|
![]() |
#2792 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
BTW, jel imaš već kupca ili? Ako nemaš, javi se na PM da se dogovorimo... |
|
![]() |
![]() |
#2793 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da sam našao kupca. Treba mu baš dual SIM mob sa standardnim (miniSIM) i microSIM utorom. Od kineskih aplikacija bila je neka moja mi je izgledala kao nekakav kineski Google Market. Jednostavno sam je deinstalirao.
#2794 | |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() |
#2795 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Pokušavam rootat Lenovo A820, i idem sve po uputstvima sa neta, sa onim Flashtoolom, i kad kliknem na zadnjem koraku Download i priključim mobitel, ništa se ne događa. Drivere instalirao koje su dali u tim tutorijalima i kad spojim mob inače mogu vidjeti sve što je na njemu bez problema. Šta da napravim da to sranje proradi i da ne bacim lenovo u zid? |
![]() |
![]() |
#2796 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
u flash toolu, moraš kliknut na neku kvačicu poviše download.. ovdje su ti upute, samo prevedi na engleski prije ;9 http://www.htcmania.com/showthread.php?t=589179 |
![]() |
![]() |
#2797 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Nakon što sam kupio haierca te nakon što je oduševio još neke ljude sad moram i njima naruciti. Za koliko inače dođe s geekbuyinga jer sa banggooda dostava traje cijelu vjecnost. Salje li geek singapurskom koja je stvarno brza? |
![]() |
![]() |
#2799 | |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2800 |
Premium
|
Ne znam, moguće da radi samo na MTK čipsetu s obzirom da se zove Mobileuncle MTK Tools, ali najjednostavnije da probaš pa javiš da li funkcionira ili ne na ostalim čipsetima. |
![]() |
![]() |
#2803 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Cubot GT99 ROM
Kako sam koliegi prileee za potrebe flashanja njegovog neispravnog Cubota GT99 poslao sređeni najnoviji službeni rom od Xyz X1 uploadan na dropbox postavit ću i ovdje link ako kome još treba. Navodno su ispravljeni neki bugovi i tako to, ja nisam dovoljno koristio mob da bi se u to uvjerio. https://www.dropbox.com/s/sijnkc840s...4%E6%97%A5.zip ![]() Inače ako koga zanima za ubuduće uglavnom što treba u 99% slučajeva da rom proradi je sljedeće: Editirati updater-script (META-INF/com/google/android) sa notepad++ Skinuti assert i getprop linije do show progress linije, primjer: assert(getprop("ro.product.device") == "P188F07" || getprop("ro.build.product") == "P188F07"); show_progress(0.500000, 0); To su linije o provjeri uređaja koje naravno nisu za Cubota već za Xyz X1 Ako se makne recovery ili neka druga stvar (aplikacija i sl.) već ugrađena u rom onda također u updater scripti treba maknuti liniju koja se veže za instalaciju te stvari a počinje sa set_perm u protivnom prilikom instalacije roma dobivate set_perm error. Primjer: set_perm(0, 0, 0544, "/system/etc/install-recovery.sh"); U build.prop fileu također sa notepad++ možete promjeniti sljedeće da vas ne dočeka kineski jezik: ro.product.locale.language=zh =en ro.product.locale.region=CN =US Neke stvari možete još mijenjati po želji kao recimo model number staviti Ag008 ili sl. ![]() I da, ovaj rom nema hrvatski jezik. |
![]() |
![]() |
#2805 |
|
|
![]() |
![]() |
#2806 |
Guest
|
bok ![]() mobitelu ništa ne fali. prodajem ga jer mi ne treba. a dojam možeš ovdje vidjeti ![]() link: ISA ET T45 ET100 Review Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 25.09.2013. u 18:07. |
![]() |
#2808 | |
kenova?
|
Citiraj:
EDIT:sto su ti jos rekli, koliko bi cca trebao cekat, jeli refundiraju cijeli iznos ako ne zelis cekat? Zadnje izmijenjeno od: Fatal. 25.09.2013. u 18:40. |
|
![]() |
![]() |
#2809 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Stigao mi je LENOVO A760 sa qulcomovim quad procesorom. Nisam ga još upalio ali na prvi pogled kvaliteta kučišta je odlična. Zadnja maska je lagano neravna odnosno hrapava kao i na mnogim drugim Lenovo mobitelima tako da su šanse da ispadne iz ruke daleko manje nego na drugim mobitelima. Imam i THL W100 pa ću ga sutra usporediti sa njim. |
![]() |
![]() |
#2810 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2811 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
#2812 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ajde što ste se raskokodakali u vezi toga što kolega prodaje po većoj cijeni mobitel? Pa neka prodaje, ako nećete kupiti, nemojte. "kopira rivju od Matta-e", da i? Koliko vas što prodajete određene stvari kopira razne linkove na rivjue? Svi mi.. |
![]() |
![]() |
#2813 | |
|
Citiraj:
http://www.imgspirit.com/thl-w100-review/ ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2816 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Trebam za žensku osobu iPhone klon ili nešto drugo u tom dizajnerskom stilu do 150$, a da nije neko smeće sa 256Mb rama. Poželjno 4-4,5" i bijela boja. Gledao sam neku Tengdu V6 (ili sl.), ali ima stari 4.0.4 OS, a GooPhone5 košta dosta više.
#2817 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Pa ako je bitan dizajnerski stil, obično to povlači sa sobom da nije bitna verzija OSa ![]() |
![]() |
![]() |
#2818 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
#2819 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
I meni stigao Lenovo A760. Kako mi je ovo prvi Android, nemam referentnu točku da ga usporedim. Kvaliteta se na prvu ćini sasvim OK, došao sa instaliranim glplay, gmail, g+ itd. Sa trgovine sam skinuo neke programe, ali za neke mi govori da nisu kompatabilni (viber, chrome). Da li to znaći da mob ipak nije rootan, može neka pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
|
|