|
![]() |
#2851 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja uzimam još jednog za frenda. Veli mi Wency sa Banggooda da će uskoro doći kod njih na lager. |
![]() |
![]() |
#2852 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Jednostavno ne da. Čitao sam malo po ruskim forumima i to je nekakav bug koji je izgleda neizlječiv. Vjerojatno što stavljaju posebne firmwere pa se desila nekakva greška |
![]() |
![]() |
#2854 |
kenova?
|
|
![]() |
![]() |
#2856 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2858 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Odradi sve i kada na kraju treba upisati podatke izbaci istu grešku |
|
![]() |
![]() |
#2859 |
Guest
|
kaj velite na ovo: http://www.ebay.co.uk/itm/2009557614...84.m1423.l2649 |
![]() |
#2863 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Pitanje da nije kopija, i jel će lupiti PDV jer je izvan EU. |
|
![]() |
![]() |
#2864 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Znaci na tele 2 sam mreži...odem na njihou stranicu- http://www.tele2.hr/podrska-korisnic.../cc81/?typid=1 U postavkama apn u mobitelu napisem ono kaj imam od podataka na ovom linku. A u APN postavlkama telefona ima jos brdo toga tipa: Ime, APN, Vrsta APN-a, proxy, port, korsničko ime, zaporka, poslužitelj,...znaci ne znam opce di da kaj upisem...Jel znas kaj točno moram di upisat, ti isto imas One-a, pa mozda znas? Mislim da mi je proradio prijenos podataka, ali sad opet nemrem surfat, jer kaže: '' Provjera autentičnosti preko proxy poslužitelja nije bila uspješna'' Zadnje izmijenjeno od: JVC MX-GT88. 27.09.2013. u 11:31. Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
#2865 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Upisujes samo ono sto ti pise na tele2 stranici, ostalo ostavljas prazno. |
![]() |
![]() |
#2868 |
Guest
|
|
![]() |
#2870 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije li malo previše dati skoro 100 GBP za to čudo? @jvc Kako si riješio? Opiši da i drugi znaju. btw, više nemam Cubot One ![]()
#2871 | |
Guest
|
Citiraj:
evo primjer, Banggood ima opcijukod određenih proizvoda da možeš birati iz kojeg warehouse-a da ti pošalju i kod njih postoji warehouse UK... te sam već par puta naručio s opcijom warehouse UK i sve što sam do sada tako naručio je došlo direktno iz UK-a za 4-5 radnih dana. isto sam primjetio kod određenih kineskih sellera na ebay-u. pa vjerojatno i ovaj kinez ima tako. |
|
![]() |
#2872 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Istina, ja sam jednom naručio iz BG skladišta UK, mrvicu je skuplje, ali dodje za 3 dana. |
![]() |
![]() |
#2873 |
Guest
|
ja sam zadnje ovo naručio iz UK-a sa Banggoda http://www.banggood.com/Wholesale-US...n-p-61539.html i već je stiglo ![]() |
![]() |
#2874 | |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2875 |
kenova?
|
dobio mail od geekbuyinga da trenutno nemaju haiera, te da ce ih supplier dostavit krajem ovog mjeseca...imate li iskustva sa geekbuyingom - jeli muljaju, oce se ovo otezat u nedogled ili bi stvarno trebalo doc... |
![]() |
![]() |
#2876 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Zaboravite na Haiera. Meni su vratili novce s Focala jer vele da ih više ne mogu nabaviti. |
![]() |
![]() |
#2877 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Da, ali eto, Wency kaže kako će re-stock biti učinjen kroz nekoliko radnih dana, 3-5 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2878 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Od onoga što piše na tele2 stranici sam upisao samo ''naziv profila'' i ''apn'' i to je to. Ovo ostalo je bezveze, nakon upisa sam rebootao mobitel i proradilo je. |
|
![]() |
![]() |
#2879 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Si probao možda u XML fajl ručno dodat postavke? Daj ga bubni tu, pa da se malo poigramo sa Tele2 postavkama ![]() Nalazi se u \ system \ etc \ apns-conf.xml
![]() |
#2880 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Jos uvijek se zayebavam sa cubotom i flashanjem roma. Uspijem ga pokrenit i zacudo radi neko izgledno vrijeme i prckam po settingsima. Uspia sam instalirat i cwm-ov rom manager i tamo pokusavam vidit jel cwm up to date. Cwm je 5. nesto ali posto u rom manageru moj cubot nije u listed devices onda nema checkiranja i updatea cwma nego manualno moram checkirat da je cwm 3.+. u CWM recovery meniju na vrhu pise "rua1 autoCWM v5.5.0.4 for CUBOT GT99" sve to napravim i sad idem install rom from sd card. Odaberem rom u .zip fajlu s sd kartice, mob se reboota u recovery i pokrene se postupak instalacije, ali opet dode do istog problema s mountanjem kartice. Nakon 20 sekundi bezuspjesnog pokusaja mountanja kartice, proces flashanja faila i opet sam na pocetku. Nije mi jasno kako kartica uredno radi u drugom mobitelu, kako je uredno vidim u file manageru dok cubot radi i kako je rom manager takoder pronalazi i uspjesno odabirem rom sa kartice a kada treba "mountat sd" ne uspijeva nikako. Pretpostavljam da se rom ne moze stavit na internu memoriju uredaja i onda flashati? Smrdi mi na cwm problem jer ovaj uredaj nije medu "listed", ali opet mnogi cuboti su vec flashani na ovaj nacin i onda ta opcija pada u vodu. Poprilicno sam frustriran sa svojim cubotom za sad i sluzi mi ko skupljac prasine trenutno ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|