|
![]() |
#2311 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ovo mi je upalo u oci: http://www.geekbuying.com/item/ZOPO-...te-317998.html Da li se ovi mobiteli sa geekbuya salju iz USA, kine ili pak EU-a ? Cisto da znam kakva je prava cijena radi poreza, carine, itd. |
![]() |
![]() |
#2312 |
Premium
|
Kina ipak... Hvala svima na pomoci. |
![]() |
![]() |
#2313 |
Guest
Datum registracije: Jun 2009
|
Moze kakva preporuka za mob... Gledam po netu i ima toga brdo Nesto 4.5/4.7 ekran, min 1gb ram i quad core proc. Iphone 5 mi je vec dosadio i cim dode kinez ovo ide u prodaju ![]() Unaprijed hvala na preporukama :-) |
![]() |
![]() |
#2314 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Pročitaj zadnjih par stranica ovdje, na forumu.hr i malo pogledaj... Najprije prouči pa onda pitaj. Zavisi i do koje cifre bi išao, jesu li ti prioritet jeftiniji ili bi rađe nekog skupljeg...
#2316 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Zadnje izmijenjeno od: bodija. 13.09.2013. u 01:03. |
![]() |
![]() |
#2319 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() ZTE se i nije baš pokazao...pogledaj gore post-ove od ''Necronomicon''...a Amoi ti je slično kao ZTE po specifikacijama mi se čini. |
|
![]() |
![]() |
#2320 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Zavisi za što ti treba mob. Ako su bitni pozivi, baterija, dual sim, surf (5") onda ZTE v967s. Za sve ostalo Haier. Inače po pitanju performansi ovaj MT6589 je isprdak i prodavanje magle. Žalosno je da se 90% proizvodnje kineskih mobova zasniva na jednom čipu. Čekam da stigne Cubot sa carine da potvrdim razmišljanje ali sam "blago" razočaran s MT6589kom. Inače neki su se javljali kako im sve leti na MT6589: ![]() Ako ovo leti onda sam ja... A još kad naletite na gužu FPS padna doslovno ispod 10... |
|
![]() |
![]() |
#2321 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ali opet, telefon kod nas košta 2.600 kn (ima ih u Hangar18) I trebao bi naravno, prije stić. Piše na stranici pod status "PARTENZA EUROPE" (NAPUŠTA EUROPU), rekoh šta ima napuštat Europu, pa di sam ja? ...Na Balkanu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2322 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Partenza znaci krenuti.U slobodnom prijevodu znacilo bi krenulo prema EU. |
![]() |
![]() |
#2323 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
U tvom slucaju, "partenza" znaci odlazak (na odrediste), pusti sta kaze gugl prevoditelj.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#2325 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Negdje sam pročital da se sve više planira 3G na 900 mhz u Europi. Možda zbog budućnosti bi bilo bolje uzet mob koji podržava 900 mhz 3G. |
![]() |
![]() |
#2327 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Mene sad Necronomicon isprepadao s ovim performansama MTKa ![]() Sve mi dođe nekako zao sto nisam uzeo Haiera, onda ga malo pogledam na Youtubeu i vidim koliko mi je ruzan i pomirim se sa strahom od malo losijih performansi ![]() Nadam se da ce turbo chipset i neki custom rom malo poboljsat stanje...(vec pricam svasta a mob mi jos nije ni dosao :lol ![]()
#2328 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2329 |
Premium
|
#2330 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
hvala! |
|
![]() |
![]() |
#2331 |
Registered User
|
Neznam nikako se nemogu odlučiti.Oba imaju prednosti i mane: Haier W910 [hd rezolucija, gorila glass, vodootporan], vjerojatno Gps funkcionira besprijekorno. Zte V967s [ekran 5", baterija, ljepši dizajn,Gsm 900] četverojezgreni procesor?! |
![]() |
![]() |
#2332 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Haier- nema fizičke tipke pa se time smanjuje ekran, neki su se žalili na kameru, baterija koja je ugrađena pa ju je teško zamjeniti... ZTE- loša kamera od 5mpx ali android 4.2...
#2333 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Zbilja tih par milimetara na dnu je baš deal breaker ... haier je najbolja kupovina, mobitel pere sve, performanse su vrhunske, a i sve ostalo. |
![]() |
![]() |
#2334 |
Premium
|
hm, po meni, tu nema nekakvih mana za 750kn. 5mpixa - pa niti ne očekujem nekakve savršene fotografije. veća mi je mana 4gb rama ili da ga se ne može rootati ili instalirati cmw (ali vidim da može, tako da ni to nije problem). za te novce.... mada i dalje ne vidim po čemu je cubot one skuplji za 60ak€ od ZTE-a... |
![]() |
![]() |
#2335 |
Registered User
|
Gdje si ti to čuo da Zte ima lošu kameru? Sve te kamere su li/la od 5 do 13mpx. Muče me dvije stvari, Necromonicon je rekao da su Mtk procesori sr..., a kako onda Cubot Gt99 po postovima korisnika je najbolja kupovina. Po tome nešto nije u redu sa Zte v967s od Necromonicona. Još me nešto intetesira, a to je ekran na zte -u. Dali je toliko očito da na 5" nije dovoljna reza od 540x960mpx. |
![]() |
![]() |
#2336 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#2337 | |
Premium
|
Citiraj:
za rezoluciju i mene interesira. ili se sve svodi na to da samo piše što veći broj. a koliko će to biti vidljivo na malom ekranu.... |
|
![]() |
![]() |
#2338 | ||
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Najviše su me razočarale performanse. Sve ostalo mi je ok, osim kamere koja okida stoljećima dok na Haieru trenutno. Čak mi je i rezolucija zadovoljavajuća, sasvim dovoljna za 5". Inače prema Haieru boje izgledaju ispranije i na Haieru su stvari bistrije ali je zato na suncu ZTE neusporedivo bolji. Odziv ekrana je također na Haierovoj strani. Rekao bi da je Haier kvalitetnije i robustnije izrađen (vjerojatno tome doprinosi i to što se ne skida stražnji poklopac) iako i ZTE djelije dosta kvalitetno. Citiraj:
Zna li netko zašto na ovom ZTEu ne radi mobile data connection? Čini mi se da se to negdje nešto spominjalo vezano za MT6589, da nešto treba ručno namještat? Zadnje izmijenjeno od: Necronomicon. 13.09.2013. u 21:31. |
||
![]() |
![]() |
#2339 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pogledaj pod APN je li mob povukao automatski postavke s mreže. Ako nije, napravi novi APN za mrežu sa postavkama od svojeg providera.
#2340 |
Registered User
|
Ima i Haier WCDMA na 900. Ne nema WCDMA je 2100 na stranicama Banggoda i Geka, možda ti imaš neki dr.mobitel. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|