|
![]() |
#3303 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Pošto su rekli da to već traje 3 sata, pa nije valjda moguće da je zbog ios-a 7 ? Svi navalili u isto vrijeme i BAM ! ![]()
#3305 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3309 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
navodno je proradio. Ja također nemogu aktivirati. Googlam po netu, i nismo jedini. Dosta ih ima taj problem.. vjerojatno su im serveri overloadani..
#3310 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sam nakon nekih 200x klikanja uspio aktivirat.. evo nakon par sati korišćenja, +/- MINUS -animacije su mi preduge -nema zvuk kad unlockas screen -neke ikone (messages, facetime, phone) mi imaju tako žarku zelenu boju da me bole oči -notes mi se ne sviđa PLUS +pošto sam od samog početka (2G) na ajfonu, fora je vidit novo nešto +kamera, i opcije oko kamere, fora su +app store izmjene, sviđaju mi se +newsstand ide u folder ![]() +multitasking +control centar naravno +notification centar
#3311 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3313 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Warning, warning! Ovaj put kad me je iTunes upozorio da ce mi maknut sve appove sa iPhonea ako ih ne syncam - nije se šalio. Najuseless stvar ikad. Kad sam syncao prije restorea, prebacio mi je samo pol appova, usput... Sad moram trazit pol godine koje sam appove imao jer nisam uzeo SS homescreena. iTunes mi je bio OK jer unutra drzim glazbu, al ovo je tesko sranje. |
![]() |
![]() |
#3314 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Veliki pomak kod nekih stvari, ali ne vjerujem da cu ikada prezaliti izbacivanje 3d docka. Ova blurana traka je prezalosna. Control centar mi je useless iskreno. Pogotovo jer nema 3g switch. Rado bih da je swipe up gesture iskoristen za multitasking. |
![]() |
![]() |
#3316 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Da, doslovno ti pobrka koja je koja aplikacija. A iskreno i dalje ne vidim smisao app screnova u multitaskingu. Garantiram da se svako brze moze snac raspoznavajuci aplikacije po ikonama nego po screenovima. Najobicniji gimmick uveden zbog pritiska forumasa i blogerasa. |
![]() |
![]() |
#3321 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#3324 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#3326 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Odi samo u App Store, pa na Updates i onda na Purchased. Tu ces vidjeti sve aplikacije koje si ikad skinuo. I free, i placene. |
|
![]() |
![]() |
|
|