|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
![]() Trenutno imam Falcon Rock II koji po specifikacijama radi na 25dB (ja osobno mislim da je i tisi) Htjel bi malo stisati komp i dodatno ohladit proc. Ventovi na koje ciljam su sljedeci: 1. cooler arctic-cooling copper silent 3, socket a 2. cooler arctic-cooling copper silent 2 rev 2.0, "light", socket a 3. ventilator arctic fan 3 tc, 80mm na postojecu bazu od FR2 4. fan adapter 80mm na 120mm, sharkoon, prozirno plavi + Thermaltake Thunderblade ventilator 120mm blue na postojecu bazu od FR2 (ili neki drugi 120mm tihi blue led vent) Eto, to su moja razmisljanja . Ak imate nekaj drugo pametnog za predlozit sam recite, al imajte na umu da je cijena oko 100kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
meni osobno je ova treća opcija najzanimljivija jer imam nešto slično tome samo je baza od Thermaltake Vulcano7+,80-120mm adapter i na njemu 120mm glacialtech vent koji se vrti na 900rpm sve u svemu jaako tiho:clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni bi se osobno vise svidalo niza temp. manje buke ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Nisi mi bas jasan kaj si time htio pokazati:confused: Temp ti je niza za 7c, al ti je smanjena voltaza sa1.728 na 1.584 (CPUz) i drugaciji su ti clockovi ![]() Al dobro si ga ohladio, nema sta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Prva dva coolera nemoj uzimat jer ti nisu za neki ozbiljniji oc, ja imam ovaj copper silent 2 i ne hladi bas nest posebno ali je tih i do sad nisam imao nikakvih problema s njim. drzi bartona na 2.2Ghz na oko 55 pod optercenjem. Bilo bi ti bolje da si ostavis falcon rock jer nece ti se temperature bitnije smanjit. Eventualno bi mogo ic na ovo 4. opciju al mislim da i to nece bitnije utjecat na temeraturu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() al znam da je razlika bila 7-8c |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() NP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ostavi si FR2 ja ga imam i zadovoljan sam s njim tih je i odlično hladi za svoju cjenu pogotovo ako imaš dobar propuh u kučištu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|