|
![]() |
#2462 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš praf - nema 32Gb verzije. EDIT: gledam ga na Aliexpressu - cijene su prebrutalne (480-550$). Jeftinije mi ga dođe naručiti iz Italije (400 EUR za 64Gb verziju).
#2464 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Bez uvrede ali ga malkice lupetaš. ![]() ![]() Ja sam dobro provjerio gradivo. ![]() Krait je rastrošnija arhitektura i ako stvarno Cubot ima 1800mah mogao bi izdržati malo duže a ako nema teško. Ne vjerujem da Haier lažira podatak, kao prvo jer se radi od renomiranoj multinacionalnoj kompaniji a ne no name kao Cubot, kao drugo jer je ovaj mob već preko godinu dana na tržištu (da već je stari model) i svojevremeno je bio kineski top model (najbrži dual core onda) sa cijenom blago preko 300$ i treće prijatelju s xperiom t koja ima 1850mah a isti hardware baterija traje s približnim korištenjem čak i manje nego na haieru... Gdje si ti uopće našao zamjenske za haiera? |
|
![]() |
![]() |
#2466 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2467 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
@ Dabomba Kuponi za Antelife su na njihovom youtube kanalu - ako imaju video o tom proizvodu kupon je u opisu. @ Necronomicon Znači problem je u rezoluciji? Vidi li se razlika između HD i FHD na 5" ekranu? @ Clifton Što se dogodilo s Antelife? |
![]() |
![]() |
#2468 |
Premium
|
Zatražio objašnjenje zašto se ne možemo regati. EDIT: btw, taj problem je lako rješiv (barem nama iz ovih krajeva) ako se kao adresa stavi Poste restante negdje u najbližoj pošti u Sloveniji.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 17.09.2013. u 11:23. |
![]() |
![]() |
#2469 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
@Necronomicon ak samo malkac onda dobro ![]() Imas kakva saznanja o vijeku baterije? jer znam za slucaj kada je liku drugi dan prdla. To se moze dogodit svakom kinezu, ali kad je built-in, malo je zafrknuto. I znas za kakve slike-video otvaranja uredjaja? Nasao sam bateriju na najjacoj stranici. Cudno da to nemas u rukavu ![]() |
![]() |
![]() |
#2470 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Baš me zanima jel ti budu odgovorili,ja sam im poslao jučer na italijanskom(preko gugl translatora) ali još se nisu javili. postaj ovdje ako dobiješ odgovor. A baš sam se odlučio uzeti za početak Mi2A. EDIT:Nema ni Slovenije na popisu. |
![]() |
![]() |
#2471 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() To nije zamjenska već originalna ali ok... Inače evo video: http://v.youku.com/v_show/id_XNDI4MTUwMjI0.html Izgleda da je baterija ustvari Sonyeva (vidi se u videu). @tihomir Ma i na HD će bit problema za zahtjevnije igre. Inače mislim da je na 5" to sasvim dovoljno i nećeš osjetit neku razliku. |
|
![]() |
![]() |
#2472 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2473 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
@tihomir: prodaju stvari na akciji koje nemaju na stocku (nije neki bed, za dobar popust se može malo strpit). ne odgovaraju na nikakvu vrstu upita 7 dana (mail, FB, forum, chat), ali se zato munjevito javljaju na pokrenut dispute preko PPa, sa hrpom laži i sladunjavim izmotavanjima. da, i tracking broj pošiljke i nakon 12og dana ne funkcionira. customer dio foruma im je prepun sličnih upita mojem. da ne trujem dalje topic, iako ima i vrlo pozitivnih iskustava (s nekima ovdje sam kontaktirao i jako su zadovoljni uslugom), ja bi ga nakon svog iskustva zaobišao. |
![]() |
![]() |
#2475 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Mada sam i ja čuo da neki imaju problema s njima... |
|
![]() |
![]() |
#2476 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Zanima me koja struja punjenja je najbolja za "Kineze" i općenito za te tanke smartphone baterije? Obično punjači koje šalju s mobitelima daju 0.5A 5V ali po internetu vidim da ima za kupiti i one s 1A, 1.5A, 2A pa čak i više... Koliko je to zdravo za bateriju? |
![]() |
![]() |
#2480 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
#2481 |
Premium
|
banggood, pandawill, minideal. jel to to da valja, ili ima jos sta? |
![]() |
![]() |
#2483 |
Antimićanin
|
Kao što rekoh, danas raspakirao drugi Haier W910. Nešto mi čudno. Instalirao sam Elixir2 i on kaže kako mobitel ima cca 690MB RAM-a, a ne 1GB? OS je 4.0.4, nisam još turio JB gore. Vlasnici Haiera, jel možete pogledati što piše kod vas koliko ima RAM-a u Elixir2 aplikaciji? Hvala. |
![]() |
![]() |
#2485 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2486 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#2487 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2488 |
Registered User
|
Upravo od njih čekam 2 narudzbe (s akcije) koje su na putu, jedina zamjerka je što su i jednu i drugu shippali 7-9 dana nakon plaćanja, uspio sam čak i dobiti na chatu neku žensku, vrlo ljubazno mi je provjerila narudzbu i rekla da su čekali pošiljku od 100 komada tog modela s akcije, da njihovi tehničari trenutno stavljaju softver gore te da će mi mob biti poslan sutra - ujutro sam dobio mail s trackingom. Dakle, zaključak za sve koji bi kupovali preko Antelife na akciji je da očekuju slanje tek za cca tjedan dana, ali vjerojatno se i isplati ako je dobar popust. |
![]() |
![]() |
#2489 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2490 |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
Necronomicom, ako može jedan info, kakav je flash ilitiga blic na V967s, da li može poslužiti čemu, makar i da ga se koristi kao svjetiljka, ili je situacija kao na GT99 ![]() Imao sam Lenovo A820, pa si sad gledam ubosti V967s... |
![]() |
![]() |
|
|