|
![]() |
#2671 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo "bombe" za sitnu lovu: http://www.hotinbuy.com/mini-s4-smar...te-p-1567.html |
![]() |
![]() |
#2672 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Dakle pokusa san ovo: http://blog.geekbuying.com/index.php.../#.Uj7_yYanrrC i ovo: http://www.talkingmobi.com/mtk-phones-flashing/ i nema uspjeha. Pokusa san i bacit rom (u .rar formatu) na sd ali se u onom recovery meniju ne pojavljuje nikakva opcija instaliranja zipa sa sd-a. O jebemti ![]() |
![]() |
![]() |
#2673 |
Premium
|
Ajd probaj radi li fastboot iz recovery-a, pa flashaj drugi recovery preko njega. Znaci Code:
fastboot flash recovery recovery.img |
![]() |
![]() |
#2674 | |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2675 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Procitao sam cijelu temu i cini mi se da sam odlucio. Zamolio bi samo ako netko ima kupon za banggood da mi posalje, da i sebi narucim nekog kineza pojeftino ![]() Unaprijed zahvalan ![]() Edit:Obavljeno, Hvala clanu Los Sam ![]()
S Renaultom nikada nije dosadno, a i udoban je ![]() Zadnje izmijenjeno od: Chorka. 22.09.2013. u 18:08. |
![]() |
![]() |
#2676 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Koja je razlika između ova tri? Haier w910 Haier w910 IP45 Haier w910 Prva dva izgledaju isto, a treci ima isto ime kao prvi, ali ima jos ova tri gumba. |
![]() |
![]() |
#2677 | |
Playmaker
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2678 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
#2679 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Isto kao i kod Samija. Ja sam se naviknuo na nju i sad mi je teško zamisliti mob bez njega.
#2682 |
Premium
|
Ajmo, ko ima muda da ga naruci i vidi jesu li specke istinite? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=gazRD3EC4to Meni ovo nesto puno lagga za 1gb i dual core? |
![]() |
![]() |
#2683 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo već par dana koristim LeWa OS 4.2 na ZTE v967s. Radi se o službenom romu za navedeni uređaj a najavili su podršku i za nadolazeći LeWa OS 5 ![]() Moram priznat da je mob procvjeto na ovom romu i da radi odlično, zasad bez ijednog buga. Updateovi izlaze jednom tjedno. Odličan rom koji bez problema može stati uz bok Miui-u. Do danas sam radi "hijeroglifa" zaobilazio njihov AppStore koji dolazi uz rom ali sam se ugodno iznenadio. ![]() Svega ima. Uglavnom sam skidao igrice (npr. Temple Run OZ, Guerilla Bob, nova Contra, Modern Combat koja doduše nije kompatibilna sa mojim uređajem ali ok...) i dosta njih je eng jeziku. I da, full su verzije a ne treba vam ni kartica ni google wallet ni slična sranja... ![]() |
![]() |
![]() |
#2684 | ||
Premium
|
Pa nisu isti ni na slikama, a lol, jbt kinezi i njihove specifikacije. Brko, ti si ih narucivao, otkud si ih uzeo na kraju i kako izgledaju na kraju? Citiraj:
Citiraj:
Eksperti, molim pomoć, nemojte me tjerati da proučavam ovo u detalje ![]() edit: Vidim Haier ima bolji ekran (Haier: 1280 x 720 vs Malata: 960x540 vs S4: 854 x 480 ), više boja (Haier: 16M vs 260K Malata, S4) od ova dva, rama imaju isto: 1GB Rom (8GB Haier vs 4GB Malata vs 2GB S4) Procesori (Haier: Qualcomm MSM8260A, dual core, 1.5GHz; GPU: Adreno225 vs Malata: MTK6577, Cortex A9 dual core, 1.0GHz; GPU: PowerVR SGX 531 vs S4: MTK6572, Cortex A7 dual core, 1.2GHz) Ako može usporedba procesora da ne Googlam sad i da li je još nešto izrazito bitno? Kvaliteta izrade? To ne znamo dok ne probamo ali ako se dobro sjećam kod Haiera je zadovoljavajuća. Za sad mi se čini da ću na Maletu osim ako ova razlika u procesorima nije ogromna, a i to mi je upitno jer se ne mislim igrati na mobu. Jel se da surfati sa svakim od ova tri normalno? Zadnje izmijenjeno od: hash. 22.09.2013. u 21:41. |
||
![]() |
![]() |
#2685 |
Registered User
|
Pozdrav, moze neka preporuka 5.5" ili 5.7" mobitela do 250$ a da nije Cubot A6589s jer njega sad imam? Zanima me jel bi postajala neka razlika ako bi uzeo nekog sa FHD ekranom i MTK6589T procom? |
![]() |
![]() |
#2687 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
#2688 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Uzea bi ga pa bi ga da curi, ne moze valjda bit gori od SE Xperie Nea valjda ali nikad se ne zna. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2690 | |
Premium
|
Citiraj:
Nema ih ovdje ni ovdje. |
|
![]() |
![]() |
#2691 | |
Playmaker
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2692 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Sa bilo kojim ćeš normalno surfat, doduše kompleksnije stranice će qualcomm rendat brže ali koje su to uopće... ![]() Onog S4 mini jedino ako bi volio udovoljit našu znatiželju. |
|
![]() |
![]() |
#2693 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2694 | |
Premium
|
OK, thanks, pretpostavljam kako se to može maknuti? (Sam sebi sam dosadan tak da oprosti, kužim kak ti je ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2695 | |
Registered User
|
Citiraj:
Da li ova dva modela nečemu vrijede? Star B6000 THL W9 |
|
![]() |
![]() |
#2696 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2697 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Topli savjet, klonite se no-name 1:1 klonova, na njima proizvođači najviše lažu specke, nećete nikada naći drugi rom za njega, non-IPS ekrani su grozota i uvijek imaju krdo bugova koji nikada neće biti fixani. source: vlastito i tuđa iskustva ![]()
#2698 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Unutar 90 dana ce ti vratiti novce ili zamijeniti proizvod. Od 90-180 dana ce ti popraviti proizvod, valjda na svoj trosak. Ne spominje se postarina, ali pretpostavljam da je pokrivaju, jer u drugim slucajevim izricito navode da je snosi kupac... |
![]() |
![]() |
#2699 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Nego mislim si je li mi bolje ušparati 10$ ili manje od 60kn za jamstvo od 90 tj. 180 dana (3mj) ili dati malo više za kakvo-takvo jamstvo od nekih provjerenijih s 12mj jamstva
#2700 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Isuse, bang nema nikakve veze s ovime, pozitivno gledam na novu stranicu. Mislim si kupiti tablet s hotinbuyu ali želim provjeriti sve prije narudžbe. Tražio sam mail te stranice i na http://www.hotinbuy.com/about-us-ezp-14.html kada kliknete na mail, pod mailto je stavljen mail ond pandawill.com Tako me dizajn hotinbuya cijelo vrijeme podsjećao na neku stranicu, dok nisam otvorio pandawill... Čini se da ova nova stranica koristi isti web pande, da li je to kćer tvrtka pande i jesu li ikako povezani, ne znam. Uglavnom još ću malo sačekati prije narudžbe, ali vjerojatno kupujem od tu...
|
|