|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Direct X Problem
Isao sam uninstalirati DX9 pomocu "dx9 unninstala" jer mi je srao nes, igre se nisu htjele pokretati zbog njega. E, on je to obavio i restartao sam komp. Idem run>dxdiag i tamo pise da imam DX8.1 Međutim, kad idem opet instalirati DX9.0c nakon next mi odmah pise da je instalacija gotova a nije ni počela! Na guglu sam nasao da je mozda tome krivac SP2 i da je rjesenje uninstal sp2 pa ponovo install al ja ne mogu to jer sam instalirao winxp s integriranim SP2. Sad imam DX8.1 i pola igri mi ne rade ![]() STA SAD?? HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
E to se i meni prije dogadalo.Ali to mi se dogadalo kada sam uzimao direct x sa CDa od nekih igara jednostavno ga kao napravi u sekundi,a ti poslije skuzis da nije nista napravio...moras naci ja mislim cijeli direct x to sta napravi tako brzo mislim da nije cijeli bar sam ja to tako skuzio...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
to kad brzo prodje znaci da je sve iz instalacije vec instalirano
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Problem rijesen. Skinuo sam s neta neku posebnu verziju DX-a (34.4mb) koja sluzi ak nes zajebes pa da ta verzija to pregazi, ove ostale verzije koje se vecinom nalaze na igrama i DVD-ima od casopisa su verzije koje to ne podržavaju ![]() Svejednom, hvala na pomoci. Sad mi pise DX9.0 da imam, ne c nego samo DX9.0 al nema veze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |