|
![]() |
#3181 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Naravno da vam se ne grije kada ga ne koristite. Imao sam bar 5komada u rukama i svi su se grijali. Ovaj aluminij mu i služi da lakše odvede temp sa chipseta. Ajmo ovako.. Pokrenite neku žešću igru tipa asphalt8. Ili probajte snimiti par minuta fullhd videa. Mora se grijat!! Da se razumijemo ne bude vruć, ali mora se grijat. |
![]() |
![]() |
#3182 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Grije se, grije. Dapače, toliko da sam se upitao kako bi izdržao bez maske. Npr. prije mjesec dana, na plaži, vani 50-60 stupnjeva (na suncu), mobitel u žešćoj upotrebi...mislio sam da će se rastopit. Prijateljevi iPhonovi izbacili temperature warning i nisu ih mogli koristiti, međutim mome ništa, normalno funkcionirao.... Očito je to od modela do modela :/ QA odjel zakazao. |
![]() |
![]() |
#3183 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Na kakvim si ti ![]() ![]() Ne mob mi stoji doma na stalaži i ja ga po cijele dane gledam jer nemam pametnijeg posla. I tako mi se mob ne grije ali ga ja svejedno uzmem sa te stalaže i skinem masku pa provjerim je li se možda zagrijao od stajanja. Bila je rasprava o pregrijavanju, dobro ti si onda pitao je li se grije. Ali sasvim logično je bilo zaključiti iz svih naših postova da nam se to pregrijavanje ne dešava. E sad grijanje, pa normalno da se malo zagrije kada se na njemu radi. I traktor mi se zagrije kada se igram s njim (orem) što nije ništa čudno kod strojeva, zagrijem se i ja kada radim nešto. Ali to nije grijanje moba da se s njim ne može radit, držat ga il neš drugo. To grijanje ne bi smjelo utjecat na performanse moba, kamere. Ako da onda su i ovi u HTC-u na ![]() ![]() Edit: Neo brži |
![]() |
![]() |
#3184 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Dobro, nije hladan, ali se ne grije vise nego neki drugi mobitel, jedino kad sam primjetio da je topliji a da nije zbog moje tjelesne temp. je na punjenju, sto je za ocekivati. A nisam ga kupio da ga ne koristim. |
![]() |
![]() |
#3186 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: zhaccc. 03.09.2013. u 22:02. |
|
![]() |
![]() |
#3187 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Noćas snimao neki video i meni baca plavo, po rubovima jače nego u sredini, ali nije malo, upadljivo je ![]() Ništa, ide na garanciju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3188 |
DD9512
|
Shit.. Koje će to sranje biti ako nam svima odu kamere.. moj je za sada ispravan. Ali ja sam na custom romu/kernelu i držim ga dosta hladnijeg nego je inače.. Vjerojatno su svi zahvaćeni problemom.. |
![]() |
![]() |
#3190 |
Guest
|
4G, Wifi ostao upaljen, ekran radi na 100% i GPS uključen za navigaciju na direktnom ljetnom suncu. Ako meni nije riknula tada (jer je problem striktno sa zagrijavanjem) onda ne znam kada će riknuti ![]() |
![]() |
#3192 | ||||
Premium
|
Citiraj:
Evo vam hrpa novosti sa xdadevelopers foruma: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: zhaccc. 04.09.2013. u 11:02. |
||||
![]() |
![]() |
#3193 |
DD9512
|
Ja sam zaflešao zadnji radio. Na zadnjem sam sensu i androidu 4.3, stock kernel. Čini mi se da je mob dosta hladniji. Ili je prošlo ljeto i visoke temp, pa se možda varam.. ![]() Ne znam, budemo vidjeli kako će se to riješiti softverski.. |
![]() |
![]() |
#3194 |
Premium
|
Pa eto glasine kazu da ce se rijesiti softverski tako da se locka ISO na niske postavke. I tako se mozemo i pozdraviti sa dobrim low light slikama. |
![]() |
![]() |
#3195 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
#3198 |
Guest
|
Živi bili pa vidjeli! Noise određene boje na ekstremno velikom ISOu je normalan. Otkad se dogodila ona trakavica sa tzv. SDS bugom od Samsunga kada su uređaji "sami od sebe" rikavali (u ništa većem broju nego što je inače prosjek) sve uzimam sa zrnom soli. |
![]() |
#3199 | |
Premium
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/show...4&postcount=89 Evo vidi sam. |
|
![]() |
![]() |
#3200 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#3201 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: Nista, vratili mi mob nazad, vele da je usporedjivan sa jos dvije jedinice i da su slike identicne. Heh toliko o tome. Vjerojatno kad ode totalka ce bit zamjena moguca. ![]() Zadnje izmijenjeno od: zhaccc. 05.09.2013. u 12:19. |
|
![]() |
![]() |
#3202 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HO dobiva 4.3 ovaj mjesec http://www.thefullsignal.com/htc/htc...ming-september
#3203 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Moze neka preporuka za kvalitetnu zastitnu foliju za One X? Gledam malo po ebayu, ili se radi o onim super jeftinim 10kom=2$ ili o super skupim (Zagg, SGP i sl) koje kostaju 25$/kom. Jel postoji neki brand koji rade kvalitetne zastitne folije i koje pri tom ne kostaju 150 kn? |
![]() |
![]() |
#3204 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Nillkin ? Meni dosle sa coverom za O4X i vrhunska folija,nije ni skupa odvojeno kad se kupuje |
![]() |
![]() |
#3205 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Mozda nema izricito one x, al ima one x+ kolko vidim a isti su http://stores.ebay.com/protectionfil..._sid=812948952 Mozes i sa njihove stranice narucit http://protectionfilms24.com/ Iz njemacke je i brzo dolazi |
|
![]() |
![]() |
#3207 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
http://www.droid-now.com/2013/09/and...htc-one-us-eu/ |
|
![]() |
![]() |
#3208 |
Guest
|
Važno da čim dođe dolazi u community rock stable 4.3 za Sense. Što je uvijek dobro. |
![]() |
#3209 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Nemam nikakvih problema i mogu reći da radi bolje nego na 4.2.2. Možda mi samo tako izgleda, ali... Izgleda da se app brže pokreću, reagiraju, animacije su glađe i prijelazi. |
|
![]() |
![]() |
#3210 |
Guest
|
Pa i ja koristim pa svejedno kažem da je za community uvijek dobro imati original bazu. ![]() |
![]() |
|
|