|
![]() |
#871 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HTC je zaheban jer u Češkoj stavljaju na njih kodove naših operatera tako da nema smisla kupovati ih na netu jer neće raditi.
![]() |
#874 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#877 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Poznanik, naravno starijih godina, kupio je Nokiu Lumia 920 zakljucanu na BH Telekom... Da li se moze i kako/gdje unlocakt taj mob? Ne mora biti besplatno, moze se i kupiti unlock code ili platiti otkljucavanje i slicno? Hvala na pomoci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Vidim da je problem sa otkljucavanjem xperia e moba... imam jedan iz dojclanda na t-scumu Uspio sam ga rootati,ako sada flasam nekakav rom drugi nebrandirani,hoce li se sim otkljucati? I koji ako imate iskustva Thanks
![]() |
#879 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Otkljucavanje huawei y300 anyone? Searchanjem teme vidim da je ovo jedna opcija, pa me zanima je li pouzdana odnosno je li itko otkljucao navedeni mobitel na ovaj nacin? http://www.modaco.com/topic/362050-m...uest-here-375/ http://ebay.nckserver.com/cart/item/...ock-codes.html ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Metanjem debrandiranog softwarea se sim lock ne otključava. Tako da ako staviš unbranded software gore, neš otključat mob time. |
![]() |
![]() |
![]() |
#882 | |
laser
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
sto da napisem ?!
|
Ajde, da ne otvaram novu temu uzalud... sigurno ima i tu netko tko zna... ovako, imam zaključan bootloader (lt18i) i trebao bi otključati tu mogućnost. jer mi sve ostalo pada u vodu ako to ne mogu. pokušavao sam root-ati razno raznim gluparijama za koje kao ne treba imati otključan bootloader. ali... štanga ! zvao sam t-mobile (kod kojih imam ugovor i na čiju je mrežu mob zaključan), preko telefona mi kažu da oni ne mogu otključati, preko maila mi kažu drukčije ali šturo i bez nekih konkretnih informacija i treba im 100 dana da odgovore. Gdje god čitam (xda), kažu da se to može otključati otključavanjem moba da radi na drugim mrežama, neki kažu ne može se nikako... gdje god se okrenem neke poluinformacije i ništa konkretno. Zanima me, kako da ovo pod stavkom "rooting status: bootloader unlock allowed: no" prebacim u yes !!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Pozz momci, imam Tele2fon V2 (Mobiwire Pyxis), ali je problem što je zaključan. Čačko sam po netu i, naravno, nema custom ROM-ova niti ičeg. Na GSM forumu mi je rečeno da bi se mogo otključat s MTK Code Reader Pack6, koje se plaća. Možda je glupo pitanje, ali ima li negdje u OS/okolici ili BiH netko da radi s njim? Adresa, cca cijena? Je li netko uspio drugačije otljučati telefon? Zadnje izmijenjeno od: Nemam_pojma. 23.09.2013. u 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
HTC One V. Dobio ga zaključana na BiH Eronet. Pokušao sam jedan kod s interneta, a vidim i po upisima ovdje da to ne radi za HTC. Koja mi opcija preostaje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Je li netko uspio otključati nokiu lumia 520 s Vip-a? Našla sam samo ovu stranicu: http://sim-unlock.net/site/Nokia/Lumia_520/ pa me zanima jel to sigurno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
sto da napisem ?!
|
Samo da se javim sa razvojem svoje situacije, ako se itko nađe u istoj situaciji. dakle, mogao sam se slikati sa osobnim pokušavanjem otključavanja bootloadera (lt18i). odnio u servis, otključano u roku 10 min za 100 kn. sad uživam u novom kernelu i drugom rom-u. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#895 | |
laser
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
sto da napisem ?!
|
"nazovi": *#*#7378423#*#* i u meniju service info-> configuration imaš stavku "rooting status: bootloader unlock allowed: no/yes" ako ti je yes, možeš ga otključati ovim načinom: http://unlockbootloader.sonymobile.com/ ako je no: trk u neki servis da ti otključaju za sitnariju. doma to raditi je komplikacija i uključuje razno razna kemijanja itd. kad to središ, možeš ići na stavljanje nekog kernela (većina ih je pre rooted, tako da se ne trebaš zajebavati sa rootanjem) i staviti neki rom. u biti za sve to je potrebno ući u bios moba, a to ćeš uspjeti otključavanjem bootloadera i stavljanjem nekog cw kernela/ root-a. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Guest
Datum registracije: May 2013
|
Ajd da pitam ovdje. Da li će mi ovaj mobitel uredno raditi u HR ako ga kupim: http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-Erics...item33815c08b9 Znači šalju ga iz Velike Britanije i piše je otključan, pa sad ne znam jel ima još nešto što se mora gledati? Da ga ne bi kupio pa shvatio da ne radi na našim mrežama. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekipa trebam pomoć, nabavio sam samsung galaxy s II plus, I9105P iz inozemstva. Htio bi otključati mob na sve mreže, da li mi može neko reći najjednostavniji način kako to napraviti. Nisam nikad prije koristio samsungov uređaj ili android tako da ne znam ![]() Hvala svima na pomoći ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 30.10.2013. u 19:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |