|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Rupa u zidu je za 32" telku a trenutno je telka 22" od tcom-a, tu mi u donjem dijelu boravka ne treba veća jer je to tak i tak sporedni dio boravka pored blagovaone koji je tu tak da je. Na polukatu imam u boravku kućno kino i 40" telku. Možda bi bilo bolje da je niži ali onda bi izgubio police ispod a i glupo bi izgledao mali tv tako nisko. Tak da je ovo ispao neki kompromis. Kad bude viška financija i najbitnije volje onda budem razmislio o postavljanju ledica, a zasad ostaje ovak kak je |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Napokon sam zgotovio stvar koju odgadjam pa jedno godinu dana ... IR extender. Vjerovatno zbog "komplicirane" izvedbe za koju je potrebno jedno 25 minuta ![]() Posto mi je HTPC nisko, stolic me je ometao pa sam morao dizati daljinac da bi ostvario kontakt. A kad sam udobno uvaljen u trosjed to je stvarno tlaka ![]() Extender je direktno spojen na iMON-a, putem kabela, "ispruzen" na vanjsku lecu. Koristio sam USB kabel, a utikac USB-a sam ujedno iskoristio i za kuciste lece. Poslje lemljenja sve je zaliveno i fixirano vrucom plastikom. Trenutni domet iMON-a je OGROMAN, hvata odbijance i od komsije ![]() Evo par slički... ![]() ![]() ![]() ![]()
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 15.12.2011. u 11:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |||
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Kerefeke? ![]() Hm,ja ne volim razmišljati o tome kao da radim kerefeke... Naposljetku , izbacio sam treči sub iz sobe te odlučio da su mi dva sasvim dovoljna. A za novi projektor nisam htio kupovati i treči nosač več sam odlučio skinuti jedan projektor s plafona. V formacija od 3 projektora na stropu bi bila pomalo 'weird' ![]() Citiraj:
Gle, ja doma imam 'stari' CRT od 82cm . Nemam LCD ni plazmu . (u biti imam LCD u kuhinji ali to ne koristim ![]() ![]() Uglavnom ono što želim reči je da za HT može poslužit i usrani CRT koji se 'danas' vjerovatno može nači po oglasnicima za smiješne novce. S zvučnicima i resiverom su stvari iste. HT ne mora koštati ko sv. petra kajgana a i kad sam kod toga , ne sječam se da sam vidio da ovaj topik traži da se treba zadovoljiti neka određena svota da bi netko pokazao svoj HT sistem. ![]() Citiraj:
Meni je u 'kuhinji' ovaj Filips s tim Ambilajtom i meni ta pozadinska / okolna rasvjeta ide na živce pa stoji ugašeno iako ga ne koristim ![]() Inače , ja bih najradije HT prostoriju obojao u crno da smanjim refleksije i ubijem posljedicu neizbježnog ambijentalnog PJ osvjetljena pa mi je malo čudno zašto ljudi s Plazmama i LCDima žele tu nepotrebnu okolnu rasvjetu. Shvačam da je s pozadinskom rasvjetom manji pritisak na oči ali sve što sam vidio (a da nije statična te suptilna bijela rasvjeta na bijelom zidu) mi izgleda uvrnuto. Pogotovo te Filipsove ambilajt majmunarije.
![]() |
![]() |
#694 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Onda je to bitna razlika između nas dvoje, barem na koji način doživljavamo u suštini ovaj hobij. Nemoj shvatit pogrešno da ja nebi radio V formacije projektora ( ![]() Što se Ambilighta tiće mislim da je tehnologija koja svakako zaslužuje pozornost. Nedavno sam gledao 3D film na jednom Philipsovom TV-u i mogu reći da je kompletan vizualan dojam odličan. Lakše je fokusirati ionako "zahtjevnu" 3D sliku a zahvaljujući osvjetljenu imao sam i bolju percepciju dubine nego na ostalim TVima koje sam gledao do sada. PS. inače nisam fan 3D-a i osobno me ne zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Premium
|
![]() |
#697 | ||
undercover
|
Citiraj:
![]() Meni osobno je sve to malo.... Mislim...živiš u kutiji , onda na jedan zid naljepiš još jednu kutiju.... na kojoj naravno ne može doči kutija u koju gledaš jer prvo moraš u toj kutiji udubit kutiju da unutra staviš kutiju u koju gledaš... ![]() Nadam se da nitko neče 'dignuti nos'...nebi trebao. Nebi da je važno što drugi o tome misle...svi mi radimo stvari zbog sebe a ne zbog drugih tako da ... Ja sam do prekjučer držao CRT u sobi zbog sebe. Dobro, koristio sam ga svake prestupne ali sam ga držao zbog sebe u isto vrijeme dok su mi svi kod koga bi se našao , pokazivali svoje LCDe te Plazme te me suptilno obavještavali koliko su to platili i koju to ima rezoluciju te kako je CRT prema tome govno. A na kaučima koji su 3 do 3ipo metra udaljeni od tih normalnih veličina ekrana meni je sve to izgledalo skoro isto kao doma na CRTu. Ali hebiga , tko je to smio reči. Jer to su nove televizije, skuplje i mogu stat na zid ko slika. Puno tanje od neke ogromne kutijetine od 50ak kila. A svi kojima je do tankoče i elegancije nebi nikad projektorsko platno. Ili bar nacrtali ekran na zidu. Nema tanje od toga. ![]() Hebo novu tehnologiju, cijenu u Emezete, tankoču na zidu , i buljenje u HD ekrane na kaučima udaljenima 3ipo metra. Citiraj:
Da ne bude kako samo kenjam ...meni je 3D nešto što definitivno zaslužuje pozornost. U biti, malo me čudi nedostatak bilo kakve diskusije vezano za ovu tematiku. Mislim , na sve strane gdje se god okreneš 3D hajka. Več 2 godine prisustvujemo masovnoj promociji 3 D proizvoda. Bez obzira na individualne stavove o tome , kad se uzme u obzir faktor "novotarije" nekako bi čovjek na PC expert forumu očekivao nekakvu diskusiju o tehnologiji iz čega bi se moglo izvuči nešto korisnih konkretnijih informacija...opčenito o 3Du te o filmovima / što kako pogledati takav film u kombinaciji s HTPCem ili tako nešto.... Što se tiče tog o individualnim stavovima ...s obzirom na masovno forsiranje 3Da na svakom koraku u zadnjih pola godine sam odlučio tome pridati malo pažnje. Sve što sam imao prilike pogledati ...ništa me nije povuklo da imam želju tako pogledati neki film. Neke stvari mi izgledaju bolje i zanimljivije od drugih ali sveukupno tehnologija mi još izgleda premlada i moja želja za 3D om se svodi na kratkotrajno kritičko gledanje kako je nesto snimljeno te kako je to isto reproducirano. Ono čisto u sferi " vidi zanimljivo" S dobrim i kalibriranim projektorom ili TVom dobiješ sliku koja doslovno ima svoju trodimenzionalnost i nekakav prirodni osječaj dubine. Prema tome ogromna večina 3D materijala i snimljenih scena izgleda kao lutkarska predstava. Isto stvar je i kod glazbe s saraundom i stereom s kojim je moguče dobit jedan toliko dobar trodimenzionalan osječaj dubine i prostora da čovjek ostane u nevjerici da se radi o samo 2 zvučnika. ![]() Da se vratim nazad na lutkarsku predstavu... u 3Du ono glavno 'skoči' te ima prostora između toga i 'pozadine' no pozadina je u biti plošna. Kao kod npr. stabala koja su nacrtana na kartonskim tablama u kazalištu /na pozornici. Da stvar bude zanimljivija , filmovi koji se snimaju , snimaju se upravo tako da iskoriste taj 3D efekt koji im je dostupan. Kod normalnog gledanja filma to mi osobno ide na jetru. ![]() Ionako su neki filmovi 'žali bože' pa kad se vidi da redatelj izvede neku scenu kako je izvede samo da bi gledateljima pružio taj 3D efekt jer mu je tehnologija dala tu mogučnost, to je živi užas. Bar meni ...a mogu reči da sam poprilično fleksibilan na kvalitetu filmova i mogu pogledat i filmove koje večina smatra bezveznim jer eto danas su svi kritičari i u slobodno vrijeme gledaju samo probrana djela iz 'criterion' kolekcije ![]() No osobni stavovi nastranu , tehnička strana gledanja 3D filmova je na prvu kompletan kupus. Taj nered na prvu poteže toliko pitanja da osobu zaboli glava i prije nego stavi 3D cvike na glavu ![]() Šalu nastranu , upravo zbog kompliciranosti cijele stvari , to je jedna tema koja bi definitivno imala potencijala. Ono, da se svima koji su zainteresirani razjasni kako stoje stvari. Ja po običaju nisam za nikakve ozbiljne tekstove ali bi se rado nadovezao i uključio u neku takvu temu... Zadnje , topik služi za fotografije a prošli put nisam okačio nikakvu sliku nove igračke pa ... ![]() Oni koje zanimaju specifikacije neka ih pogledaju ovde Oni koje zanimaju rivjui neka pogledaju ovde ili ovde / am. verzija. Oni koje zanima iskustvo korisnika .... Ajme majko! Auto iris melje ko kad susid melje oraje kad mu žena radi baklavu ![]() Oni koje zanima taj divni zvuk neka potraže na JoTubu. Kako postoji hrpica korisnika s tim problemom čisto sam zgrožen kako ta firma može sebi dopustiti da izbace toliki broj defektnih uređaja u prodaju. Pošto su naši distributeri po običaju 'za ukras' kontaktirao sam Eu korisničku podršku kojoj je stvar jednostavna - odnesi da ti diler napravi zamjenu. U trgovini je to prvi dan izgledalo jednostavno a drugi dan se zakompliciralo jer servis mora potvrditi neispravnost kako bi mi se dao novi. ( 3 dana nakon kupnje ) Koliko je potrebno da se to odigra se naravno ne zna jer...trgovina to ne prodaje i prodavač mi dao do znanja da su taj naručili samo za mene. Komunikacija s HR distributerom je bar otišla nešto dalje ...To kako ta firma rješava probleme na globalnoj razini nije važno jer kako čovjek kaže "mi smo u Hrvatskoj i za nas vrijede drugačija pravila" tako da , kad se utvrdi neispravnost , distributer če izvana naručiti novi uređaj jer eto.... mi smo rupčaga od države pa smo uvezli jedan jedini. Kojeg sam ja proglasio neispravnim. Grr. ![]()
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 09.01.2012. u 10:03. Razlog: par slova |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#699 | ||
Premium
|
Citiraj:
Imam Sony CRT 72cm za koji se moze reci da je bio klasa u sferi katodaca pa nikako ne mogu reci da daje bolji prikaz jer jednostavno ne daje. Ajde SD je stvarno solidan, ali kod HD-a gubi "bitku" EDIT: Neki dan citam. Prvi oled tv velike diagonale. Kakva li ce to tek biti "(r)evolucija ... hmmm Citiraj:
![]() ![]()
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 07.01.2012. u 02:03. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
ljudi mozda sam fulao temu al za kolko bi se dalo slozit kucno kino u ovo krizno vrijeme (recimo nekakav best buy) znaci pojacalo i 5.1 sistem zvucnika, razmisljam i o logitechu z 906 pa bi molio neka iskustva
![]() |
#702 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Ako nađeš Z-5500 u dobrom stanju super, ako ne, ajde dobro, uzeo bi taj Z906 samo neznam koliko to bolje/lošije zvuči od Z-5500. Bolje sigurno nije, možda sateliti, no nebitno. Ako ti se da davat oko 2 soma, slobodno uzmi..
Zadnje izmijenjeno od: DiRT. 08.01.2012. u 00:14. Razlog: sry...malo sam fulo smisao riječi :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja sam nabavio Z-5500 sa cca 20m bandridge kabela i optičkim od 3 metra prije koji mjesec u Osijeku za 1000kn, naravno i kupio. U isto to vrijeme su se prodavali i u Đakovu za 1000KN. Mislim da u recesijska vremena ne postoji ništa bolje.
![]() |
#705 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
S obzirom na to da je hi-fi topic zaključan, može ovdje jedno OT pitanje, nadam se da mi admini neće zamjeriti.. Naime, imam u dnevnom boravku kućno kino Sony DAV-S 500, staro je cca 10 godina no i dalje radi kao i prvi dan i ne bih ga mjenjao. U sobi imam Genius 5050 na koje su spojeni ex Yu stari HSR48 zvučnici od 15W. Kućno kino je kao i ostale patke, deklarirano na 280W ukupne snage a slabije je od sistema u sobi. Mogu li kako bezbolno saznati pravu snagu kućnog kina? Upario bi s njim neki ipak bolji par zvučnika, više volumenskih no ne znam hoće li to kućno kino imati snage za napojiti, recimo zvučnike iste kao u sobi, stare od 15W. Na linku od kk u specifikacijama kaže da isporučuje 40W pri 6 Ohma, tj. 80W pri 3 Ohma što mi je nekako nerealno jer su ti sateliti veliki kao šaka, nekako mi je to pretjerano. Ne bih htio napamet spajati jer kk nema klasični spoj + i - nego nekakve svoje konektore pa da ne režem žice bezveze. Uz to, specifikacije kažu da kk uz napon, po kanalu je sposobno isporučiti raspon od 150Hz do 50KHz, vjerojatno niže frekvencije šalje na woofer. Zar prosječni dvosistemci ne mogu sami isporučivati frekvencije niže od 150Hz i da li će pojačalo uopće slati niže tonove na prednje zvučnike jer na kk imam nekakav bass redirect. Ne znam da li ste uopće razumjeli što me zanima, dosta sam se loše izrazio no ako kk ima više snage, čak bi uzeo ove i spojio umjesto prednjih satelita. Znam da su iole normalniji zvučnici predviđeni da se spoje na receiver no ćini mi se da su starija kućna kina kud i kamo bolje napravljena od novih. Zadnje izmijenjeno od: housel. 12.01.2012. u 07:19. Razlog: ..pravopis |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ajmo redom. snagu možeš saznati da pogledaš u manualu max power consumtion, oduzmeš jedno 10% na usputnu elektroniku i podijeliš na 6, računaj da ti sub malo više snage cucla i eventualno centar. ako centar po defaultu reže sve satelite ispod 150hz, onda nemaš kaj tu napraviti... baseve na satelite ne buš dobio, za to isto moraš konzultirati manual. zvučnike možeš slobodno uzet bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Takav sam odgovor i očekivao, šteta. Ne isplati mi se uzimati bolje zvučnike ako neće slati sve tonove na njih. Probao bih i sam ali mi se ne režu kabelovi od postojećih satelita uzalud. Tko pita ne skita.. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Premium
|
Imao sam neke preinake u sistemu prije 2-3 mjeseca pa da se i ovdje updatam. Krenulo je sa nabavkom B&W HTM2 Nautilus centra nakon čega sam morao drugačije pozicionirati TV, pa je krenuo brainstorming ![]() za prvu ruku morao sam se služiti stolcem kao improviziranim stalkom: ![]() i nešto kasnije postavio TV na stalak: ![]() prije toga me zanimalo kako je izveden VESA nosač sa unutarnje stranice TVa i moram reci da sam se iznenadio kad sam vidio samo jednu poprečno varenu prečku dok donja dva utora doslovno idu u prazno tj. plastiku kućišta: ![]() stalak stoji neovisno o polici za komponente, tako sam htio ,tako to izveo: ![]() ![]() ....zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima li netko link za nekakav strani forum i njihove HTPC-ove? Jednom davno sam naišao na jedan forum (preko PCE) gdje je bilo bolesnih uradaka, ali ono baš od početka pa sve do kraja kako se što radilo. Btw, imate super ideja i realizacija i ovdje. Hvala puno, pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#711 |
undercover
|
Jučer je izašla nova REW beta koja u ovoj verziji ima simulator za smještaj subwofera u prostoriji. Svatko tko je ikad išao uklopiti subwoofer u sistem ...taj je svjestan kakav zadatak to zna biti. Ne mislim na stereo gdje se odluči ubaciti sub. To je dječja igra prema HT sustavima u kojima ima min 5 zvučnika te se rijetko koristi jedan subwoofer. Kad ja krenem petljati s traženjem boljeg mjesta za subove to se svodi na malo Geddes metode , provjeravanja što kaže mikrofon za svaki sub posebno , pa u kombinacijama pa sve zajedno , pa gledanja par demo scena , petljanja po ekvilizaciji , šetanja s metrom po sobi , rasprave s dragom kako bi bilo dobro premjestiti jedan komad regala za novi test , i čeprkanja po nekim kalkulatorima za modove sobe. Naravno , sve spomenuto ide svojim redosljedom svakog puta ali uvjek završava par sati poslje s odmaranjem u naslonjaču jer nakon nekog vremena ne znam gdje mi je glava ![]() Ovdje se može dobiti simulacija do 4 subwoofera što se čini kako odlična polazišna točka. Znam da je CARA kvalitetnije riješenje ali ovo je puno više "user frendly" ... btw , zašto više nitko ne stavlja svoje HT slikice ? Uvijek mi je draže gledati naše nego strane. Amerikanci HT uzimaju doslovno i to mora bit prava mala kino dvorana u kuči a englezi su opsjednuti s kominima. TV poviše komina a elektronika u kominu. Oni koji žive u stanu koji nema kamin , oni naravno moraju napravit "umjetni" s par ploča knaufa... ![]()
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 05.05.2013. u 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Slike kažeš, ha....to vrijedi i za tebe isto, pokaži , znam da imaš. ![]() Evo kao znak dobre volje ja prvi, napravio značajan facelift: https://docs.google.com/file/d/0B8wI...hoUU92VGc/edit https://docs.google.com/file/d/0B8wI...FlakNxLXM/edit https://docs.google.com/file/d/0B8wI...d6YWZXTWc/edit .sad ti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
undercover
|
Citiraj:
![]() btw , ako se nekom igra s simulacijama ima još i RoomSim Promjenio sam orjentaciju prostorije "po dužini" , a u toku je promjena još nekih stvari u istoj pa možda nakeljim koju slikicu kad sve dovršim ... Ono u stilu od početka do kraja u stilu mojih slikovnica. Nije ni prijašnja orijentacija loša ali mi je trenutna draža a slika od 109" nije za usporedbu s 145" ![]() Misli da sam negdje uhvatio da je došao pre/pro. To je puno više nego facelift. btw, I kako je prošla prodaja resivera?
![]() |
![]() |
#714 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Je, došao je i rotelić procesor koji je uletio kao zamjena za reciever uz to da sam dao i rdv1080. Meni sjelo , prodavaču sjelo, uostalom znaš kak je prodavat takav komad hardvera pa ti ne moram niš pričat. Samo da se zna odlučio se i na DIY okvira za platno, uzeo border tape pa da ne ispadne da su tvoje instrukcije ( i linkovi) bile uzaludne. Još nije sve gotovo ali radim kako uhvatim vremena. U svakom slučaju good to have you back. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
undercover
|
Šta se renovacije tiče , u početku sam mislio riješit jedno a onda kad vec radim bilo je šteta ne riješit drugo a to je poteglo i treče i tako - jedno za drugim... Napravio sam hrpu toga da čovjek nebi vjerovao bez slikovnice. Šta se tiče uputa i linkova trebalo bi napraviti mali edit što se tiče crne udovice jer je proizvođač promjenio bazu za "srebrenu" i to više nije to ali se NE namjeravam više petljat u te topike. Mogao bi se slučajno nasmijat na nečiju glupost a onda sam nayebao ![]() btw, i što je sljedeče na redu tj. što sljedeče upgrejdiraš ?
![]() |
#716 |
Premium
|
Uspio sam uhvatit par fotki na oglasima, lajkam cjevi u podu i iščekujem galeriju kada se sve zgotovi, ono u tvom stilu sa thumbom na puding/kekse/kazete trešnjevačkih mališana i slično ![]() Uh, poboljšanja. Da, nikad kraja. Pa definitivno na listi stoji među prvima projektor. Da Panasonic je dobar stroj, ozbiljan sa mnogim blagodatima HT klase ali kolko će ti ovo smješno zvučat moja igračka Acer K330 mi u pojedinim segmentima zablista nad Panasonicom i to me zna zaboliti u tom trenutku. Sva sreća da sam kod kupovine malog Acera imao pri ruci Optomu ML500 i nisam bacio u vjetar tih 2k razlike. Prema viđenom-pogledanom-odgledanom , isti su. Čak im i daljinci unakrsno rade ![]() Uglavnom razmatram o nečemu tipa Epson 3D FullHD nešto-nešto, tipa tw6100 no tko zna dok ja oformim budžet laseri bi već mogli bit na vratima. Eh. Ma nešto mi se 3D animirani vuku po glavi. I najfriškija izmjena je bila kupovina mediaplayera ovog ljeta. Nakon godina i godina druženja sa raznim HTPCeima odlučio se na malo neuobičajenu rutu, jer obično se ide obrnuto. I da stvar bude bolja uzeo sam model star skoro pa 3 godine na što bi neki mogli dići obrvu. Dune Smart D1 u Sonus artu. Upravo taj njegov staž bio je meni jedan od glavnih pluseva, uređaj je softverski -firmware ispeglan do kraja. Mnogima bi sigurno bila ludost dat pare za to kada za manje love postoje top modeli Mede8era,Tvixa itd. itd. Ukratko htio sam ga zbog internih dekidera za HD zvuk da mi ga prosljedi kao LPCM do proca tako da budem pokriven i sa te strane kada je zvuk u pitanju. I sve to šljaka fantastičo , bez caka koje bi bile na PCu jer ipak to je izvedivo sa nekim mediacentrima. Također moji prepro je osjetljiv na ulazne signale i rezolucije, ne paše mu sve i ne može lako uspostaviti handshake kada je (15 metarski) HDMI u pitanju a Dune ima sjajan EDID, uz malo volje pogasi se "auto" opcije i podesi se ručno rezolucija, frekvencije osvježavanja i bam, odjednom više nemam potrebe za svojim mehaničkim HDMI switcherom ![]() Ali obzirom da ja u HTPCu vrtim OpenELEC , Linux i moji hardver nebi mi to dopustili. Opet bi morao mjenjat nešto, a kupovat nove komponente za pc i kemijat sa XBMC mi se iskreno nije dalo što zbog duge liste problema koji bi mogli iskrsnut sada i u budučnosti. Nakraju reko, podvlačim crtu, uzimam provjeren player kojeg smatram trenutno među najboljim uređajima svoje vrste opčenito (kakve Popcorn igračke) dok i oni svi skupa ne počnu stavljat Cinaviu, onda sam najebo. I nisam požalio. Uglavnom sad sam dobio dozu fiksa na neko vrijeme pa od "noviteta" kod mene još neko vrijeme ništa ![]() Zadnje izmijenjeno od: sodom. 08.09.2013. u 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ne volim sakupljače prašine po podu hehe, a pod je odlično dampiran-5cm stiropor, glazura sa staklenim vlaknima, 5mm podloga za laminat, 7mm laminat. Zvučnici su uvučeni da ne smetaju, po potrebi se povuku |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|