|
![]() |
#661 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Nadam se ipak da će doć netko normalan na klupu, bar za dodatne kvalifikacije jer mi tam nemamo kaj tražit pored Grče/BiH, Švedske, Crne Gore, Rusije, itd...
![]() |
#662 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Nakon Šimunićevog starta, svi su stigli čitat sa usana kad je krenula "frka" ![]() Ja sam ulovio par riječi haha Ugl., ono je bio potez pod mus!
#663 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#664 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Joe je odigrao dobro. Corluka je kriv za gol jer je on cuvao onog igraca koji je zabio. Osim toga taj Corluka nije ni sjena kako je nekad igrao, pa covjek jedvo trci a rugao se Kranjcaru. |
|
![]() |
![]() |
#666 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Sve u svemu,dobro je završilo kako je počelo,puno sreće...da je ušla ona njihova stativa na početku...potop.ovako,bod je bod. ![]() A ova ekipica kaj sada popuje kak je Đo mesarski postupio,drugačije nije išlo i to se tako radi. ![]() Niti se je ikada igrao...to je nogomet,malo sirov sport. Tako se na haklu ponaša,ne u profesionalizmu.
#667 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da dođe novi izbornik žalili bi se zašto forsira stare igrače, a novih dovoljno dobrih da zamjene ove stare koje imamo, nemamo ![]() Da i uvede nove igrače rekli bi da je lud, zašto eksperimentira, da su bolji stari, ugl kako god se okrenu karte nikad nam neće bit po volji. Samo neka dobijemo nekog slabijeg u dodatnim i da završimo na SPu, a za dalje ćemo vidjet. Pa i na bilića se večina žalila a na zadnjem prvenstvu smo igrali baš ok, i protiv italije i protiv španjolske, moglo je i bolje ali ne treba zaboravit da nemamo najbolju repku na svijetu niti najbolje igrače. Prvo poluvrijeme mi je bilo muka gledat, kao i svakom drugom, a drugo je već bilo dobro, sa dosta kikseva al je bilo dobro. Svaka čast Joe, trebao je to napravit, ovaj je bio u punom trku a još je bio svjež, bolje crveni nego gol.
#669 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Sve su to oni dogovorili na veceri u krcmi kod save milosevica.... a kaj se tice trenerskih sposobnosti.. prvo poluvrijeme napadacka formacija..igrali su smao nkjih 4 iz obrane plus luka modric...u vise navrata luka je igral zadnjeg beka....pa de to ima?? lik je prakticki igral prvo poluvreme sa 6 igraca...5+1... postavis se ovak ofenziva i nemres nis.vreme za promjenu..ne??? trbeal je ic klasicni 4-4-2 ili 3-5-2...mozda cak i 4-5-1 to bi bio lijek zaustavili bih i na sredini i bok..a ne ove fore..sva sreca pa je ta srbija sljuka od repke i nisu mogli nista osim ovog dogovorenog rezultata... da su znali malo bolje s loptom napunili bi nas 5 komada minimum! a joe klokan je majka! jad i bijeda stimac odjebi i mamica povedi! |
![]() |
![]() |
#670 |
Premium
|
Ljudi moji sa ovakvom igrom, teskom gostovanju gdje je cijeli stadion bio nastrojen neprijateljski, izbornikom koji nije mogao voditi Cibaliju i Zagreb a uz to je beskicmenjak mozemo biti sretni sa bodom. Nikakve ideje ni vizije nismo imali. Za vrijeme Bilica repka je barem imala glavu i rep, igrali smo atraktivnije. Ovo sad je katastrofa. Skotska nas je dobila i tu su se prosula velika tri boda. Lihtenstajn nam je uvalio dva komada sto je sramota za nas. Budemo li ovako igrali Belgija ce nas pobjediti u Zagrebu. Stimac bi trebao dati ostavku jer sa ovakvom igrom nemamo sto traziti na SP, ako uopce prodemo dodatne kvalifikacije. No mene zanima sto ce reci FIFA a i premijer i ostali za provokacije danas, za paljenje Hrvatske zastave, ruznih skandiranja, vrijeđanja itd. |
![]() |
![]() |
#671 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#672 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
možda na menađeru, u stvarnosti Šimunić gubi dah nakon pretrčanih 20 metara uglavnom Lovren je izledao najlabavije na beku, na njegovoj strani je redovno bilo propuha, pa me ni ne čudi da je gol pal sa te straneđ Srna pak više od nemože ni korner izvesti kak se spada, bar je on bil' poznat po svojim centaršutevima, a sad ništa... iako, ono proigravanje na Mandžaru kod 0-1 je bilo 'ebeno i svijetla točka utakmice jučer Modrinjo, koja igra, koji pregled terena, koji pasevi, prolazi divota
![]() |
![]() |
#674 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
http://www.youtube.com/watch?v=d_XkQA3kSQw Baš mi nekako krivo, točno se vidi kako je Šimunić uzdahnuo dok je bio na leđima, jbg, znao je što ga čeka.. Za plakat mi ide, stvarno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pošto su sve kritike manje više rečen, ja ću se osvrnuti na dobre stvari: Protiv Belgije nema Srne ![]() A ni Šimunića. Čast mu na svemu, ali za ozbiljnije tekme je prespor. Sad se može složiti ekipa kak spada ako Štimac napokon progleda (nije za očekivati). Pletikosa - Vida, Šifo, Lovren, Ćorluka - Vukojević, Modrić, Kovačić, Rakitić - Dudu, Madžukić Lovren jučer i nije bio tako loš kako pričate, a siguran sam da ne bi zajebo ko Ćorluka kod gola da je on bio na stoperu.
#676 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Najžalosnije od svega je bilo kada je Štimac na kraju davao izjavu i na pitanje zašto je Hrvastka bila tako bezidejna i bezopasna u prvom poluvremenu (ruku an srce ni u drugom nismo bili puno bolji) on mrtav hladan kaže kako je to bio plan igre..da smo mi njih htjeli izmorit..pa stvarno moraš bit debil da tako nešto kažeš..sad si ti išao izmorit igrače koji su friško prošli pripreme, imaju treninge 2 puta dnevno i još igraju pred punom marakanom...i još se hvali..kako je to bilo taktički zamišljeno..pa ja ne znam koji genijalac je smislio tu taktiku, ali taj genijalac bi se trebao ostavit nogometa i primit se nekog drugog sporta poput boćanja.. |
![]() |
![]() |
#677 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
http://www.jutarnji.hr/hrvatska-razo...idima/1124763/ Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#678 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Sulejmani bi ga pretrčao, vratio se nazad ponovo do njega i opet ga pretrčao. O čem vi pišete? Napravio je jedinu logičnu stvar. Bude ga Lovren zamijenio na toj poziciji kad ode u mirovinu, tek nas onda čeka veselje. |
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
|
Suzit? Sulejmanija? I taj novinar je malo pametniji ![]() jedino logično rješenje je napravio
#680 | |
Premium
|
Citiraj:
Kao i uvijek NHF! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#681 | |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Za svoje godine i poziciju, Šimunić je u top formi. Usporedite ga samo s panjinom od Ćorluke. E taj je za penziju. Mi nemamo, i još par godina nećemo imati boljeg braniča od Joe-a. Kakav je takav je. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 07.09.2013. u 13:16. |
|
![]() |
![]() |
#682 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#683 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Koja smo mi lakrdija od reprezentacije, godinama se već švercamo zbog par dobrih pojedinaca i na toj repki se izdrkavaju raznorazni "trenerčići" tipa Ćire, Bilića i sad Štimca. Takve igrače imati i tako glupavo igrati već godinama...nama treba stranac koji točno zna što radi, i u repki i u Dinamu. |
![]() |
![]() |
#684 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Ma koje to igrače ? Nemožeš graditi na par pojedinaca cijelu repku, jučer su dobro odigrali mandzo, modric, pletikosa i tu i tamo srna (neznam sto se desava sa njegovim nabacima).. Srbija isto tako ima odlične igrače + igrali smo kod njih u zna se dobro kakvoj atmosferi i opet se očekuje neznam šta. Uvijek, ali uvijek su svi generali poslije bitke, takva smo nacija i moš ga *ebat. Pričate kao da je Štimac vadio krumpire cijeli život, a ne živio nogomet. Najlakše je kritizirat. A ovi što flejmaju po Šimuniću očito ne shvaćaju da on nije kriv za to nego Srna, Šimunić je žrtvovao sebe kako bi izvukao x na kraju.
#685 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
A što da je recimo išao na njega bez da ga zaustavi i ovaj ga prođe i nitko se ne stigne vratit i dobijemo gol? Onda bi taj isti novinar pisao da ga je trebao pod svaku cijenu zaustavit. Jedna najbitnija stvar u cijeloj priči, taj sulejmani je bio friški jer je kasnije ušao, šime je već u godinama a onaj tko je bio najbliži šimi sumnjam da bi stigao ovog brzog. Bilo bi lijepo vidjet da umirove svakog za kog ste rekli, nakon par tekmi bi ih molili da se vrate nazad, isto kako je u rukometu, nikad zadovoljni...
![]() |
#686 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne znam jesi li tupav ili se samo tako češljaš, pišem o tome da mi nemamo trenera, naša igra je katastrofa već godinama. Nama repku slažu menadžeri još od doba Ćirokeza koji je vodio Krpana i Koznikua na SP u Francusku jer su mu menadžeri to naredili. |
![]() |
![]() |
#687 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Šta ti imaš protiv Krpana, pa taj lik je još i igrao...! Dobro smo mi igrali pod Bilićem na Euru dok nas Turci nisu naprnjašili. edit: onaj euro...2008 Turkey vs Croatia (Euro 2008) HQ by discbreaker
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 07.09.2013. u 14:24. |
![]() |
![]() |
#688 |
Premium
|
Dobro igrali pod bilićem na euru? Ma to je sve individualna kvaliteta, mi trenera ozbiljnog nismo dugooooo imali ![]() Svaki njihov pokušaj eksperimentiranja završi ovako... @wnbe aka mad, pa repka se gradi na pojedincima, oni su ti koji moraju ostatak ekipe uciniti 50% boljim, ali ako limitiras te igrace, onda si u kurcu
#689 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Ovo oko Simunica je cista takticka greska. Ne moze najsporiji igrac (i uz to najvisi??) ostati sam kao osigurac za kontru nakon prekida. Zasto to nitko nije Sticu priupitao? Dzoa ne bih tu previse krivio. Takodjer reakcija Kovacica (mislim da je bio on na vrhu 16erca jel?) je ubi boze. Refleksi nepostojeci, a trk nazad kao da vuce za sobom vrecu cementa. Ili i on ima 35 god i igra od pocetka utakmice za razliku od Sulejmana? |
![]() |
![]() |
#690 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Šimunić != Balić ako na to misliš... EOD što se mene tiče, ne mogu se pomirit da ovako ružno igramo, ne pamtim to odavno. |
|
![]() |
![]() |
|
|