|
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nije los ko defanzivac ali za napad trebas bit budala da ga stavis. Taj moze jedino slucajno ubacit dobru loptu. Bod isto nije los ali vise brine da od igre bas nema puno, skoro nista sto je Stimceva krivica. Bar Srbi vise nemaju nikakve sanse, tak im treba. |
![]() |
![]() |
#633 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#634 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Nikad lošija Hrvatska. Srbi igraju bolji nogomet, ali publika je baš ono...ciganluk. |
![]() |
![]() |
#636 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Štimac, Srna, Olić, Strinić i Lovren, hvala i više nam netrebate! Suma sumarum!
#639 |
"Samo vodu ne!"
|
Da, Ćorluka panjina. Trula stoljetna...Joe rasturio doslovno ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pletikosa, Mandzo i Luka jedini igrali dobro, ostali koma. Ovaj beskicmenjak Štimac da ima imalo morala dao bi ostavku. |
![]() |
![]() |
#642 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Kovačića se vidjelo zadnjih 10-15 minuta da se otkriva, da traži loptu. Prošao je jednom po centru, solo ali pratio ga nitko nije. Ja brijem da je Čorluka sporiji od Kranjčara ![]()
#644 |
"Samo vodu ne!"
|
Isuse kako sere Štimac...koji je to kreten...za prvo poluvrijeme: "Nije to bila bezidejna Hrvatska, to je Hrvatska s planom..." ...i sad se još izvlači na ozljede... Ti život... |
![]() |
![]() |
#645 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jes jes, a kak su se nasi "navijaci" tu ponasali, ista stvar. Mucne utakmice. I sad slusam ovog idiota, place mi se. I ne znam sta vi brijete o Simunicu, pa frajer ne bi trebao vise igrat. Ovakvo mesarenje je katastrofa, on ne moze vise pratit brže napadace. Sto je najbolje, nije na Euru ni igrao. Koliko je los bio vidlo se u Ligi prvaka sezona 12-13, a ona sra**a o Bilicu poslje necu zaboravit. Pa Sifo je bolja alternativa od njega. |
![]() |
![]() |
#646 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#648 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#649 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Špot i sramota! Mislio sam da me neće moć iznenadit svojom jadnom formacijom i pristupom, ali ovo je bilo ispod mojeg najgoreg očekivanja. Nadajmo se da ovaj tunto neće još dugo ostat, možda je i bolje da ga Kruno zamjeni :/ Ma u takvim situacijama nemaš kaj mislit. Crveni dobivaš kak god da ga zaustaviš, a ovak ga je i onesposobil totalno. Napravio je iz usrane situacije najbolje kaj se moglo.
#651 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#652 |
The mighty pirate
|
Da su bar obojica uključili to malo sive materije u glavi. Šimunić je komotno mogao trčati natrag i zatvarati igrača prema aut liniji dok se ne priključi netko od naših. Skoro 20 metara prednosti je imao. Opet, moglo je iz toga biti svašta... lako je sad pričati
#653 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Prijedlog. Kad ćemo nabacit PCE turnir, znaci ono 5 na 5, da vidimo to znanje. Primaju se prijave i za "trenera", znači imat ćete priliku postavljat formaciju ![]() Kaos, neeemojte tak, dječački je, Štimac je panj, ali nije on 20 godina čistio kopačke drugima.
#654 |
Premium
|
Dobro je, dobro ![]() Nije ni njima lako bilo.. Ajde dajte, lako nama foteljašima srat i kenjat.. Trebalo je istrpit onaj pritisak, povike, uvrede i ostala sranja.. Jedva čekam prvenstvo na koje ćemo ići vjerujem, ali još više prvu tekmu Reala da gledam Lukicu.. Ili Intera, da gledam Matea.. ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 07.09.2013. u 08:57. |
![]() |
![]() |
#655 |
Premium
|
Nego, dali ima neki približni popis repki koje možemo očekivati u dodatnim kvalifikacijama? Ili je još ipak prerano za tako nešto?
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 07.09.2013. u 08:57. |
![]() |
![]() |
#657 |
Premium
|
Slažem se.. Inače ne volim to, ako je igrač spretniji i brži od tebe, pa pusti ga, nemoj ga lomit.. Ali jbg, danas se nažalost ne igra takav nogomet.. |
![]() |
![]() |
#658 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Meni je Čorluka večeras bija veći panj od Ludoga, a Raketu bi expresno lansira natrag u Sevilju - proda je lopti više nego švercer na štandu ![]() S ovakvom igrom je bolje ne plasirat se, jer sramota neće izostat kad naletimo na neku jaču repku.
#659 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#660 |
"Samo vodu ne!"
|
Malo je pretjero Joe. Bilo je to više iz frustracije nego planski. Tu je greška. Mogao je to napraviti kontroliranije malo. Ali nije bilo šanse da trči unazad.Ovaj ga 3x pretrči tak da u toj situaciji puno više nije mogao. Kao što brko kaže, Joe je bio dobar. Dok nije pukno. A tko ne bi puknuo na onakvo izvodjenje? Ja bi prvo zgazio Srbina, a onda Srnu na njegovom mjestu. |
![]() |
![]() |
|
|