|
![]() |
#3271 |
Guest
|
Duplo tvoje, pogledaj si kakav ti je signal od wifija. Meni ako je full slab ždere bateriju kao lud. |
![]() |
#3273 |
Guest
|
Da ti kažem ![]() ![]() Jer znam da je morao biti neki logičan razlog zašto nisam instalirao niti jednu battery app. Hmm. |
![]() |
#3274 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Na 4.1 je izbacen screen time jos. |
![]() |
![]() |
#3275 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Uhh, ma signal je uvijek pun, jer je ruter pored mene, ali nikako da dobijem vise od tih 2:20, evo sad mi se preko noci spustilo sa 90% na 70% posto, bez da sam ga dirao, jest da ga intezivno koristim, svakih par minuta, al mi je cudno to trosenje brzo :/ |
![]() |
![]() |
#3276 |
Fresh Juice
|
Imaš problem s wakelockom vjerojatno, mob je slabo u deep sleepu. Stavi Better battery stats pa prati i vidi što crpi bateriju. |
![]() |
![]() |
#3277 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
i poceli su seed-at update na 4.3 za One jučer... nadam se da će i kod nas uskoro.. svako malo provjeravam ali ništa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3278 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3279 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Nakon upotrebe Nokijinog mikrofona, još jedna povreda patenta kod HTC One-a. Dobro ih je krenilo. |
![]() |
![]() |
#3280 |
Guest
|
Ma, ona kategorija patenata za koje bi najrađe da ne postoje ![]() |
![]() |
#3281 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HTC i dalje nabija minuse u poslovanju http://www.theverge.com/2013/10/3/48...dited-earnings
#3283 |
Guest
|
A ti su rezultati (pazi sad) rezultat rada prošlih nekoliko godina. One i dotični su im zapravo zadnja slamka za koju se moraju čvrsto primiti i ne zaje iduću godinu. |
![]() |
#3284 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma HTC je los. Lose pokriva trzisne segmente, a mobiteli im imaju prenapuhane cijene i slabiji hardver od konkurencije. Samsung ih dere i u low i midrangeu i jasno je da ih One sam nece spasit. Tu su jos i losa podrska i sirov marketing. Da se razumijemo, imali su oni odlicnih mobitela ali ovo sto proizvode trenutno je smece (osim Onea naravno). |
![]() |
![]() |
#3285 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Sada sam naletio na članak gdje microsoft želi htc one sa windowsom. E sada možda padne neki dogovor. ![]() Bilo bi dobro za sve nas.. |
|
![]() |
![]() |
#3286 |
Premium
|
MS želi da HTC stavi na svoje droide WP8 kao dual boot opciju. Stavio sam link o tome na WP8 temi.
#3287 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3288 |
Premium
|
Ovo bi moglo biti zanimljivo - Lenovo je zainteresiran za kupnju HTC-a http://www.androidbeat.com/2013/10/r...e-late-august/
#3290 |
Premium
|
Piše da pregovaraju od kraja 8. mjeseca tako da je vjerojatno stara vijest. Od navedenih, mislim da je Lenovo najjači igrač i sa najviše para, a HTC će sigurno biti skuplji od Nokie.
#3291 |
Guest
|
Yep. Ja se toplo nadam Lenovu. Pogotovo zbog tendencije da izdaju mobove sa Intelovim procevima. |
![]() |
#3292 |
Premium
|
Ti mobiteli se baš i nisu iskazali tako da i nije nešto čime bi se mogli hvaliti. Da ne spominjemo probleme s nekim aplikacijama jer nisu programirane za tu platformu koja se totalno razlikuje od ARM tehnologije koja postoji u 99% današnjih mobitela.
#3293 |
Guest
|
Platforma je dobra, nova je još bolja. Većina aplikacija radi. Sad, stvar je osobnog odabira da li je nekome to dovoljno dobro. Ja bih htio vidjeti u idućoj generaciji (Intel CPU mislim) sa 4 ili više gigi RAM-a mob na kojem ću moći vrtiti Droid i Windows 8. :P Sa hardware strane će biti dovoljno jako. Software je drugi par kolača, ali nije sad važno. Wishful thinking. |
![]() |
#3297 |
Fresh Juice
|
Stigao HTC One Max pa ako koga sto zanima nek pita slobodno. Velki mob ![]() |
![]() |
![]() |
#3299 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Bateriju javim, al sada za početak. Pola sata prčkao po njemu, Youtube, otišlo 2% baterije. Vidjet ćemo. Otisak prsta nije baš najpraktičniji i najbrži za otključavanje ekrana. Stigao je sa 4.3 androidom i 5.5 Sense verzijom i S-OFFom Samo, mob žudi za rootom i promjenom DPIa. Preogromne su mi stvari u izbornicima i aplikacijama. Sve veličine su preslika kako je na One-u i ovdje je to preogromno. Ne sviđa mi se što mi iste stvari zauzimaju toliko mjesta ovdje a ekran je ogroman. Mozda sam nespretno objasnio malo ![]() I zadnje pitanje, HTC Hrvatska. |
|
![]() |
![]() |
|
|