|
![]() |
#1951 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Sto se internet explorera tice slažem se, i ja koristim back tipku najcesce. |
|
![]() |
![]() |
#1952 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#1953 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
A double tap on wake isto nije od neke koristi, opet uključiš ekran ako želiš vidjeti da li si dobio poruku ili poziv, glance peek uključiti i barem neku uštedu dobiš. |
|
![]() |
![]() |
#1954 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel samo meni smrde ova curenja GDR2 i GDR3 na način da je netko kupio mobitel preko oglasa i odjednom čudo...taj mobitel jedini ima GDR2, tj. sad već GDR3. Ajde da se to dogodi jednom na taj način, ali već drugi put na identičnu foru...ne može biti slučajno. Ne bunim se, ali...come on...ne misle valjda da smo tako naivni pa ćemo svaki put past na istu foru. Kakve su šanse da dva puta jedini mobitel (opet 920) s testnom nadogradnjom vidi oglasnik i dospije u ruke nekom sretniku koji to odluči podijeliti. Bittersweet shimmer? Kitkat? Ne bi me čudilo da uskoro vidim i da se nečija nova verzija softvera zove Sour midnight moussaka ![]()
#1955 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1957 |
The mighty pirate
|
Ako nosiš rukavice u ovo doba godine, onda ga upali. Ne vidim razlog zašto bi to itko imao upaljeno osim ako nije nužno potrebno. Mislim da je potrošnja baterije zanemariva, barem što sam primijetio u tih par dana korištenja kad je nekoliko puta oživio u džepu. Doslovno reagira na sve.
#1958 | |
Premium
|
Citiraj:
http://wmpoweruser.com/new-wp8-gdr3-...glance-screen/ http://www.youtube.com/watch?v=Pwwg6icyY0s Zadnje izmijenjeno od: gin.tonic. 08.09.2013. u 11:02. |
|
![]() |
![]() |
#1959 | |
The mighty pirate
|
Windows Phone 8
Citiraj:
http://youtu.be/ZCNlDXICySw
![]() |
#1960 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače, ta glupost (opet) da je netko kupio developerski mobitel je ![]() Podsjeća me na Apple i gubitak njihovog mobitela u kafiću po ne znam koji put ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1961 |
The mighty pirate
|
Prvi je fake. Ovaj kojeg si ti stavio. GDR2 sa zadnjim updateom ima odvojene Display, Glance i Touch postavke (Display+Touch više ne postoji jer se raspao na ta 3 zasebna menija) i nalaze se na dnu, kao i u drugom videu (ovaj koji sam postavio iznad). Prvi video ima Storage Check kao zadnju opciju.
#1962 |
Xulos :)
|
Keep WiFi on when the screen times out , ovo mi nije jasno. Ako to nije chekirano, on gasi wifi cim zakljucas mob i provjerava push u nekim vremenskim intervalima ili kako ?Dali viber i ostali appovi (push notifikacije) rade normalno tj dolaze instantno ako to nije oznaceno ili mob svakih par min provjerava ?
#1964 |
|
Kakve to ima veze s mojim pitanjem ? Znam da nije, ali kad ugasim 3g na koju foru onda wifi radi ako zakljucas ekran, tocnije notifikacije?
#1966 |
|
Jel ti/vi drzite onda tu opciju upaljenu i koliko baterije jede vise u usporedbi kad je ista ta opcija ugasena ? I iskreno malo su tu opciju glupavo napravili al dbr. Netko ko ne kopa po mobu i ne vidi tu opciju bi se pojeo zas mu notifikacije ne dolaze.
#1969 |
The mighty pirate
|
Ja je držim upaljenom cijelo vrijeme (osim airplane moda kroz noć), skupa s 3G. Neki dan sam krenuo s testom: Max trajanje baterije na 820 (uključen WiFi, 3G, location, BT, NFC) - 1d 9h Max trajanje baterije (sve off, ali paljenje po potrebi) - zasad 1d 14h, a baterija je na 67% Sinoć sam si instalirao Six-Guns (dakle skidanje igre od cca 450 MB-a preko WiFi) i igrao se nekih pola sata, odmah je skočilo za 80% na 70% ![]() Može se uštediti na bateriji ![]()
#1970 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
droid ne gasi isti trenutak ko wp8 nego nekoliko min nakon kaj se ugasi ekran. koristil sam to stvarcicu da ne gasi wlan i znam da treba ukljuciti (dobro, to je možda samo do HOX romova) a kod wp8 mi se dopada da ne gasi 3g sesiju dok upali wlan, milina za tomato zestoku tarifu ![]() |
![]() |
![]() |
#1971 |
|
cekaj ako imas upaljen wifi i 3g, na wifiu si dok je mob otkljucan i ima prednost pred 3g a kad ga zakljucas, wifi se gasi a 3g ostaje upaljen ?
#1972 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Dakle ako ugasiš i data promet i wifi onda nikako no ne znam zašto bi to radio ako imaš smartphone. Da, dokle god ima pristup WiFi-u (a isti je uključen i spojen) neće koristiti data promet tvog operatera.
![]() |
#1973 |
|
to me zanimalo, i da na data promet sam mislio pod 3g jer je krace za napisati nego data promet ![]()
#1974 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
dok si na wifi je upaljen data promet, samo ga ne koristi...ista stvar s windowsima dok imas više veza na net ![]() http://www.windowsphone.com/en-us/st...8-0ec2ad4acfe8 |
![]() |
![]() |
#1975 |
Premium
|
Bi netko kupio NEWKIA (ex Nokia + Android) ? ![]() Ja ovome ništa ne vjerujem ![]() http://www.phonearena.com/news/Newki...ndroid_id47230 |
![]() |
![]() |
#1977 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
#1978 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Trenutno su je povukli jer rješavaju problem s žutim flekovima i ostalim glupostima. Bit će opet kroz koji dan. Imaš više tu
![]() |
|
|