciju, mogu navijači rezat žile sebi i drugima, trošit glasnice, ali napravit će to da će otići jedna garnitura guzičara i doći će druga. I kaj onda?
Štimac - kreten totalni. Pričao sam da će se plakati za Bilićem koliko god gluposti on sam radio. Štimac mi uvodi Vukojevića pri kraju tekme i rezultatu 2:0. GG. Što drugo reći? Jurčića za trenera?

Uglavnom, bolje da sam svoje frustracije napisao ovdje nego da sam jučer čupao stolice na sjeveru kao neki neodgojeni balavci kojima bi bilo bolje da su 50kn umjesto za ulaznicu uložili za 10 minuta kod psihijatra. Razočaran sam, jadan sam, žao mi je što se od nekad respektabilne nogometne "sile" i njenih navijača dogodilo. Mislim da više neću ići na utakmice repke.
__________________

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline  
Staro 12.10.2013., 08:57   #792
trouble
našikan pravim haos
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: u zabrani
Postovi: 2,707
Pravi navijači su pod zabranama a da je stvar postala pokazuje da sve više ljudi koriste repku(pa i dinamo u ovom slučaju) kao ispriku da se nakrešu u birtiji s društvom. (između ostalih i ja)

A čobanluk HR navijača sam najbolje osjetio kontra Srbije...kad su intelektualne veličine iz mjesta koje nebih htio spominjat da se nebi našlo prozvanih,bauljale od birtije do birtije i tražili ustaške,razbijali....sve dok nisu nbaletili na krivu birtiju. Krasna prezentacija hrvatstva...

I btw Mamiću,nakon dva poklona u kupu uefe,hvala ti i na poklonu sa repkom... 3.10 i danas po krvavice za ručak
trouble je offline  
Staro 12.10.2013., 12:49   #793
dean225
DD9512
Moj komp
 
dean225's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2009
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 1,869
Nakon Škotske sam se prestao živcirat za naše. Hvala, ali ne hvala.. Dosta je. I što Trouble kaže poklonjena kvota.

Nadalje naravno da bi volio da odemo u Brazil, ali ako i ne prođemo samo da nas netko dobro nagazi da se ovaj smrad od čovjeka makne s klupe.. Jer po meni ova repka još ima dosta toga za pokazati samo treba normalan trener koji će znati postaviti ekipu. Užas
__________________
dean225 je offline  
Staro 12.10.2013., 13:00   #794
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp
 
Hamm's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: SMB / ZGB
Postovi: 7,728
Baš je bila dobra tekma. Baš je bilo lijepo gledati budućeg napadača chelsea kako trpa.
Hamm je offline  
Staro 12.10.2013., 13:12   #795
srale7
Premium
Moj komp
 
srale7's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 5,702
3 zadnje utakmice u kvalifikacijama, od toga dvije odigrane doma, sve zajedno vjerojatno 3 najvaznije utakmice, mi osovjimo 1 bod. Slovima, JEDAN bod. I taj jedan bod je spasio Šimunic, da nije onako usao u Sulejmanija, nebi imali ni taj bod.

I sta na sve to kaze komentator koji je postavljen za trenera? Nismo imali sreće i naravno teorija urote, cijela Hrvatska je protiv njega i reprezentacije
__________________

srale7 je offline  
Staro 12.10.2013., 13:31   #796
thumbdown
Guest
 
Datum registracije: May 2013
Lokacija: SiB
Postovi: 54
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
I sta na sve to kaze komentator koji je postavljen za trenera? Nismo imali sreće i naravno teorija urote, cijela Hrvatska je protiv njega i reprezentacije
Kaže on još nešto i zanimljivije: http://www.youtube.com/watch?v=pxacteQ3M14

1:29 - "Možemo biti u konačnici i zadovoljni čak sa tim kako je ova utakmica završila..."
thumbdown je offline  
Staro 12.10.2013., 15:08   #797
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp
 
zkljaja's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: zg-vg
Postovi: 1,177
Pa mozemo, da, sta da je bila petarda kao s Englezima?
A s obzirom na igru....mogla je bit
__________________
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel."
zkljaja je offline  
Staro 12.10.2013., 15:22   #798
ivan77
Guest
 
Postovi: n/a
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Nakon što sam jučer onako cijeli potopljen izašao sa stadiona, razmišljao sam neko vrijeme o viđenom i shvatio nekoliko stvari.

/cut
Uglavnom, dobro sažeto i sve rečeno. Nemam ama baš ništa dodati na ovo.
Sve si rekao!
 
Staro 12.10.2013., 18:57   #799
thumbdown
Guest
 
Datum registracije: May 2013
Lokacija: SiB
Postovi: 54
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Pa mozemo, da, sta da je bila petarda kao s Englezima?
A s obzirom na igru....mogla je bit
Pa čuj, ako jedan izbornik nakon poraza izjavi da možemo biti zadovoljni onda je svaka daljnja rasprava suvišna.

Ajd da smo neka momčad na kojoj druge rade gol razliku, tipa Andora ili San Marino, onda bi shvatio da je on zadovoljan s 1:2.
thumbdown je offline  
Staro 12.10.2013., 20:13   #800
ThePornstar
Premium
Moj komp
 
ThePornstar's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: -
Postovi: 4,396
Još malo šlaga na svatovsku tortu - za Škotsku pozvan Maloča
__________________


CPU: Intel i5 8250u

RAM: 16 GB

VGA: Intel UHD 620

SSD1: Samsung PM981 NVMe 256 GB

LCD: 14" Innolux N140HCG-GR2 (low power, 400 nits)

OS: Win 10 Pro x64

Battery: 57 Wh internal






ROM: Android 9
ThePornstar je offline  
Staro 13.10.2013., 08:21   #801
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,547
Citiraj:
Autor ThePornstar Pregled postova
Još malo šlaga na svatovsku tortu - za Škotsku pozvan Maloča
Ne volim ga baš, ali činjenica je da je riječ o vrlo brzom stoperu, bržem od svih u repki.

No opet, koji q ga onda odmah nije zvao a Bubnjića od početka dao Kovaču, i koji q sad šalje trojicu igrača, od čega dvojicu prvotimaca tekme s Belgijom u mlađu reprezentaciju.

Opet će eksperimentirat i opet ćemo dobit po njonji.
__________________
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt /
Roberto je offline  
Staro 13.10.2013., 17:02   #802
vision19
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: Vinkovci / Njemačka
Postovi: 494
Ja i dalje držim svoju teoriju, nije sramota izgubiti od Belgije koja je trenutno u TOP 5 repki Europe i to bez ikakvih dvojbi, s brzim modernim nogometom, bez carinjenja lopte s idejom, glavom i repom i 20 igrača koji mogu igrati kvalitetno.

Sramota je izgubiti od Škotske i ovo što Štimac radi. Mora imati prvi sastav, već par godina Luka je predaleko od gola da bi išta napravio (a drugog kreativca njegovog kalibra nemamo, možda Kranjčar ali on ne igra kao prije) on dobije loptu između 2 stopera i dok dođe do centra mora preći 2 protivnička igrača ili odigrati s nekim panjem dupli pas, a uglavnom taj panj pogriješi (Perišić ili tko god) i uopće ga ne kuže, ne znam jel on predobar ili su ovi preglupi. Štimac uvijek eksperimentira kad ne treba, pa jebemu čemu služe jebene prijateljske nego eksperimentima, ali NE on u Belgiji stavlja Radoševića, u Zg mijenja formaciju i izmišlja nešto... Neozbiljno i glupo.
__________________
"Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." A.E.
vision19 je offline  
Staro 13.10.2013., 17:39   #803
trouble
našikan pravim haos
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: u zabrani
Postovi: 2,707
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Ne volim ga baš, ali činjenica je da je riječ o vrlo brzom stoperu, bržem od svih u repki.
Činjenica JE da je to stoper za kojeg Hajduk NEMOŽE izvuć ni milijon sedamsto pedeset tisuća eura.... nuff said

Po toj logici možemo sa Hanžeka povuć nekog sprintera....
trouble je offline  
Staro 13.10.2013., 17:58   #804
esc
Lynnfield
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2012
Lokacija: HR
Postovi: 1,023
dobro štimac i kaže,dobro su i prošli samo 1-2,nisam gledao utakmicu ali presudile su pogreške kaj ne,ionako su ove utakmice nebitne i koga briga kad smo ionako drugi,neki igrači dođu potrošeni...ja sam još uvijek uz štimca i podržavam ga,valjda jedini
prema prijašnjim komentarima lige prvaka ispada da se štimac ipak nešto kuži,bitne su dokvalifikacije
esc je offline  
Staro 14.10.2013., 05:09   #805
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp
 
Alph4Dawg's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: Feldkirchen-Westerham
Postovi: 1,782
Citiraj:
Autor esc Pregled postova
dobro štimac i kaže,dobro su i prošli samo 1-2,nisam gledao utakmicu ali presudile su pogreške kaj ne,ionako su ove utakmice nebitne i koga briga kad smo ionako drugi,neki igrači dođu potrošeni...ja sam još uvijek uz štimca i podržavam ga,valjda jedini
prema prijašnjim komentarima lige prvaka ispada da se štimac ipak nešto kuži,bitne su dokvalifikacije
Blago tebi.
Ponekad uistinu nisam siguran da li gledam istu tekmu kao ti i tebi slicni.
__________________
The voice in your head is just me in your headphones.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline  
Staro 14.10.2013., 10:46   #806
vision19
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: Vinkovci / Njemačka
Postovi: 494
http://www.index.hr/sport/clanak/sti...ma/705949.aspx

Lud čovjek, sad ima i papire za to, definitivno.
Ili nije gledao kako ti isti Francuzi prolaze Irce golom u stilu Metličića (sasvim slučajno je i predsjednik UEFE francuzć).
__________________
"Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." A.E.
vision19 je offline  
Staro 14.10.2013., 11:10   #807
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,547
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Činjenica JE da je to stoper za kojeg Hajduk NEMOŽE izvuć ni milijon sedamsto pedeset tisuća eura.... nuff said

Po toj logici možemo sa Hanžeka povuć nekog sprintera....
Jebat ga, nije lošiji od Bubnjića sigurno. A to što Hajduk ne zna naplatiti i prodat svoje igrače, to je drugi par rukava.

Citiraj:
Autor vision19 Pregled postova
Ja i dalje držim svoju teoriju, nije sramota izgubiti od Belgije koja je trenutno u TOP 5 repki Europe i to bez ikakvih dvojbi, s brzim modernim nogometom, bez carinjenja lopte s idejom, glavom i repom i 20 igrača koji mogu igrati kvalitetno.
Trenutno je top 5 i fakat nije sramota ovaj poraz. I na njihovom primjeru se jasno vidi zašto mi pušimo. Belgija igra istu igru s istim igračima već godinama, to je manje više ista ekipa koja je pušila tekme od BiH prije tri godine. Igraju u istom sastavu, isti sustav igre, i svaki od igrača zna gdje mu je mjesto i u kojem trenutku što treba raditi. I u međuvremenu im skoro cijela repka završila u PL gdje manje više standardno igraju.

Opet, stoji činjenica da Belgija još nije pobijedila top repku (HR to nije), i tek treba vidjeti kakvi su u ozbiljnijoj tekmi. Zapravo vidli smo - u prvoj tekmi s njima mogli smo ih elegantno dobit. veći dio utakmice smo kotnrolirai svari, a i po šansama smo bili bolji. Tad je još repka igrala relativno dobro, prije nego je Štico svojim eksperimentima razbio igru do kraja.

Kod nas uigranosti nema jer Štimac još nije započeo dvije utakmice u istom sastava i s istim sustavom igre. I to je njegov najveći propust, niti imamo standardiziran sastav niti sustav igre, niti plan B.

Citiraj:
Sramota je izgubiti od Škotske i ovo što Štimac radi. Mora imati prvi sastav, već par godina Luka je predaleko od gola da bi išta napravio (a drugog kreativca njegovog kalibra nemamo, možda Kranjčar ali on ne igra kao prije) on dobije loptu između 2 stopera i dok dođe do centra mora preći 2 protivnička igrača ili odigrati s nekim panjem dupli pas, a uglavnom taj panj pogriješi (Perišić ili tko god) i uopće ga ne kuže, ne znam jel on predobar ili su ovi preglupi. Štimac uvijek eksperimentira kad ne treba, pa jebemu čemu služe jebene prijateljske nego eksperimentima, ali NE on u Belgiji stavlja Radoševića, u Zg mijenja formaciju i izmišlja nešto... Neozbiljno i glupo.
Događali su se kiksevi i prije, nije to tolka sramota, ali u pravu si da je sramota što nemamo niti standardiziran sastav ni igru. Dok je tak, svaka uigrana i čvrsta repka će nas dobit u dodatnima.

U Belgiji je to još na nekaj ličilo, i Radošević nije podbacio iako nije odigrao spektakularnu tekmu. Ispalo je ok jer smo igrali u poznatom i uigranom 4-4-2 sustavu, s klasičnim defanzivnim veznim i dva napadača. Da je nakon toga standardizirao takav sastav mislim da bi bili ispred Belgije.

Od Škota smo popušili jer smo igrali bez pravog defanzivnog veznjaka (Kovačić to nije, shvatili su to i u Interu), Modrića je velka šteta na toj poziciji koristiti. Na toj tekmi je spori i slabašni Kovačić mora čuvati leđa Sammiru, Perišiću i Rakitiću, protiv agresivnih Škota. Yeha right, nije ni čudo da su nam zabili kroz sredinu

Što se toga tiče, ako zadnjeg veznog bude fakat igrao pravi defanzivni vezni, siguran sam da pobjeđujemo Škotsku

Štimac je najviše u traženju sastava i sustava lutao oko pozicije zadnjeg veznog. Nema sumnje da tu nemamo top igrača još od Nike Kovača, ali mislim da je tu bio Vukojević standardan, bilo bi to bolje. Zato su nas bušili kroz sredinu kojom smo se dičili.

Uz to je stalno rotirao drugog napadača ili vezistu uz Mandžukića, seljakao igrače po veznom redu na pozicije na kojima inače ne igraju. I forsiranje Perišića koji je potpuno izvan forme i ne igra u klubu.

Da ne velim kako ovo njegovo dodavanje u petak spada u sferu vjerovali ili ne. što se tog diejla tiče, Štimac je u pravu - bez obzira na poziciju ili sustav igre, nemreš napravit takvui glupost. Još samo kad bi čovjek priznao da je on najviše kriv za to jer je stavio Perišića da igra


Citiraj:
Autor vision19 Pregled postova
http://www.index.hr/sport/clanak/sti...ma/705949.aspx

Lud čovjek, sad ima i papire za to, definitivno.
Ili nije gledao kako ti isti Francuzi prolaze Irce golom u stilu Metličića (sasvim slučajno je i predsjednik UEFE francuzć).
Ništa čudno, Ćirina škola. Sjetimo se Njemačke na EP95 i Francuske na SP98, tekme s ekipama koje si je poželio

Žalosno sve skupa, jer da imamo standardizirani sustav i prvotimce, mislim da možemo proći sve ekipe koje se nude u dokvalifikacijama.
__________________
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt /
Roberto je offline  
Staro 14.10.2013., 11:36   #808
Flood
Into my head it goes
Moj komp
 
Flood's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: space de luxe
Postovi: 776
''Imam jednu sugestiju za Štimca, neka ostavi ono što je dobro. Ne treba mijenjati stvari koje su bile dobre. Nemoj nam pokazivati da si ti trener. Mi to znamo, radi najbolje za reprezentaciju'', odgovorio je Žuti na pitanje o stalnim rotacijama Igora Štimca.

Jedno je biti trener,a drugo komentator.Štico je pogubio kompas.Niti ima igru niti ima podršku od početka.

Dijelim mišljenje sa Pamićem
__________________
...help me understand the best I can...
Flood je offline  
Staro 14.10.2013., 14:17   #809
spawn
Premium
Moj komp
 
spawn's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Istra
Postovi: 7,948
Citiraj:
Autor Alph4Dawg Pregled postova
Blago tebi.
Ponekad uistinu nisam siguran da li gledam istu tekmu kao ti i tebi slicni.
Covjek nije gledao utakmicu
spawn je offline  
Staro 14.10.2013., 14:18   #810
vision19
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: Vinkovci / Njemačka
Postovi: 494
Teško se složiti s Pamićem da Belgija nije trenutno vrh europskog nogometa. Mada je činjenica da nisu dobili nikoga ozbiljnoga, gledao sam prijateljsku s Francuskom i trebali su to dobiti glatko. Sad će netko reći da Francuska nije top ekipa i tako u krug.

Ostaje žal samo da su nas u grupama toliko bodovno ostavili a da imamo normalnog trenera sigurno ne bi bilo tako. Valjda će se opametiti i bez glupih eksperimenata i ozljeda doći u dodatne i proći to. Valjda će naši igrači s Modrinjom i Raketom preuzet odgovornost i odraditi to na svoju ruku bez da ih Štimac zaj***
__________________
"Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." A.E.
vision19 je offline  
Zaključane teme



Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na