|
|||||||||||
|
|
#91 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sad istinu na svijetlo.... sranja nije bilo.... sve je bilo OK...zajebancija ko i uvijek bez fajta... upoznao neke nove ljude...popili koju pivicu...opet velim proslo bez fajta.... Ispricavam se doticnim osobama: mc_fish-> nadam se da sam ti i dalje drag, stavljaj smajlica kolko oces , al tebe se klonim u buducnosti![]() Codiac-> sorry kaj smo te nasanjkali bude->isto ko i codiac, al mogu ti biti sparing partner... ![]() RAK,mitzek, Jelc->kao moderatori, znam da cu pobrat ban na koji tjedan al vjerujte mi isplatilo se (pliz nemoj)I da, sve je Fleks kriv.... ![]() P.S. moderatori, ako mislite mene zbanat, dajte i fleksa al Sema Fischera ne dirajte, decko je mlad, nemojte.... P.S.S. Pozdrav svima koji su bili na mitingu... EDIT: Hvala posebno masnom koji je bio uz mene....cijelo vrijeme...
|
|
|
#92 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() oni koji su popušili...nemojte se ljutiti..fora je dobra... ![]() i ako se nekoga mora zbanati...onda neka to bude fleks... :clap:![]() |
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Da banajmo Fleksa. On je kriv za sve A mogli smo pustit do jutra da vidimo mc fiševu reakciju na ovo sve. I kakvi mrtvi banevi... Svaštara, ono... Ak si negdje mogo pričat gluposti to je ovdje (sve osim politike i mučenja životinja). I da Cyrusova ideja. Prijetio mi je batinama ak ne pristanem, ozbiljno. |
|
|
|
|
|
#94 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
fleksu pederu jedan nemoj da ja obznanim kako sma ja tebe nasanjko kujo jedna ovog cyrusa cu razbiti Ali kao sto sma reko smrdilo mi nesto od pocetka na pce mitingu fajt je mission imposible...... tako da ono jesam nasjeo ali mi je nes smrdilo ![]()
|
|
|
#97 |
|
JDM
|
Samo zato kaj vam pivu nisam platil A ko je organiziro miting? ![]() |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
daj fleks kaj se sekiraš... ![]() pa ovo je svaštara...i sam si reko...nema nista od bana za nikoga... ??![]() |
|
|
|
|
|
#99 |
|
bycod
|
ma kakvi banevi pa SPB necita ovaj dio :
|
|
|
#100 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma, Fleksa smo već navikli banat-ne bumo valjda mjenjali tradiciju Šalim se. Znate kak ide-ako netko radi sranja prvo upozorimo, tek onda bananko... Codiac-kaj misliš da samo SBP može banat??? |
|
|
|
|
|
#101 |
|
Moderator
|
Nema bana...ako nekog zabanaju protestitrat cu na markovu trgu...ili pred kucom od administratora... ![]() Pozdrav svima...a posebno fleksu koji je organizirao miting...morat cemo ga ponoviti ![]()
|
|
|
#102 |
|
JDM
|
Znači mogu ič mirno spavat? |
|
|
|
|
|
#103 | |||||||||||
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#104 | |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() Nisam ja zaboravio.... ![]() Fala Jelcu kaj nikom nije dao bananka ![]() Pitam se kaj bi bilo da smo moderatora skurili... Sad i ja mogu mirno spat... ![]() EDIT: A jadan mc_fish....istukli ga dok je spavao a da on nije bio ni svjestan.... ![]() Covjek nit nezna kaj se na forumu dogadjalo...
|
|
|
|
#106 | |
|
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
: lol2 : Dobar si ![]() Mislim, pazite, to bi nanijelo neopisivu duševnu bol meni, tako mladom... Hvala na brizi ![]() Ah, baš sam htio da fora sačeka barem fisha, baš bi me zanimala reakcija kad pol foruma misli da je potrgan ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Moderator
|
Ma sala je prerasla sve mjere... ![]() Al fish mi se nis ne javlja na icq...brijem da me sad trazi po gradu ![]() @sem fischer znas kak se veli...na mladim je buducnost...(ili kak je kod Knjaza u mjenjacnici bilo...."na mladima ostaju krediti" )
|
|
|
#108 | |
|
bycod
|
Citiraj:
nego mislio sam na spb-a jer znamo kako on reagira uopce nebi bilo rasprave ![]()
|
|
|
|
#109 | |
|
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() pa nisam htjeo zakantat inavida(od delte) ps ps ps nit nemam tvoj icq:P evo ti moj 164463600 ps sam jer vec mrtav...dozvao sam ga pod navodom da ima novi proc...sljedeci je fleks a onda si cyrus ![]() ps ps ako mi krepa : ide nova tikovnica u kucu u roku od 5 min ![]() |
|
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Vidjet ćeš onda, sa pol malešnice ću ti doć ![]() Pa si na*ebo ![]() ![]() p.s. evo sad ću zgurat proc pa da vidim što beba može... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() Inace, brijem da sam nekom drugom mc_fishu poslao ICQ...a banane.... A sto se tice moje invalidnosti...eh tu nemam kaj za rec...istina je... ![]() pozdrav ![]()
|
|
|
|
#112 |
|
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ima sma jedan jednini...ak ne *ebi ga ![]() salim se dobar icq ps i fleks je pao...morat cu drzat rekord i tebe jos prije ponoci ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|