|
![]() |
#2133 |
Guest
|
Jel se zna kakvi su subpixeli na novom Noteu? |
![]() |
#2134 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
#2135 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Htc one je pomeo sve poredu samsunge što se zvuka tiče. Zvučnici nisu da izgledaju, već da lijepo zvuče.. Htc one je u idućem stoljeću po tom pitanju.. Ma sa jednim zvučnikom bolje zvuči, drugi nije ni potreban. Treba ga pogasit.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2136 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
S-Pen bi mu puno pomogao, (stvarno genijalna stvar na Noteu) no nekako ipak je Samsung korak ispred svih što se tiće funkcionalnosti i everyday usage-a (ovo govori "HTC fenboj") ![]() Baterija me pak potpuno razmazila na Noteu II, traje i traje... ![]() Ali mi zato jako fali bolji screen tipa SLCD 2/3 Citiraj:
I dizajnom, i kvalitetom materijala, zvučnicima, kamerom u low light enviromentu su gro ispred. Nigdje ne vidim da se spominje. A mislim da možemo očekivati isto kao i na predhodniku, ekran je osim 0.2" enlargementa nepromjenjen.
![]() |
#2137 |
Guest
|
Mislim, s obzirom na bateriju, veličinu ekrana ne vidim problem da bude RGB. Ne volim taj pentile, ne volim ga ![]() |
![]() |
#2138 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
#2139 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2141 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel ima tko problema na S2 sa ručnim prebacivanjem 3G na EDGE i obrnuto? Sa EDGE-a mogu prebaciti na 3G, ali obrnutno ne mogu. U postavkama sve stoji normalno, ali se ne uključuje. Pomaže jedino reboot. Riječ je o stock 4.1.2 sa Siyahovim kernelom.
#2142 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Imam Samsung S3 mini pa me zanima promijenio sam broj pa bi sad htjeo poslati jednu poruku svima o promjeni ali mi u opcijama nudi da mogu samo slati po 10 osoba iz imenika.Može li se to negdje u opcijama promijeniti jer nisam našao pa reko ima većih znalaca glede mogućnosti navedenog uređaja i kako ako se može? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#2144 |
Guest
|
I po deseti put. Message aplikacija na mobitelu nije dio Androida. Ona je samo aplikacija. Ograničenje može biti (u ovom slučaju najvjerojatnije je) u Samsung SMS aplikaciji. Nakon toga može biti u Samsung ROM-u u kojem može biti ograničenje od 100 SMS-a po satu (mislim da su takva obično ograničenja). Tako da, prvo probati sa nekom drugom aplikacijom, pa vidjeti ako nastaje problem nakon 100 kontakata. |
![]() |
#2145 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Koliko verzija flagshipa Samsung misli izbaciti svake godine...Krenu sa s600, pa ubace jos Exynos 5, pa sad updateaju na s800, naravno svaka inacica ima jos i svoje pod verzije raznih operatera i trzista...
#2147 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
S800 verzija (i9505) je izdana zbog SK Telecom LTE-a (Južna Koreja). Zato je u početku ima kraticu S4 LTE-A. Koliko sam čitao, trebala bi doći i na druga tržišta. http://www.gsmarena.com/samsung_e330...lte_a-5542.php
#2148 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
i9505 je za globalno trziste s S800. http://www.gsmarena.com/snapdragon_8...-news-6758.php
#2151 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Pošto nisam iznašao naćin kako to i gdje podesiti, a koristim default aplikaciju za SMS poruke kao i većinu aplikacija koja dođe s mobitelom tj.JB 4.1.1 verzijom riješio sam tako da sam karticu prebacio u Nokiu 6210 i poslao svima poruku o promijeni broja s nje i sve OK. ![]() |
![]() |
![]() |
#2155 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
#2156 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Zabrijao sam - Ativ S. ![]() http://www.gsmarena.com/samsung_ativ_s_i8750-4960.php Toliko slična imena svi izbacuju da je to već prešlo sve granice normale. |
![]() |
![]() |
#2157 |
Premium
|
Nedavno su ga na njemačkom Amazonu prodavali za 200 EUR (otključan, naravno). Možda još uvijek vrijedi ta cijena.
#2158 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
+ još 22 EUR shipping. ![]() Interesantno mi je kako je na stranici 199 EUR, no kad si na kešingu onda je 210 EUR + još 14 EUR shipping... Sveukupno 1700kn...
#2160 |
Premium
|
Spreman je i S4 Active sa S800 čipsetom. Za sada samo u Koreji, ali možda zaluta i drugdje http://gsminsider.com/2013/09/samsun...00-in-october/ @ivo Cijena od 210 EUR ti dođe kad oduzmeš švapski i onda staviš naš pdv na tu osnovicu (tako radi Amazon).
|
|