|
![]() |
#2192 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Zadnje izmijenjeno od: Albert Wesker. 06.07.2013. u 13:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2193 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
evo sad proradilo ,resetovo sam password preko supporta, samo im je 75min trebalo da odgovore, i napad u toku na mene, ostaviti cu velike transove, mozda moon pade.... edit: necu ostaviti nista jer sam zaboravio koliko ressa imam ![]() ogame i ja .. milina jedna .. ko me nagovori da ga igram opet
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 06.07.2013. u 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2196 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
to ti je bio IP ban radi previše pokušaja logina, pred par godina toga nije bilo pa su svaki tjedan provalili 1 acc ![]() kucao si krivi pass ili ti je neko sa tvoje mreze kucao krivi pass ![]() btw. probal nagovoriti crazycroata da vas malo disciplinira, al zeleni ste mu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Vozi Miškoooo!!!
|
ja nisam vise , napao sam ga s sondom , a radi cega : Izvještaj o borbi [1:91:9] (B: 23.600.000, N: 84.440.000) Tip me napadao, 2velika lovca sam imao samo te velike i male transove, ja se javio ovima iz saveza, slozili njinju, ja napao crazycroata da skinem zastitu da mi mogu u pauzu letiti, docekali tipa i stukli mu sve: Mali transporter: 85 Veliki transporter: 505 Mali lovac: 3.200 Veliki lovac: 450 Krstarica: 1.050 Borbeni brod: 300 Kolonijalni brod: 1 Bombarder: 5 Razarač: 40 Oklopna krstarica: 80 a da mi login nije proradio on bi mene polupao, sto ti je sreca/nesreca/ogame ![]() srce tuklo sve u 16-est
![]() |
#2198 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
evo ja igram ovaj uni cetvrti dan i vec imam skoro 10k bodova.Jozica mi je pomogao na pocetku sa oko 1.5 milja i zbog njega sam tako brzo napredovao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2201 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma ide brzo kad je 4x uni, evo deseti dan igranja, 260 000 bodova, samo rudarim, nocas idem na 6 koloniju, ukupno 7 planetu, a bas i neigram nesto, pola dana zjako okolo danas. Nemam obrane, gasim rudnike kad sam offline i opet napredujem, strasno kako brzo ide. edit: evo i prvi moon pao, iz treceg pokusaja za 20%, sutra 2 tjedna igranja, sad je puno lakse igrati, naravno ko drugi nego kolega CrazyCroat ga napravio, prekrasan pogled s moona na planetu ![]() edit2: sto da kazem, racunam malo i dosao sam do zakljucka da moram rusiti glavnu planetu, naime 163 polja u 4x uniju je jednostavno premalo, trenutno mi je glavna na 162 polja popunjena, rudnici na 29 25 20 i neisplati mi se ici na teraformera i nadogradjivati planetu, pet kolonija vec na 167-167 polja popunjeno, pa bolje ju orusiti pa pasti 40-50k bodova nego bezveze ulagati u nju, 4x uni je jednostavno prestrasan za igrati, prebrz, u solarnom sistemu krstaricama tipa ofarmam za 7.05 minuta
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 10.07.2013. u 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Da, imam (o-odmetnik) pored imena, znaci mogu me svi igraci napadati, to je jako zgodno, jer npr. sad sam 197 na statsima, napada me neko 140 na statsima, da nisam (o) bio bih ovima jakima (Top25) zelen i imao bih (s) pored imena, nebi mi mogli letiti u pauzu, (o) se dobije kad napadnes nekoga jakoga igraca, i traje 7 dana, znaci trebas izdrzati 7 dana bez ikakve zastite od napada najjacih igraca. E sad je problem sto ovi igraci iz Top25-50 vec znaju s kim igram pa me nezele napadati. Spije bacaju ali ne napadaju. Jedan se nasukao pa nitko vise neriskira. Frendu treba 12min da mi bude u pauzi s 25000 krstarica na moonu. Po cijeli dan mi lezi flota na moonu kao i ressi ali niko nesalje napad. Sta ti je ogame ![]() edit: brate mili, stvarno se isplati biti odmetnik, ressa kao u prici, nemogu vise farmati koliko nakupim, evo sutra stavljam nanite lvl2 na svih 6 planeta, glavnu jos nisam orusio jer cekam astro 13 da mogu 8 koloniju dizati, uglavnom ressa more lezi okolo, samo transove slati: ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 12.07.2013. u 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Ljudi mene nece biti par dana idem na krstarenje. ![]() Stvarno mi je muka ovako. Treba mi 30 sekundi da mi se usrana stranica otvori na ovom mobitelu, a i nisam siguran hoce li mi poslije biti konekcije. Ako ima koja dobra dusa da mi pripazi na acc do prekosutra nek mi se javi na PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Dobar si ![]() Ja evo orusio glavnu planetu s kojom sam poceo, 162/163 bilo izgradjeno, kliknio i planeta orusena, odmah kolonizirao novu od 208 polja. Pao samo 50000 bodova, pa i nije strasno. Racunao sam i ispada da je bolje da je sad orusim nego dizem teraformere pa je prosirujem. Sve u svemu nova kolonija se lagano vec gradi, prvo roboti na 10 pa naniti na 2 pa onda po rudnicima, kad budem imao na svih 7 planeta 30-25-20 rudnike onda idem na 8 planetu. Sada forsiram mjesece da dobijem makar na 3 planete, jer jednom kad predjem 500 000 bodova mogu me i igraci iz top 10 napadat bez ogranicenja, a posto je 4x uni svi uzasno brzo lete po solarnim sistemima. edit: evo i eksp krenila, lagano ressi cure, nije lose, ali samo metal, nist drugo, ali nema veze ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 17.07.2013. u 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Evo meni nekako dosadilo. Poklanjam svoj acc na Gemini serveru, 304/768 igraca, 102k bodova, 6 planeta, 20k crne materije i komander jos traje 4 dana tako da bi bilo steta da propadne. Info PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2210 |
Vozi Miškoooo!!!
|
A steta, pa odi u modus, nece se obrisati acc posto imas CM gore, ja sam vec mjesec dana u modusu, nestignem radi posla ogame, malo WoT udaram kad mogu, a Ogame ceka bolje dane, acc nece propasti a i nestati.
![]() |
#2211 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ajde kolege forumasi, tko jos nije zaigrao vrijeme mu je ![]() Evo, prosli godisnji pa je red i na ogame da se vratimo, krenio nekidan, fino ide zasada, 8 planeta, 5 moonova, dvoja odskocna mi se radi trenutno, ove nase PCE saveznike redovito farmaju, pa ako zelite biti farma, neznate sto propustate.
![]() |
#2212 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Slabo ovi nasi forumasi igraju, jednog su i polupali pa je odustao, dao acc, steta, mene taman krenilo, samo klikas i igra tece, 8 planeta, 8 moonova, zadnja 2 odskocna mi se rade, na svim planetami mi se grade rudnici, kliknem ujutro i kliknem navecer, i vec u top 100 ![]() makar netko iz PCE klana igra aktivno ![]() ![]()
![]() |
#2214 |
Vozi Miškoooo!!!
|
De dodji na Gemini, imamo i svoj klan, PCE, nema nas puno ali se dobro slazemo, samo klikni na moj potpis i otvoriti ce ti link za registraciju, kad napravis acc poslaji zahtijev za prijateljstvo, pogurati cu te s par stotina k ressa da krenes, pa ako ide super, ako ne, makar si probao. Fali nam igraca, a uni uopste nije los, 4x, 50% u rusevinu, i rudar i flotas se moze naci.
![]() |
#2216 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Jel jos kome pukao Ogame ? meni se nezeli logirati opet na ogame.hr a ni na ogame.ba ? /edit/ evo proradilo sada ... oni i njihovi serveri...
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 14.09.2013. u 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma Gemini je zakon uni, treba probati igrati, i ja sam krenio onako reda radi, prvi imao 8Mbodova kad sam acc napravio, sad ima 12M, a i u modusu sam bio mjesec i malo vise, sad opet klikam, u par mjeseci igranja 9 planeta, 9 moonova, 9 odskocna se upravo rade pa ce i ona biti gotova za dva dana, preko 2M bodova trenutno, u TOP 50 ulazim ovih dana, Gravitone istrazio upravo danas u 3ipol sata, strasno, i to na 9 poziciji. Sad idem na 10 planetu lagano, biti ce i ona kroz par tjedana, a sto je najvaznije OK ekipa. I primjecujem da ima dosta novih igraca, s oko 750 je skocilo na preko 900 igraca u par dana, krenila skola pa poceli ljudi klikati.
![]() |
|
|