Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.09.2013., 15:12   #1
crocro25
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Molim za kompletan guide-savjet za Filmove-Serije SD ili HD (Kartica,dreambox...)

Ovako.

Veliki sam fan filmova i serija, nije mi problem skidati kao i drugima ili gledati na maxtv-u ili drugim servisima, ali to jednostavno ne upotpunjuje moju potraznju za filmovima, a ne zelim 'not legal' skidati vise nego sto je potrebno.

Ono sto trazim je da mi netko napise neki guide ili savjet, tj kompletno sto mi sve treba da bi gledao vrhunske tv kanale sa filmovima,serijama (hbo imam vec)

Budget je neogranicen doslovno, novac nije upitan za to, nego kvaliteta.

Molim vas, sto moram kupit,nabavit,ugradit, da gledam najbolje kanale na pc-u (moze i tv-u ali ionako sam uzeo 29inch monitor pa bi gledao na kompu)

Koju karticu za pc, sto sve trebam,gdje mogu kupiti, koliko kosta.
Koji dreambox ili kako to vec ide, znaci najbolje sto money can buy.

Hvala unaprijed.

P.S Ako mozete napisati par kanala koje ta ili taj kartica-uredaj mogu prikazati, bio bi vam zahvalan.
Staro 21.09.2013., 15:19   #2
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Ne znam što postoji od live programa ali ovako na prvu loptu bih rekao investicija u BlueRay - to je jedino što zadovoljava potrebu za kvalitetom te neograničeni budget.

Možda ako ima što za platit pa preko satelita to je jedino što mi ovako pada napamet kao live alternativa.

Ali opet ako i ideš na blueray diskove i kupovinu istih (stvaranje neke kolekcije možda) vjerojatno ćeš trebat izvana naručivat određene naslove jer iskreno ne znam kakva je ponuda tog sadržaja kod nas.

Možda netko više zna iako mislim da možda čak ova opcija "not legal" nudi puno više baš iz razloga što nekih stvari nema na našem tržištu, ali velim možda se varam.

Zanimljiva tema u svakom slučaju .
Forace je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.09.2013., 15:37   #3
crocro25
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Forace Pregled postova
Ne znam što postoji od live programa ali ovako na prvu loptu bih rekao investicija u BlueRay - to je jedino što zadovoljava potrebu za kvalitetom te neograničeni budget.

Možda ako ima što za platit pa preko satelita to je jedino što mi ovako pada napamet kao live alternativa.

Ali opet ako i ideš na blueray diskove i kupovinu istih (stvaranje neke kolekcije možda) vjerojatno ćeš trebat izvana naručivat određene naslove jer iskreno ne znam kakva je ponuda tog sadržaja kod nas.

Možda netko više zna iako mislim da možda čak ova opcija "not legal" nudi puno više baš iz razloga što nekih stvari nema na našem tržištu, ali velim možda se varam.

Zanimljiva tema u svakom slučaju .
Imam bluray vec, ne trazim ja 3d kanale ili slicno, samo kanale koji imaju sadrzaj kakav se ne gleda svakodnevno na maxtv-u.

Znaci da prikazuju kvalitetne serije, filmova, ne moraju to nuzno biti filmovi koji su proslog mjeseca bili u kinima, ali da je filmski sadrzaj jak, redovito osvjezavan, a to slucaj kod hbo-a nije recimo niti je kod cinemaxa.

Radije bi gledao kanal koji je posvecen sf-horor filmovima nego da gledam tv1000 jos koji put. Takoder za serije, ionako imam vec programe gdje su game of thrones, breaking bad itd, al bi htio i neke koje prikazuju kvalitetan tv sadrzaj serija, mogu to bit i kultne serije 80,90tih.

Evo primjerice par kanala, i pitanje, ako ovo zelim, kako to mogu gledati?

DirecTV
Sky

Evo recimo ovo
http://www.chillertv.com/
ili ovo
http://www.syfy.com/

Ili kako da gledam comcast? jel ima kartica,tanjur,uredaj, nesto?
Primjerice FOX SPORTS, HORROR TV, itd?

Teško mi je povjerovati da sam osuden na domace lose kanale ili torrent.
Staro 21.09.2013., 16:59   #4
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
cardsharing, u istim sam problemima kao i ti, i razmisljam duze o tome vec...

samo sto je kod mene lova malo ogranicavajuci faktor ( citaj nemrem skupit 2hiljade kuna da si to upogonim i da sam miran :/ )
Staro 21.09.2013., 18:46   #5
Forace
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor crocro25 Pregled postova
Teško mi je povjerovati da sam osuden na domace lose kanale ili torrent.
A čuj ... činjenica je da imamo IPTV nekih koliko 8 godina čak i manje? Da ne spominjem da se programska šema (dostupnost programa) na MaxTv.u mjenja stalno .... tak da ono živimu tu gdje živimo i nažalost iako možda imamo novca za kupiti skuplje stvari - nemamo velik izbor jer smo u manjini. Većina naroda kupuje jeftinije stvari, gleda osnovne programe i to im je dosta.

Slična situacija je ako probaš ić u šoping pa recimo Camel, Timberland - osuđen si na izbor što se kod nas naruči , pa kak ti se zalomi. ITX kučišta ili ploče da ne spominjem .
Staro 21.09.2013., 20:03   #6
crocro25
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
cardsharing, u istim sam problemima kao i ti, i razmisljam duze o tome vec...

samo sto je kod mene lova malo ogranicavajuci faktor ( citaj nemrem skupit 2hiljade kuna da si to upogonim i da sam miran :/ )

Imaš li ideju kako gledati programe koje sam nabrojao, koliko vidim ti znas kako gledati ali je to skupo, možes li mi objasniti, mozemo i putem pm-a.

Bio bi ti jako zahvalan.
Staro 21.09.2013., 20:21   #7
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
netflix?
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2013., 20:33   #8
ZoS2
in-plane switched
Moj komp

ZoS2's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
@crocro25: to što želiš doista iziskuje veliku količinu novca - pretplata na kanale koji prikazuju 'top' filmove i serije je vrlo visoka, posebno ako se usluge kupuju preko resellera. a postoje i česte regionalne restrikcije u korištenju pojedinih paketa.

s druge strane, prijedlog kolege roberta7 je sličan oblik kršenja copyrighta kao i torenti - pa ako već kršim, radije bi da kršim sam i biram pritom sadržaj koji ću 'posuđivat', nego da mi neko drugi servira šta se može gledat, koliko god izbor dobar bio...

@WraGG: ništa od netflixa kod nas
ZoS2 je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2013., 20:42   #9
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Zašto ne? Dobar proxy cuda cini
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2013., 22:11   #10
Forace
Premium
Moj komp

Šta nisi onda već u sivim vodama ?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.09.2013., 22:18   #11
ZoS2
in-plane switched
Moj komp

ZoS2's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
meni izgleda da je cijela tema krenula u sive vode.
ZoS2 je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2013., 00:10   #12
Paxton
Expert from the shadow
Moj komp

Paxton's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
netflix?
netflix nema novog sadrzaja, po tome je cak i HBO bolji.
Paxton je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno