Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.10.2013., 23:49   #511
tommyman1507
Premium
Moj komp

tommyman1507's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor dabomba Pregled postova
Kaj samo tako ti šalju memorijsku free?
prvo su mi ponudili popust za sljedeći mob pa sam rekao da sam već naručio dva i da više neću skoro kupovati..onda 2x8gb kartice pa sam pitao jel može bolje jedna od 16gb i reče kinez DEAL
tommyman1507 je online   Reply With Quote
Staro 08.10.2013., 00:29   #512
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor tommyman1507 Pregled postova
prvo su mi ponudili popust za sljedeći mob pa sam rekao da sam već naručio dva i da više neću skoro kupovati..onda 2x8gb kartice pa sam pitao jel može bolje jedna od 16gb i reče kinez DEAL
To si im se požalio za onaj zastoj i kašnjenje u isporuci? Koliki popust ti je ponudio? Jer onda kad im se dešavalo ono sr...e sa TN spominjali su popust od 25%,za one koji su naručivali 22,23,24.
dabomba je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2013., 00:30   #513
puding22
Registered User

puding22's Avatar

Datum registracije: May 2013
Sad kad čitam ovakve stvari tek sam sad siguran da ćemo svi dobiti kamenčiće u koverti.. :/
I ja budala kupih zte i reko im da mi sutra posalju sliku prije slanja... Imam osjecaj da nista od tog al podsjetim ih opet sutra pa javim al eto vidit cete da nece biti slika. Jos su rekli staviti moje ime pokraj moba da znam da je njihova slika.
puding22 je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2013., 00:55   #514
hedgehog
Premium
Moj komp

hedgehog's Avatar

Datum registracije: Apr 2013
do sada su svi dobili šta su i naručili pa ne vidim zašto bi bilo problema..ako naravno naručuješ sa koliko toliko provjerenih stranica..ok su kinezi imam osjećaj da bi te prije zaje*** tu neki balkanac nego kinez..
hedgehog je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2013., 01:09   #515
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

Citiraj:
Autor hedgehog Pregled postova
do sada su svi dobili šta su i naručili pa ne vidim zašto bi bilo problema..ako naravno naručuješ sa koliko toliko provjerenih stranica..ok su kinezi imam osjećaj da bi te prije zaje*** tu neki balkanac nego kinez..
Hotinbuy i nije baš provjerena stranica,i dosta se tu olako šamaraju sa popustima koji su sve samo ne realni,mislim u odnosu na ostale kineske dobavljače.
Ali ubrzo če sve biti jasnije,ili stvarno rade sa minimalnom maržom u odnosu na ostale kineze ili imaju namjeru zavaljati ljude(makar neznam kako bi to prošlo zbog pay pala)
Staro 08.10.2013., 01:16   #516
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Ljudi nemojte misliti da je paypal apsolutna sigurnost. Ako covjek digne novce sa racuna, i na racunu nema nista, paypal vam ne moze nikako pomoci.
rendula je online   Reply With Quote
Staro 08.10.2013., 01:32   #517
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Ljudi nemojte misliti da je paypal apsolutna sigurnost. Ako covjek digne novce sa racuna, i na racunu nema nista, paypal vam ne moze nikako pomoci.
Koliko ono dana od uplate prodvač nemože dignuti lovu sa računa ?
Staro 08.10.2013., 07:35   #518
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Ali zato moze tvoja banka putem chargebacka iako to ne vole raditi, ali moraju.
RAUL je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2013., 07:36   #519
RAUL
Registered User

Citiraj:
Mislim da je 30 dana.
Staro 08.10.2013., 09:58   #520
tomov
Premium
Moj komp

tomov's Avatar

Datum registracije: Feb 2011
Rok je 30 dana koliko sam upoznat...
tomov je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2013., 10:54   #521
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Citiraj:

rendula, istina. to ja cijelo vrijeme pričam. ako paypal seller digne svu lovu sa svojeg paypal računa, a kasnije paypal u vašu korist dosudi nemre vam paypal vratit lovu jer je nema od kuda vratiti. zato tada postoji chargeback.

a što se tiče roka u kojem ne smije seller dignutli lovu je samo vezan za ebay-paypal....

evo primjer. da ja sada neovisno o ebay-u pošaljem putem paypala lovu nekom drugom tu na forumu na njegov paypal račun. lova bi bila odmah dostupna na raspolaganju. to ograničenje je vezano samo kada vi nešto prodajete na ebay-u, a kad dobijete status poštenog trgovca na ebay-u onda vam to ograničenje miču i tamo. a isto tako takvo ograničenje slovenci nisu imali. a isto tako i kinezi nemaju takvo ograničenje uopće.

inače i ja sam za probu naručio jedan mob s hotinbuy-a pa ćemo vidjeti. tracking number koji sam dobio bi trebao proraditi sutra.
  Reply With Quote
Staro 08.10.2013., 11:05   #522
tommyman1507
Premium
Moj komp

tommyman1507's Avatar

Citiraj:
To si im se požalio za onaj zastoj i kašnjenje u isporuci? Koliki popust ti je ponudio? Jer onda kad im se dešavalo ono sr...e sa TN spominjali su popust od 25%,za one koji su naručivali 22,23,24.
ma nisam se ništa žalio u vezi toga kada mi je mob poletio 4.10 prema HR ..nego da nije fer da daju toliki popust a mi smo kupovali sa samo 4% i zato mi je dao lik karticu..ovom drugom mobu još mi ni ne radi TN a poslan 27.09
Staro 08.10.2013., 11:06   #523
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Se sjeća tko Crnog jajeta i slične stranice odakle je čovjek naručivao nerealno jeftine tablete? Ili na ebayu mobitela i tableta od 20$ povodom njihove nove godine? Samo da i ova priča ne završi tako...
A ne znam kako možeš dobiti novac kada ga je on podignuo, ne može ti banka izmisliti taj novac kada više ne postoji, trgovac ga je dignuo i hebiga, kako ti banka može vratiti nepostojeći novac?
Staro 08.10.2013., 11:21   #524
tommyman1507
Premium
Moj komp

tommyman1507's Avatar

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Se sjeća tko Crnog jajeta i slične stranice odakle je čovjek naručivao nerealno jeftine tablete? Ili na ebayu mobitela i tableta od 20$ povodom njihove nove godine? Samo da i ova priča ne završi tako...
A ne znam kako možeš dobiti novac kada ga je on podignuo, ne može ti banka izmisliti taj novac kada više ne postoji, trgovac ga je dignuo i hebiga, kako ti banka može vratiti nepostojeći novac?

evo ga na opet ti sereš po ovima..pa kak ti se da više..čekaj prvo da svi nahebemo pa onda deri
Staro 08.10.2013., 11:57   #525
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:

lijepo jer može. govorim iz iskustva, dva puta sam pokrenuo chargeback putem banke i dva puta kroz 35 dana sam dobio povrat love. a kako je to banka izvela neznam , a i krajnjeg korisnika to nije briga.
  Reply With Quote
Staro 08.10.2013., 12:32   #526
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Samo da vas obavijestim da je Panda počela slati pakete putem Singapurske i Njemačke pošte. Šalju mi 2 paketa, svaki drugačijom poštom. Baš me zanima kako će mi poslati treći paket. Kod Deutsche Posta sam vidio da kod trackinga traži i datum slanja što druge pošte nisu tražile.
Staro 08.10.2013., 13:13   #527
RAUL
Registered User

Citiraj:
Ti ocito nikada nisi radio chargeback, jer da si ga ikada radio ovo ne bi napisao.
Staro 08.10.2013., 14:38   #528
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

[QUOTE=chief_wolfinjo;2474780]

a što se tiče roka u kojem ne smije seller dignutli lovu je samo vezan za ebay-paypal....

evo primjer. da ja sada neovisno o ebay-u pošaljem putem paypala lovu nekom drugom tu na forumu na njegov paypal račun. lova bi bila odmah dostupna na raspolaganju.

Meni je jedan amer poslao 230$ jer smo nešto trgovali,isto nevezano uz ebay i nisam mogao prebaciti lovu sa paypala na račun 30 dana,sad neznam dali sam mogao kupvati dalje po internetu jer nisam probao,ali dignuti živu lovu nisam sigurno mogao.
Možda je tvoje iskustvo drugačije ali meni nije bilo kako si naveo.
Staro 08.10.2013., 16:52   #529
puding22
Registered User

puding22's Avatar

Tommymanu bi mogao jedan sutra doci. Dosad sam narucivao sa minideala singapurskom. Kad poleti uvijek je dosao u roku 7 dana...
Pa cemo vidjeti oce li dobiti set finih kamenčića...
Iskreno se nadam da neće jer ću onda odmah dignuti dva disputea na paypalu unaprijed
Staro 08.10.2013., 21:55   #530
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

Citiraj:
Autor puding22 Pregled postova
Tommymanu bi mogao jedan sutra doci. Dosad sam narucivao sa minideala singapurskom. Kad poleti uvijek je dosao u roku 7 dana...
Pa cemo vidjeti oce li dobiti set finih kamenčića...
Iskreno se nadam da neće jer ću onda odmah dignuti dva disputea na paypalu unaprijed
Nebi sutra,jer njemu kao i meni stoji "Insert item into bag" od 04.10,i ako je po tvojem trebalo bi biti tu oko 11.10.
Staro 08.10.2013., 23:21   #531
puding22
Registered User

puding22's Avatar

Do petka ce se sve znati... Malo mi je sve ovo smijesno jer vlada opca panika posto su skoro svi tamo narucili (pa i ja)
Staro 08.10.2013., 23:48   #532
tommyman1507
Premium
Moj komp

tommyman1507's Avatar

Citiraj:
Autor puding22 Pregled postova
Do petka ce se sve znati... Malo mi je sve ovo smijesno jer vlada opca panika posto su skoro svi tamo narucili (pa i ja)
pa šta ću znati i da stigne u petak kada će biti još 10 dana minimalno na carini
Staro 09.10.2013., 00:29   #533
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

Citiraj:
pa šta ću znati i da stigne u petak kada će biti još 10 dana minimalno na carini
Možda zaobiđe Slavka pa bude krače
Staro 09.10.2013., 10:22   #534
RAUL
Registered User

Obavijest od Singapure post ukoliko zelite provjeriti tracking number:
Dear Customers, there will be system
maintenance. We regret that
this service will not be available
during the maintenance period. We are
sorry for any inconvenience caused.
Staro 09.10.2013., 10:52   #535
puding22
Registered User

puding22's Avatar

Citiraj:
Pa ako ti bude na carini znači da je dobro da se ima šta cariniti :/
Ja sam u BiH i ako mi izravno dođe kući neću ga ni otvarat odmah ću ga u smeće baciti jer BiH carina otvara sve i carini.
Inače overseas od pon.
Staro 09.10.2013., 11:31   #536
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

Ima li netko informaciju zašto je HotinBuy podrška offline več drugi dan?
Staro 09.10.2013., 11:54   #537
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Nije li sad u Kini praznik?
rendula je online   Reply With Quote
Staro 09.10.2013., 12:38   #538
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

National Day,službeno im je bio od 1-3. 10. ali sa spajanjem im je trajao do 7.10. koliko sam izguglao,ali tko če ga znati,oni stalno nešto slave.
Staro 09.10.2013., 14:06   #539
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Krenuo kupiti mobitel s Hotinbuya i kod zaključenja narudžbe me dočekala ova poruka.
http://s11.postimg.org/mai2y7soy/Capture.jpg
redscro je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2013., 14:10   #540
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Vau. Vrlo sumnjivo. Pisao je čovjek već o tome
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=3124

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme