|
![]() |
#3481 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Kada sam drugi puta pročitao tvoj post, zaključio sam da si napisao istu stvar kao i ja. ![]()
#3482 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Problem je u tome što naprednije korisnike iphone-a jako svrbi to što od svih vrsta korisnika u iphone sekciji ima najviše površnih elitista i ljudi koji zapravo uopće ne razumiju tehnologiju, pa se oni koji zaista cijene i koriste brojne prednosti iphone-a, osjećaju nesigurno i boje se da ih se ne gleda kao većinu koja ga zapravo stvarno i ne treba i ne koristi potencijal. |
![]() |
![]() |
#3483 |
Premium
|
Ima i tu nešto istine u tvom objašnjenju, ali više me nerviraju "pametni" komentari čim ugledaju jabuku. Puni su znanja i svih prednosti android uređaja i onda to zna ponekad ići na živce, makar me ne bi trebalo uopće zamarati.
#3485 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Frendica ima iP4S i isto ima problema sa odbijanjem poziva na iOS7. Nekiput joj pokaže tipku za odbijanje, a u većini slučajeva je nema. Na kraju ispada ovako nekako ![]() http://www.index.hr/lajk/poster/2792...-chuck-norris-
#3487 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3489 |
Banned
|
Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 27.09.2013. u 23:35. |
![]() |
![]() |
#3490 |
Premium
|
Je li netko iskusio ovakve probleeme? http://www.index.hr/black/clanak/gla...ka/703012.aspx
#3493 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() http://www.dailymotion.com/video/x8m...d-nobody-i_fun |
|
![]() |
#3494 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
http://osxdaily.com/2013/09/23/ios-7-slow-speed-it-up/ Dokazano ubrzava iphone 4 pa i 4s (probajte testirati u sms appu okretanjem u landscape, nema zastajkivanja). 1. i 2. korak su kljucni..) |
![]() |
![]() |
#3495 |
Premium
|
iskljucio sam sve osim background app refresha jer mi to stvarno treba.. i stvarno se vidi poboljsanje ![]() tnx !
#3496 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja nemam nikakvih problema s mojim 4s-om. Nisam updejtao preko OTA nego lijepo friski restore iz DFU-a preko itunesa i vracanje imenika preko itoolsa.dropbox za slike. ICloud ne koristim jer je uzasan. Baterija odlicna,reseta nema,sve funkcije na broju pa i odbijanje poziva. Dokad ce trajat,vidjet cemo |
![]() |
![]() |
#3497 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
I ja san posla PM jer ga je nemoguće skinit s CN stranice, plus za taj alat nikad čuo (a FREE je), pa bi ga volio isprobat...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 29.09.2013. u 15:54. |
|
![]() |
![]() |
#3498 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#3499 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
http://www.itools.cn/en_index.htm Odlican alat, no iskreno, zasto ne koristiti iCloud? Po cemu je uzasan. Meni osobno radi perfektno. I sami iOS7 radi jako dobro na iP4. No samo ako je frisko instaliran. Zaboravite na OTA. Napravite backup (itunes i/ili iCloud), restore iOS7, vratite backup i onda provjerite kako se mob ponasa. Na zeninom iP4 sve radi jako dobro, ne vidim nikakvih problema. Kad sam samo updejtao na iOS7 onda je bilo lagovito smece. |
![]() |
![]() |
#3500 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Od dva iPhonea 4 koja imamo doma među ukućanima, jedan je napravljen OTA, a drugi je na friško. Razlike nema i rade sasvim OK. Ne znam zašto dolazi to tolikog lag-a kod nekih ![]() Anyway, zadivljuje me kako se taj (za sadašnje prilike) relativno star uređaj drži. Treba mu više da učita aplikacije (u odnosu na 4S, a pogotovo na 5), ali kad ih učita - radi stvarno zadovoljavajuće. |
![]() |
![]() |
#3501 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3502 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#3503 | |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
4S i 5 rade glatko, dok 4 zna zagrepst prilikom scrollanja. Nisam upotrijebio termin fluidno, nego samo zadovoljavajuće ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3504 |
Premium
|
Frendica šizi sa iOS7 na iP4s. Nakon prvog updatea nije mogla odbiti poziv, pa se nije mogla spojiti ni na jednu wifi mrežu, a sada uopće ne može uključiti wifi - klizač za paljenje ne ide lijevo-desno. Onda su joj se izbrisali svi kontakti na što je totalno okinula. Uspjeli smo nekako vratiti pomoću jučerašnjeg backupa da bi ustanovili da su s kompa nestali svi backupovi između 12/12 i 09/13. Katastrofa. Update na 7.0.2 je napravljen putem iTunesa jer je mislila da je problem u OTA updateu kao što je netko ovdje napisao. Proklinje dan kad ga je kupila i što nije uzela S3 umjesto njega.
#3505 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja ne idem na sedmicu dok ne izađe osmica ![]() To nije windows update, pa da ga moraš staviti. Čak ni taj ne moraš staviti, ali je preporučljivo. |
![]() |
![]() |
#3506 | ||||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Da sad dozvole downgrade na zadnji iOS6 ja mislin da bi dosta ljudi išlo nazad ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#3507 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Bratić također ima problema s iOS-om 7 ....ali ne na 4 nego na 4S , barem 2x mu se u danu pojavi apple logo i onda mora sačekat minutu-dvije i sve se vrati u normalu. ![]() |
![]() |
![]() |
#3508 |
Premium
|
Uz sve te probleme živcira je i izgled - sad je sve svijetlo, okruglo,... Ja sam se isto zablenuo u točkice pored imena mreže da bi tek nakon 5 minuta skužio da se radi o jačini signala mreže. Standardna oznaka sa vertikalnim stupcima je daleko bolja i jasnija. Naravno, i dalje ne može odbiti neke pozive, a neke može. Očigledno da Apple zna koga možeš/smiješ, a koga ne možeš odbiti bolje od tebe samoga. Ne kažem da Samsung i Android nemaju svojih mušica, ali s ovim iOS7 su ga stvarno debelo za**ali.
#3510 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Istina ima Android svojih mušica al iOS je došao na istu razinu...neznam ja sam uvjek imao FC na prijašnjim Androidima...od kad imam Xperiu Z niti jedan FC ili crash cijelog sustava. |
![]() |
![]() |
|
|