|
![]() |
#2221 |
Guest
|
I onda mi netko kaže da Galaxy S2 precjenjen ![]() |
![]() |
#2222 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Nego, vani je službeni CM10.1.3 stable za Note2. Konačno prvi stable! Jel' tko probao? Ima li išta od integracije S-pen-a? Pa makar i samo keyboard sa handwrite-to-text konverzijom kao na tw? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 27.09.2013. u 13:37. |
![]() |
![]() |
#2223 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
2800kn za dual-core,1,5GB RAM-a i 8Mpx kameru....pre pre previsoka cijena ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2224 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dodatna konfuzija na temu SIM locka http://www.gsmarena.com/samsung_siml...-news-6866.php
#2225 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Ako kupiš Samsung mobitel za Azijsko tržište, moraš ga aktivirati u Aziji ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2226 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
I da, možda je "samo" dualcore ali ovaj Snapdragon dere i Exynos na S3 u sintetici. |
|
![]() |
![]() |
#2227 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Bas frend uzeo S4 mini. U usporedbi sa S2 osjetno je uzi u ruci. Doduse i ekran je manji iako je iste dijagonale zbog razlicitog omjera stranica. Sasvim lijepo radi i opcenito se cini odlican mob samo je cijena puno previsoka i po meni dizajn je ruznjikav malo ali moze proci. |
![]() |
![]() |
#2228 |
Premium
|
Tako ispada. Aktiviraš ga u Aziji, a onda ga možeš koristiti gdje god hoćeš. Valjda se boje da ćeš kupiti jeftino u Kini i onda ga dofurati doma. Big deal - kupiš neku lokalnu prepaid SIM karticu za sitne pare, aktiviraš ga i onda doneseš doma i koristiš kao da si ga tu kupio. Ne znam koja je to logika, ali eto. Baš me zanima kako će to izgledati u duty free shopovima na aerodromima.
#2229 |
Guest
|
Prema ovome biti će lockan prema ovome tamo gdje ga aktiviraš. Znači, ako kupiš prepaid karticu u Aziji od njihovog carriera i aktiviraš lockan ti je na sve operatere osim ovih iz Azije i kad dođeš u Europu ne možeš koristiti SIM-ove (osim ako netko ne napravi S-OFF i nekak izvuće van file vezan uz lockanje i nekak sredi. Sada, pitanje je kak će to napraviti lock, ali s obzirom da zna biti problema samo sa izvlačenjem sim-unlock kodova, vidjet ćemo. Zamisli kao DVD ili Blu-Ray regije, ali da možeš samo jednom promjeniti zonu. U svakom slučaju, jedna veeelika glupost! |
![]() |
#2230 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
nisam htio mob da ga moram sa dvije ruke držat,treba mi malo,brzo i praktično...ali slažem se da je cijena visoka. evo baterija mi na 70%-22 sata prošlo od punjenja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2231 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Treba vidjeti sta ce sony z1 mini izdati, ako stvarno izade s s800 to ce biti raketa. Slazem se ta mini izdanja su preskupa, ja sam cekao u tmobile da padne cijena kakk bi ga uzeo, prije toga je bio 2500kn bez trajnog naloga, a u njemackoj 2800 odnosno oko 350€.
#2232 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
A sve će to vezati za knox efuse znači ode garancija sa unlockom. Uvijek sam mrzio segmentacije tržišta i jedino što mi pada na pamet je da misle različite cijene i kvalitete /komponente po tržištima. |
![]() |
![]() |
#2234 |
"Samo vodu ne!"
|
Eto ti ga na! http://www.sammobile.com/2013/09/28/...4-and-note-ii/ Note2 4.3 update opet pomaknut. Sad je već Nov/Dec, a tad će ga vjerojatno otkazat kao i 4.2.2 u svibnju i moje proračanstvo o 4.1.2 kao zadnjem firmwareu za note2 će se još i obistinit. Prema planu je politika jasna kao dan. Stariji uređaji se namjerno zapostavljaju i koče da bi se prodao koji više novi...jadno od Samsunga. A i kad tad će se to njima obit o glavu. |
![]() |
![]() |
#2235 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2238 |
"Samo vodu ne!"
|
Naravno. Nitko sretniji od mene da ima CM custom ROM na kojem radi S-Pen i S-Note. Gledao sam više puta i nikad nisam našao. Ima custom ROMova baziranih na TW stock ROM, ali to si ionako bolje napravim sam. Evo neki dan je izašao prvi stable official CM10.1.3 za Note2. Ali tamo nema ništa od S-Pen kakav je u TWu. Barem mislim. Nisam probao, pošto sam to pitanje otvorio na CM forumu, i tamo su mi rekli da nek zaboravim, i nek se držim TW-a. Obrazloženje čekam već duže vrijeme. Iako, očito je S-Note i većina điđa S-Pena dio TouchWiza kojeg Samsung čuva kao zmija noge. Pretpostavljam da bi Samsung odmah tužio CM, da ovi ugrade te opcije u CM Romove...Samsung polako postaje Big Brother... Da, znam. Postoje alternativne aplikacije, ali to nije to. Naročito je S-Note meni osobno nezamjenjiv. Samsung ga očito zaključava. Na Windows8 definitivno, a mislim i na Androidu. Pokušao sam napraviti backup aplikacije i instalirati na drugim Android uređajima, ali nije se dalo instalirati/pokrenuti, pa pretpostavljam da bi se isto dogodilo i na Note2 sa CM romom. Možda i ne bi, ali pošto nemam nikakvih dokaza da radi, ne isplati mi se riskirati. A ne treba zaboraviti ni mogućnost gubitka IMEI-a kod flashanja raznim CM-ova, što je posebno osjeltjivo na Note2 zbog SDS-a, koji se može svaki čas aktivirati...No kad bih znao da S-Pen radi na CM-u, riskirao bih 100%. Ako ti znaš CM based custom rom koji barem minimalno integrira S-Pen, molim te prosvjetli me. Minimalno znači da: 1. S-Pen radi kao pressure-sensitive precizno i bez laga 2. Radi Samsung keyboard, ili bilo koji drugi kyboard koji ima efikasni handwrite-to-text opciju pisanja 3. Radi S-note aplikacija. Sve ostale S-Pen fore mogu preboljeti, ali te 3 su mi nužne. Bez toga mi Note2 nema smisla, pa mi je bolje da se vratim na nešto manje. Recimo HTC HD2, na kojem CM based 4.3 radi ko urica. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 29.09.2013. u 15:24. |
![]() |
![]() |
#2239 |
Premium
|
Poznati su datumi kad dolazi 4.3 na S3 i S4 http://www.phonearena.com/news/Road-...ote-II_id47806
#2240 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledao S4 mini uživo i moram priznat da sam iznenađen. Mobitel se uopće ne osjeti da je 4.3". Iste veličine je kao moj 4" Nexus S, sam je Nexus S još deblji. Znači vrhunski posao su napravili s tim. Brz mobitel, ništa ne trza, ekran mi je odličan. Ja sam sucker na SAMOLED, još ovaj nije pentile pa mi lijepo izgleda. Sad problem, meni je to premalo ![]() |
![]() |
![]() |
#2241 |
Premium
|
I Note 3 dolazi u 2 verzije, Snapdragon 800 i Exynos Octa http://www.youtube.com/watch?v=Fdnj-kdAYnE
#2242 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
I ima li realne razlike između ova dva cpu-a u samim performansama? |
|
![]() |
![]() |
#2243 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
U teoriji,razlike ima manje nego izmedju s4 i9505 i i9500. U praksi mislim da ce biti minimalne. Sto se tice dobavljivosti,opet mislim da ce kod nas biti samo N9005 tj snapdragon s LTE podrskom. Vec ih ima po 4800-5000 |
![]() |
![]() |
#2244 | ||
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
Citiraj:
Razlike su u performansama. U korist Snapdragona, naravno. A što se tiče mogućnosti, LTE verzija (Snapdragon) snima video u 4K, dok obični N3 snima FullHD. Ostalo je sve manje više isto, koliko ja znam. Ali s obzirom na sranja koja je Exynos imao na S2, S3, N2, (Exynos bug, SDS) nekako imam osjećaj da će Snapdragon verzija biti puno popularnija. S razlogom. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 01.10.2013. u 12:01. |
||
![]() |
![]() |
#2245 |
Premium
|
Vidjet ćemo šta će se dogoditi kad izbace patch kojim će Exynos koristiti svih 8 jezgri istovremeno.
#2246 |
"Samo vodu ne!"
|
Ja osobno čak ni u tom slučaju ne bih gledao Exynos zbog spomenutog isksutva. Ali teško da ću (zbog toga i drugih sranja) uopće gledati i N3 generalno. Kako god gledaš; Ako ipak konačno izbace 4.3 za Note2 (u što sve više sumnjam) sa mogućnostima kakve smo vidjeli na N3 - nova, bolja integracija S-pena i odgovarajućih gestura, onda ostajem na N2. Ako to ne naprave do kraja godine, Samsung me ionako neće više vidjet ni blizu... |
![]() |
![]() |
#2247 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
trošil bude bateriju ko blesav, a user exp bude više-manje isti...nemože se samim povećanjem broja jezgri dobiti na fluidnosti ili brzini ukoliko softverski nije dobro rješeno prava stvar bi bila da omoguće stavljanje neke linux distre (recimo ubuntu-a) jer su to već brutalne mašine koje koči andriod |
![]() |
![]() |
#2250 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
@estagarda: Pa zar nije taj emmc bug riješen sa 4.1.2. softverom??? |
![]() |
![]() |
|
|