|
![]() |
#1021 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Deste vi "vokal" trenseri... Evo malo old skula da se sjetite kako je to prije izgledalo, i kako treba izgledati.
![]() |
#1023 | ||
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Danas vidio na TPT pa se sitio ![]() EDIT Iako je FC napravio najbolji mix, ova je jako masivna... Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 29.09.2013. u 14:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Mogu svašta o Tiestu pričat, ali ova stvar me svaki put razvali (otkako je izašla ima 3g). Baš top top stvar, proper trance, old school sound bez uber modernih sranja, iman nekako feel da je puno prije napravljena nego je ugledala svjetlo dana... E da uvrštavam je sebi u all time fav Tiestovih pisama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
muimerP
|
@Drift Kinže - ova stvar Arnej - Adagio stvarno trga. Sredina je malo kao na knap, dosadna ali taman kad si vec oladio krene i super je dizalica. Ja volim oldschool, i stvare stvari cijenim jaako. Ovo je jedna od mojih best of starih, krenite malo istrazivat, brdo stare muzike su umjetnička djela za ove klince što se igraju sa skupim igračkama danas.
![]() |
#1026 |
Banned
|
![]() House music Iako san veliki fan trance muzike, počeo san zadnjih 2 godine istraživat i House mjuzu, ali ne ova pop euro electro izdrkavanja, nego ono proper stvari, više underground, downtempo. Kako san novi u tome, a scena je opsežna, i youtube je posta beskorisan skupa s Soundcloudom, volio bi iskusnije da me upute. Jako mi se sviđa deep/ambient i taj lagani groove, čisto za opušteniju atomsferu ![]() Krenio san u pravcu mixeva: Ali kažen kako je yt sranje s plaćenim oglasima brzo dođen do šugavi stvari. Pa eto, ako pratite house scenu molio bi par smjernica. Slobodno lipite pisme, mixeve, remixeve whatever, samo nemojte da odskače previše od House žanra (za trance imate koju pratim stalno, i sudjelujem) za ostale, use search ili otvorite temu ![]() Pucajte slobodno:
![]() EDIT: Neko mi sjeba thread pa će bit mess, bar stavite u naziv posta house (kad već ne ide zasebno) ![]() Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 03.10.2013. u 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Florencio Cruz -->
Sve od Armanda Van Heldena--> obavezna lektira za početnike House glazbe. Kralj. Bog za mene što se tiče house glazbe majesticcasual jutubajte njegov kanal isto tako Andrey Djackonda Paulo Arruda Paul Kalkbrenner isto jako dobar-elektronika Malo alternative jutubajte--> Florencio Cruz
Sve od Armanda Van Heldena--> obavezna lektira za početnike House glazbe. Kralj. Bog za mene što se tiče house glazbe majesticcasual jutubajte njegov kanal isto tako Andrey Djackonda Paulo Arruda Paul Kalkbrenner isto jako dobar-elektronika
![]() |
#1031 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Meni opčenito Toolroom Records ima naj Tech House, House i Techno stvari. Nije to nikakav underground jer imaju tamo singlice i ovi malo više komercijalniji producenti no količina kvalitetnih kompilacija, mixeva i singlica je kao ni kod jednog drugog labela elektronske muzike. @Baja Otvori Beatport TOP100 i prati nove singlice u Deep House, House nešto manje i na Tech House tu i tamo baci pogled i vrlo brzo ćeš skužiti dobre labele i producente, znam da ti sad nisam puno pomogao ali preopširan je žanr jer će ti 10 ljudi reći 9 različitih odgovora. Volim i ja taj DH, a od dj-a/producenata najjači su mi Dusky, Joris Voorn i Pleasurekraft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Evo odlične liste starih dobrih stvari: http://www.listology.com/lyceaum/lis...chno-1990-1996 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Banned
|
Strašna progresiva... Šta se tiče House preporuka zaobiša bi Toolroom, a Armand samo se sitin My My My i već mi je previše mainstream. Kažen krenio san rutom Kerria i nastavio bi tako ![]() Ovi dana istražin druge autore šta ste napisali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() ... A kome se svidi ovo gore, onda: Znači klasika nekakva, stvari na pola minutaže tek dobiju zaplet, nemojte odmah prekidati jer nije to samo naškrabano, imaš sve kao u umjetničkom djelu, od uvoda do raspleta ![]() Eto, pošto nam se "proširila" tema. ![]()
![]() |
![]() |
#1035 |
muimerP
|
Neka se broje postovi ![]()
![]() |
#1036 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#1038 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Najbolja stvar za zatvorit festival u 6 ujutro. http://www.youtube.com/watch?v=m3CMN_OlLe4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Premium
|
A Blast From The Past! Mike Foyle - Pandora (The Blizzard Remix) [Armind] Sjetio se komada budući da sam nedavno kupio i poslušao The Blizzard - The Best Of (Album) [Armada]. Pandora nije gore ali ima zato drugih predobrih stvari.
Zadnje izmijenjeno od: SilentException. 23.10.2013. u 01:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nisam siguran jel ovo spada pod temu, ali lik rastura house beat definitivno... http://www.youtube.com/watch?v=-LwX6SU_e6M |
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Banned
|
Covik je sve izmiksa, i stvarno je jedna od boljih njegovih stvari. Sneijder je napravio remix od veracocha - carte blanche ali jos nisan stiga poslusat, ocekujen isto bombu. Southern Sun remixi su vanka neko vrime, ima par dobrih bombi i tu. Angry Man mi je naj imho. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
muimerP
|
Thomas Schumacher - When I Rock Label: Bush Catalog#: Bush 1050 Format: Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM Country: UK Released: 1997 Genre: Electronic Style: Techno Ovu su stvar The Roots stavili na svoj CD kao hidden track, naravno, žicali su Thomasa( ![]() Evo jedan solidan Mix.
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 30.10.2013. u 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
420
|
@Halos svidjela im se jer je Shumacher aka Electrochemie LK uzo njihov semlp, tj. vocale sa Tony Touch tape’s Radio Show skroz na kraju su lyricsi ![]() Zadnje izmijenjeno od: T0mB1ll. 30.10.2013. u 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|