|
![]() |
#751 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Amis ima u ponudi pravu optiku samo sto ta optika nema nikakve veze sa Fiberlandom ili T-Comom. Za vise detalja pogledaj http://www.amis.hr/optika.php i u Amis temi na forumu. I brzina nema nikakve veze sa time da li je to "prava" optika ili nije. Uz nadoplatu od 710,36 kn mozes dobiti 100/100 Mbit kod Amisa.
![]() |
#754 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#757 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
isuse sad sam tek vidio ovaj isprdak od proizvoda ![]() ajde za 20/5 bi možda još odrešio kesu tih 4glave, ali 250gb limit i svaki dodatni gb je 20kn ![]() je da kupit ću ovo da mogu streamat jutub brže, nikako za sumanuto downloadiranje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Polako će uvest kape i u ADSL, već vidim... 20/5 za 4 glave je sumanuta cijena... Preko kabela tolko ide za triput manje para. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Opet promjene na platformi. Umjesto da sve lijepo ide u ONT i da korisnik može koristiti neki bolji ruter po izboru došlo je do toga da i maxtv ide u ruter. Više se ne stavlja SX763 nego ZTE ZXDSL 931VII. Koliko zasad vidim, radi odlično.
![]() |
#761 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
s tim da je limit bio puno manji a prijestup su ako se dobro sjecam naplacivali po MB prekoracenja a ne GB ma stoka usrana sta rec...
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Dakle,nakon god dana skoro po dolasku,zove me danas frajer i veli: testni period optike vam je na izdisaju,potpišite novu MaxAdsl2 tarifu i ostavićemo vam media konverter(optiku) ako ne moramo vam uzeti to.... Moje pitanje. gdje u ugovoru piše da sam optiku potpisao na probni rok? Njegov odgovor: zar nema nigdje? Moje protupitanje: ne nema,kaj sad? Njegov odgovor: pa možda da pogledate nove tarife.... Moj zaključak: Nebi gledal hvala,ko bu mi platil u zgradi štofanje svih rupa na stubištu(niko drugi ne koristi optiku sem mene),po stanu itd što su vaši izbušili da optiku provedu tu na moje dopuštenje(predstavnik stanara)....kad nađete odgovore...slobodno nazovite. MIslim,kaj im nestaje medija konvertera pa hvataju ekipu na aktera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne fali im medija konvertera nego glumataju / love u mutnom / čak i krive podatke govore na telefon a pogotovo ako nisi pod ugovorom. Drugim riječima, bitno im je da te vežu nekim ugovorom na 12 / 24 mj. kako im nebi utekao drugom operateru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Isto prošao "razgovor" kao trouble prije x dana, sada imam "nešto između": - brzina ko na adslu 4/256 s tim da sam sad "dobio" 3 mj. 10/600 - prije sam plaćao 15 Gb a sad dobio flat internet - telefon 60 + nakon toga naplaćuje se prva minuta = cca 240, ovisno koliko telefona potrošim |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
našikan pravim haos
|
Imam najobičniju flat 4/512 brzinu....ali pošto su nas izj* prije 5 godina s EU investicijskim fondovima i đaba uvođenjem optike u zgradu,posvađo sam se sa svim susjedima i dao da buše kroz zgradu. Kako sam se tek prije god dana doselio tu naručih optički net na obične brzine(tad još nije ni bilo sinkronih itd). Uzeo sam ugovor na 12mj. Naravno,nakon lika sam iz znatiželje nazvao 0800-9000 i naravno da im netrebam ništa vračati i mogu ostati na optičkoj 4/512 - FLAT brzini... muljaju,lažu,seru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
Do kraja 2013. godine ugasit će se Fiberland pilot. Postojeći korisnici imaju 3 moguće opcije: 1. Prelazak na nove Ultra MAX pakete 2. Povratak na bakar na iste ADSL pakete koje trenutno koriste 3. Isključenje usluga - Bye bye T-Com Nije moguće ostati na optičkoj infrastrukturi sa ADSL brzinama, kao što smo dosada koristili! Dobra vijest je da će novi Ultra MAX paketi biti znatno povoljniji od postojećih, osjetno jeftiniji, i sa još većim brzinama. ![]() ![]() Informacije su "insider info", bit će sve službeno slijedeći tjedan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
ovo me podsjeća na one davne dane kad je t-zombix znao tjedan dana prije obajviti nove cijene/brzine. hvala na infu. btw, još jedan insider propjevao: http://www.poslovni.hr/domace-kompan...on-nt-u-255827 |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ovo sa gašenjem pilot projekta je izgleda opet od hakoma naređenje jer se uvode ti novi ultra max paketi sa nižom cijenom, samo glupost je taj limit od 250GB. Po novom je da će idući blok od 250GB biti oko 100kn, ali neznam ako će biti ćim prijeđeš 250 opet 250 ili će ići po 1GB, pa na zahjtev ak oćeš taj od 250. Osnovna brzina se povećava na 40/10 i biti će i dodatna opcija, mislim da je 100/50 za neki iznos(mislim da je oko 50 kn ali nisam siguran). A ovaj ultra max3m će biti malo skuplji od sadašnjeg max3m, nekih 30-tak kn više. Uvesti će se i samostalni internet priključak, neznam točno cijenu(200 i nešto kn), ali ako se dobro sječam brzina je na njemu nešto veća, ali ostaje limit 250GB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() B.net to puno elegantnije radi: prvo stiže mail kad se približava prekoračenju te na dan prekoračenja. Meni je stigao 2 dana nakon prekoračenja i to je apsolutno bezobrazno i nepravedno prema korisniku.
![]() |
![]() |
#774 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Veselio sam se ponedeljku(inace se ljudi vesele vikendu ![]() EDIT: Dobio mail u roku 10 minuta. Poštovani, Prije svega zahvaljujemo na interesu za uslugu VDSLa odnosno priključka putem optike. Nažalost nismo u mogućnosti dati pozitivan odgovor na vaš upit budući da trenutno ne raspolažemo sa informacijama o terminu nadogradnje postojeće infrastrukture. Oni ocito nikada nista neznaju niti ce ikada znati kakve planove imaju Zadnje izmijenjeno od: antunhr. 09.12.2013. u 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() Mislim,i oni valjda shvaćaju da ljudi s ugovorom imaju pravo na zadržavanje opreme po isteku istog? Bar je tak prije bilo.... Zadnje izmijenjeno od: trouble. 10.12.2013. u 10:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Tako sam ja shvatio insiderski izvor. Ja se nebih žalio na tvom mjestu. Osim na limit od 250GB, ofkors ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
našikan pravim haos
|
Kak? mene flat net ispada 160kn a najeftinija optička opcija je 240kn.... |
![]() |
![]() |
![]() |