|
![]() |
#2761 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Šteta, fora bi mi bilo imat mob sa intelom inside ![]() Ovako nabrzinu što sam vidio po benchu nešto bolje od Tegre3 ali daleko od S600... |
|
![]() |
![]() |
#2762 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Na koji način nas mogu zahebati ako je placeno paypalom? Troškovi bi nam bili slanje pošiljke natrag u kinu? Ako dođe cigla ili novčić, i onda moramo slati nazad da bi nam paypal vratio lovu ili? |
|
![]() |
![]() |
#2765 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#2766 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma da se ne plaća preko paypala nebi uzeo sigurno. Ovako fino sve snimim i ako je pušing dobijem lovu nazad. Previše je dobra ponuda za ne probati. Toliko sam uvjeren da je stranica OK da ću i sestri uzeti mob ![]() |
![]() |
![]() |
#2767 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Samo da ne šalju čarape ili privjeske za ključeve koje onda zahtjevaju da im vratiš nazad ![]() Čekam da nekome dođe s hota, javite se obvezno kada dođe... Btw možete sudjelovati i u raspravi ovdje, o tabletima...
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 24.09.2013. u 15:09. |
![]() |
![]() |
#2769 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#2770 | |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
COMPANY: Shenzhen Danhonghaotian Ecommerce Co., Ltd. Receiver: Dandan wu ADDRESS: Fl.4-5,7 Longtang Industry Park, Liuyue, Henggang, Longgang, Shenzhen 518000, China. Phone number: 0086-755-83650148 *edit: firma koja je registrirala domenu je SHANGHAI MEICHENG TECHNOLOGY INFORMATION DEVELOPMENT, ima po netu nešto podataka o njoj, procrawlajte. na primjer, spominje se u android malware napadu Ovo su izgleda podatci od registra, false alert, my bad. *edit2: ostale domene hostane sa istog IP-a: hotinbuy.com magic8000.net www.hotinbuy.com www.magic8000.biz www.rivertreejewellery.com www.sexylingeriesex.com edit3: ovo je hosting firma, pošto je domena registrirana na 1 godinu i sajt se nalazi najvjerovatnije na shared hostingu sa planom od 10$ mjesečno biti ću jako iznenađen ako sve bude legit ![]() edit4: hotinbuy@sina.com je verified paypal seller (provjereno ovom metodom) evo i wayback machine snapshoti stranice otkad je nastala, zanimljivo da na početku layout nije bio tako sjeban kao sada (barem meni u firefoxu) Možda ih nebi bilo loše tražiti neku sliku paketa koje šalju, sliku skladišta, ili neku kopiju bilo kakvog relevantnoga papira da firma zbilja postoji. Problem sa garancijom (bar koliko ja kužim) je taj da te paypal pokriva 45 dana od trenutka kupnje. Ako krepa mobitel za 3 mjeseca ne postoji nikakva garancija da će ti oni ikada vratiti mobitel kad im ga pošalješ.
Chasing shadows, all your life Zadnje izmijenjeno od: brandon. 24.09.2013. u 17:22. |
|
![]() |
![]() |
#2771 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
aj kad sve editiras javi konacni rezultat ![]() |
![]() |
![]() |
#2772 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#2773 |
Registered User
|
Na hotinbuy pitam zasto nema nidje po netu o vama a on kaze da ima u Hrvatskoj review, Grckoj i Spaniji ![]() Kaze da ce mi poslati sjutra slike njegovih kancelarija i potvrdu da ima firmu. |
![]() |
![]() |
#2774 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja nisam vidio nikakav review, nigdje. A čudno je njihovo radno vrijeme supporta. Rade od 17h po našem vremenu kada je u Kini oko 23h i vidim ga sada u 19h isto online kada je prema njihovom vremenu 1 ujutro. A stavili su nepostojeću adresu kao mjesto povrata robe dok im je na whoisu situacija kada da ja registriram ovako domenu: Ivan Horvat, OpatijaPrimorskoGoranska, Opatija, Primorsko-Goranska, Hrvatska. Sve domene s te ip adrese nemaju reviewe, relativno su nove, fejs stranice vode na facebook.com/prazno. Radno vrijeme online supporta se poklapa sa vremenom u SAD-u, tj. po lokalnom vremenu SAD-a počnu oko 9 ujutro. To kinesko sučelje je generirano pomoću Zen-Carta a cijeloukupni asortiman je zapravo kopija pandawilla. Neobičan je izbor hostinga, male tvrtke iz SAD-a. Ništa mi ne miriši na dobro, sve dok netko ne dobije mobitel neću misliti pozivitvno. Pokušao sam dobiti odgovor koji mi nisu pružili na email od prije 2 dana, njihove stvarne adrese. Kako se preko chata ne može znati da sam ih isto pitao preko emaila, pogledajte pitanje i odgovor: http://prntscr.com/1t7vhp Sve mi miriši da je hotinbuy.com napravio neki amerikanac koristeći kineske programe i praveći se da govori loš engleski. Kinezi ne koriste hotmail kao službeni mail niti bi odabrali malu tvrtku iz USA za hosta. Jedan od prvih poteza bi bilo napraviti Facebook i proširiti se na društvene mreže, ali to se ne radi. Ako cijena xyz x1 košta 780 yuana iz tvornice ili oko 130$, on ga ne može prodavati po istoj cijeni i još nuditi kupon za popust od 5% na tu smiješnu cijenu.
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 24.09.2013. u 19:25. |
![]() |
![]() |
#2775 |
Registered User
|
http://www.forum.hr/showpost.php?p=4...postcount=6080 evo reviewa i kupca koji je dobio sto je narucio, a pisao si par postova iza njega.. Toliko o tvojoj (ne)pristranosti. |
![]() |
![]() |
#2776 | |
|
Citiraj:
Zasad se širi panika stvarno bezveze. Zato se i plaća paypalom i ima kakva takva zaštita. Ja osobno nikad nebi ni kupio od nekog novog shopa da nije ovako jeftiniji. Treba nekako počet i napravit reputation. A evo još dva primjera kako banggood "rješava" pitanje garancije: http://www.forum.hr/showpost.php?p=4...postcount=6181 http://www.bug.hr/forum/topic/mobite...=asc&view=flat |
|
![]() |
![]() |
#2777 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ekipa trebam pomoć s Haierom. Naime stavio sam 4.1.2 rom kojeg je preporučio kolega necronomicom. Rom je port s Acera v350. E sad, ja bi stavio natrag orginalni rom jer mob ide sestri kojoj je nbitna verzija androida, ali joj je bitan Hrvatski jezik. Međutim, niti na jednom kompu ne uspijevam flashati rom zato jer u fastbootu mob prepoznaje kao acera, ne haiera, a ne mogu nikako drivere za navedeni model instalirati. Ima netko u .zip orginalni kernel/rom?
#2779 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Potrazi na onom španjolskom forumu 4.0.4 stock rom (tamo ga nazivaju magyar rom, jer je s nekog mađarskog foruma skinut). Ima jos jedan thread sa 4.1.2 visejezecnim romom - 4.1.2 stock - to je neciji backup, sad ne znam moze li se to flashati kao i svaki drugi Iz CWM-a. EDIT: Prepravili su taj backup da se moze flashat, evo link: ROM-4.1.2---"stock" http://www.movilesdualsim.com/index....tock%22.47032/ Zadnje izmijenjeno od: flajpan. 25.09.2013. u 08:22. |
|
![]() |
![]() |
#2780 |
Premium
|
Našao sam romove, nije mi to problem. Problem mi je taj s driverima, kad je mob upaljen spojenog ga prepoznaje kao Haiera i acera v350, a u fastbootu samo kao acera, i nikako te drivere riješiti. Probat ću s univerzalnim ADB popodne.
#2781 | |
|
Citiraj:
![]() Koje si drivere instalirao i koji rom? One drivere koji su na mobitelu ili neke druge. Inače ja nisam radio backup originalnog roma, mislim da ga na forumu ima kolega kassad. |
|
![]() |
![]() |
#2782 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Kolega koji je flešao neki 4.1.2, nije napravio nandroid backup, a htio bi vratiti jer mu ne radi vrlo bitna stvar - punjenje preko USB-a autoradija. Probali smo drugi Haier na kojemu je 4.0.4 i radi, a na 4.1.2 piše "Firmware error, cannot charge" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2783 |
Premium
|
Napravio sam ja backup orginalnog roma prije instalacije 4.1.2, ali mi ne radi kako treba nakon restorea, i dalje mobitel prepoznaje kao Acera. Zato bi htio sve ispočetka postaviti da sestra nema problema. @Necronomicon aj molim te probaj spojit mob s kompom u fastboot modu pa vidi kako ti ga prepoznaje (pretpostavljam da i ti voziš taj 4.1.2. rom).
#2784 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Stigao mi Tronsmart TS7 sa geekbuyinga. druzim se s njim od jucer popodne i za sad sve super, bas sam odusevljen mobitelom. Nadam se da ce tako i ostati. Vidim da mi sprema aplikacija na flash karticu, sto bi mislim znacilo da je rootan. Ima hrvatski jezik. Kamera mi se po danu cini super, iako nisam po tom pitanju zahtjevan. Brzina je super, spojio mi se odmah na net, 3G, wifi.. za sad sve 5. |
![]() |
![]() |
#2785 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2786 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Slavko me zakačio, tako da gubim u odnosu na njega. A izgleda i ova drugi mobitel, THL W8 Beyond ce me isto nakačit s PDV-om.. eto od dvi pošiljke i to prve dvi, obe s PDV-om. Tronsmart me izasao 1050 kn, a W8 nekih 1280 kn (kupljen je na akciji). |
![]() |
![]() |
#2787 | ||
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Haier driveri: link1, link2 (ako ne rade prvi driveri) Haier 4.0.4 Multilanguage Stock ROM link Haier USB flash recovery (cwm english) link PDF upute link Znači prvo idu driveri (vjerovatno ih već ima), onda se flasha recovery a tek onda rom koji se također flasha iz windowsa (fastboot_flash_multilanguage_ROM.bat), na kraju ući u recovery i napravit wipe data/factory reset. (sve je u uputama na onom pdf-u ![]() |
||
![]() |
![]() |
#2788 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Stigao i meni tracking number sa hotinbuy - sad očekujemo rasplet događaja pa ako dođe prvi ZTE idemo odmah po drugi mini s4 ![]() |
![]() |
![]() |
#2789 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pitanje za Haier vlasnike. Jel se može izvaditi/staviti SIM kartica dok mobitel radi? Ili treba prvo isključiti? Ne znam da li piše gdje na upustvima,jer ja samo imam kineska...pa ako gdje tamo piše. ![]() |
![]() |
![]() |
#2790 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam pitanje. Došao mi je Cubot One rootan (ima Superuser i Mobileuncle Tools appove) i postavljen na HR jezik. Obzirom da ga prodajem, kada bi napravio factory reset, da li bi i dalje bio rootan i bez kineskih aplikacija? Jezik znam da lako namjestim kod prvog pokretanja.
|
|