|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Brothers: A Tale of Two Sons
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Odigrao 90min u komadu ...simpaticno. Ocekivao dam vise puzzle gameplay ali ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Poštovani kolega xGame mi je preporučio ovu igru i šta reći nego Hvala mu! Oduševila me igra. Jedna od najboljih što sam probao u životu definitivno. Fantastična priča, muzika, grafika fenomenalna, gameplay super (mrvicu komplicirano ako nemate joystick) ocjena: 9/10 zato jer je prekratka (jedno 4h gameplaya otprilike, možda i manje, nisam mjerio) Obavezno je odigrajte ako niste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Igra me odusevila, traje 3 sata i treba kontroler, no jedna od najpamtljivijih igri koje sam ikad igrao. Zao mi je sto nisam prije igrao. https://www.youtube.com/watch?v=lz3EmqraAxc
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
se moze bez kontrolera? Pa kakve su to fore za PC verziju ...
![]() |
#8 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ja sam sa kontrolerom odigrao, može se i tipkovnicom ali kontam da je malo zbunjeno jer s gljivama upravljaš braću. A igra me oduševila stvarno, u početku sam konto ono neka prosječna dječja avantura ali ukupni dojam na kraju je bio odlična avantura koja prekratko traje, baš je upečatljiva igra, pogotovo kraj no neću spoilati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
izgleda full zanimljivo. Volim takve avanture sa nepreteškim zagonetkama za riješavanje. Staviti ću je na listu, ali mi je zasad preskupa. 15€ mi je malo previše a ne vidim da je na nekom popustu... PS (za ubuduće kad bude na 75% popusta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Odlična igra, svakako za preporuku - mene frend nagovorio da uzmem...odličan singleplayer coop ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|