|
![]() |
#3451 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() Btw. Amumu je najjači jungler po meni. Samo pogodiš Q i ako ništa drugo flash se troši 100%. A ako pogodiš dobar tf na botu da uspiješ ultati adc-a i supporta, i gg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3453 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3454 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Btw. ovako. Igram protiv kayle mid, i pickam dianu. I on me užasno jako poka s onim svojim ranked melee sranjem ![]() I mislim šta sad, moji gube na botu, izgubiti ćemo. I napravim morello (prvi puta od kad igram lol) ![]() I krenem 1v1 protiv kayle (koji je na 4:0) i ubijem ga jer nije imao ultu. Ode on back, ja back i opet ja njega ubijem i sad sam već na - 20 cs-a i imam 3:5. I završio sam na kraju 18:8:20 score jedno 2x tripple kill, 270 cs-a i supporta i adc-a sam ubio s jednim combom. Pusham mid, pomognem botu i oni svi su morali doći da brane mid i bot, a za to vrijeme je nasus farmao i stackao Q ![]() GGWP ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3455 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Morello tako op? meni je op item na ap btw, koji build si išao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3456 |
Premium
|
Normalan, samo nisam išao na rabadon/scepter nego sam napravio morello ![]() Mislio sam ići na onaj koji smo se razgovarali, ali sam igrao protiv Gold II kayle i morao sam ići na provjereno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3469 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zašto ne reddit za to koristiti? Puno je bolje sve formatirano i organizirano. LoL Event VoDs Subreddit S3 World Championship S3 World Championship - Playoffs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3470 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 25.09.2013. u 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3474 |
Premium
|
I mene si zarazio s njim. Skužio sam da ni nemoram biti u ogromnoj prednosti na topu s njim. Recimo, neki dan sam igrao protiv kha'zix-a, i bili smo tu negdje po cs-u, on je imao 1:0 score, ja 0:1, i mislio sam da ću izgubiti, on mi srušio turret, ja keep farming, i na kraju imao u 33. min 220 cs-a, i killovi su samo počeli ![]() Čudo od champa ![]() EDIT: Ima dobar taunt za Vi. Violance stand for.. STUPID! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 27.09.2013. u 11:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3475 |
Premium
|
Jedva čekam da izađe ![]() ![]() Ali se nekako bojim da će je biti teško balansirati :/ Ima 2 AOE spella, AS i MS buff, slow, reveal, root, dmg po % HP koji fali. Damn ![]() Evo je u brojkama: Link Dok ne izađe trollam i pijem živce ljudima sa Teemom ![]() Edit: palim PBE, moram je isprobat ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 27.09.2013. u 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3478 |
Premium
|
Odigrao sam i.... the best fucking ADC atm ![]() ![]() I k svemu tome ono najvažnije, prezabavna je za igrat. Tako je otkačena i luda haha GL Riot sa balansiranjem tog championa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3479 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Kupujem sigurno bundle kad izađe sa skinom ![]() ![]() btw ovo ću gledat svaki dan prije nego što otvorim LoL, poučan video ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3480 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ušo u kvale za gold ![]()
![]() |
![]() |
|
|