|
![]() |
#571 | ||
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
a Ozil ce navodno u Arsenal... ajde dobro
![]() |
#573 |
It's all a joke
|
#574 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
#575 |
Guest
|
s kojom postavom uđe MU u derbi protiv Liverpoola doma... :facepalm |
![]() |
#576 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Özil u Arsenal očito za 47 mil. €
![]() |
#577 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Drago mi je za taj move Ozila u Arsenal. Ako uspiju na njemu bazirat nekakvu igru,ili nešto, Ozil je ok, mrvicu trom ali po meni sooolidan igrač. Arsenalu treba nešto, da se mrdnu...i bez hejtanja molim, nisam uopće Arsenal fan, ja sam fan nogometa ![]() Drago mi je i za Kaku, možda i tu nešto bude. Bale u realu, bit će zanimljivo kak će Kristina ovo podnijeti ![]()
#578 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Sada će biti natjecanje u fizurama i brljavljenjima s loptom. ![]() Kristina i Bale su to sami radili u svojim klubovima ali kad su skupa na terenu...biti će to zanimljivo. ![]() Ozil mi ne spada u arsenal. ![]() Liverpool se nešto raspištoljio s pojačanjima. United dao 36milja evra za Andera Herrerau. Veznjak iz A.Bilbao http://www.index.hr/sport/clanak/lud...ba/697998.aspx Ako mata ode u PSG ne znam tko će u CFCu igrati po desnoj strani pošto je moses otišao u liverpool na posudbu. |
![]() |
![]() |
#579 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pa schurlle ko i dosad? zasto su ga kupili imho bolji je od mate koji jednostavno je propao u chelseau ( ko i svaki spanjolski igrac ![]()
#581 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
#582 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...70720867_n.jpg ako vi ovo nazivate sporim, onda ne znam k'o je brz ...
![]() |
#583 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Nemam zamjerke na Ozila, ja se naaadam da će Arsenal prodisati s njim, mislim da taj tip ima potencijal samo takav. Bed je jedino kad se navikneš na Real...svejedno će biti car tamo. ![]()
![]() |
#584 | ||
It's all a joke
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Potvrđeno da je Fellaini potpisao za United za Ł27.5m.. dosta novca, nadam se da će to i opravdati, i to je čini se jedino pojačanje za United Nešto je bio u igri i Coentrao, kao posudba, iz Reala... ali izgleda ništa od toga Niko Kranjčar ide na posudbu u QPR, kod svog omiljenog trenera Lukaku na posudbu u Everton.. valjda kazna za onaj penal ![]()
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense. Zadnje izmijenjeno od: The Comedian. 03.09.2013. u 01:30. |
||
![]() |
![]() |
#586 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
United se uopće nije fino opskrbio ![]() pa ovaj transferni rok imho je katastrofa što se tiće Uniteda Napravili jedan transfer vrijedan spomena - Fellaini (jedini drugi transfer im je mali Varela iz Urugvaja) a i Fellaini je već visio u zraku cijelo ljeto, tak da ono, nije da su se baš fino opskrbili ![]() Pogotovo kad se uzme u obzir koja su se sve imena spominjala - Fellaini, Thiago, Herrera, Baines, Fabregas, Modrić itd.
![]() |
#589 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() to više ne zvuči na Manchester nego na neki klub koji se zadovoljava sa činjenicom da više ne može dobiti koga god želi ![]() Citiraj:
Fellaini i tko ? 20godišnji Varela iz Urugvaja kojem ovo bude prvi susret sa europskim nogometom teško da se to može nazvati dobrim igračem a sad o kadru, ne bih o tome da ne bi kasnije krenuo shitstorm od strane MUFC navijača ![]() btw Premiership oborio rekord po potrošnji. Kupnja Prodaja Razlika : Premiership 760.880.000 € 265.792.000 € -495.088.000 € Primera División 381.950.000 € 491.570.000 € 109.620.000 € Serie A 380.385.000 € 392.780.000 € 12.395.000 € Ligue 1 378.850.000 € 229.100.000 € -149.750.000 € Bundesliga 263.255.000 € 204.205.000 € -59.050.000 €
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 03.09.2013. u 11:35. |
||
![]() |
![]() |
#590 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() Kagawa sjedi na klupi,kaj te još muči? ![]()
![]() |
#594 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Da su dotičnoj gospodi došli sa 100 miljki,da vidiš kaj nebi napustio Baskiju ![]() ![]() Modrić i Fabergas su nemoguća misija...nakon svih eskapada da dodju tamo di su sada ![]()
#595 | |
It's all a joke
|
Citiraj:
Dvojica od one trojice koje si nabrojao bas i nisu u nekoj formi, Ba je zabijao u Newcastleu, cim je dosao u Čelzi jedva 2-3 uspio dat O smotanoj Fernandi da ne pricam, taj i kad zabije to mi tak djeluje ko da je imao vise srece nego pameti.. onakav debel jedino sto moze se naguravat s branicima i mal zasmetat da Hazard ili Oscar mogu pucat po golu, a to bi mu i mogla biti uloga Za Eto'oa ne mogu nist rec, uvijek je odlican bio, al je i u godinama, a 2 godine u Ruskoj ligi bas i nisu neke pripreme za Premiership.. vidjet cemo, necu nista pricat Lukaku je odlicno igrao prosle sezone i nazabijao se za WBA, ali mlad je a i danasnja neka praksa da se takvi celice tamo gdje mogu igrat cesce, a i mozda bolje da nije u Čelziju, zadnji put je protiv Uniteda zabio hat trick tak da sto se mene tice, sam nek ide na posudbe ![]() Sto se tice postova o Unitedu i jednom transferu.. trebali su neku radilicu u sredini terena, dobili su ga, jest mal skup al jebiga I od pocetka je Fellaini bio u igri, ali u paketu s Bainesom, jer realno 27,5 samo za čupavog je puno, ali je Everton odugovlacio i trazio previse novaca.. tko god prati malo, zna kako se transferi znaju pretvoriti u prave sapunice i da klubovi koji prodaje igraca znaju cekat do zadnjeg casa ne bi li uspjeli jos koju lipu vise ugrabit (najveci car u tome onaj Levy).. tako da price o tome da se moraju zadovoljit njime kad je sve ostalo propalo su gluposti koje pisu neki portali, treba imat svoje misljenje jel A postoji i razlika izmedju glasina (ono kad se spominje) i ono sto se stvarno dogodi... Pisanja kojekakvih portala, tweetova, facebook vijesti/sranja neki shvacaju preozbiljno.. za pun klinac igraca koje su povezivali s određenim klubovima nije bilo ni i od istine, pa tako je bilo slucajeva i za United, nista osim obicnih glasina, jer jebiga mora se neki clanak napisat da ne zjapi portal prazan, pa makar bilo sta, a rulja pusi Dok ne vidim sluzbenu objavu, ne vjerujem ni rijec ![]() Znaci nisam jedini primjetio ![]()
![]() |
#596 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Strah me da je eto samo tu radi love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rijetko tko uspije u CFCu. ![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Dobar pokušaj mjenjanja teme, ali ne... ![]() ![]() Ovdje se otpočetka radi o tome da Junajted više baš i nema neku prevlast na tržištu igrača ![]() Mislim, svake godine će se kupovat i pregovara se i na kraju patka Prošle godine Hazard i Martinez, ove godine Herrera, Thiago, Fabregas, Baines itd. a dok se nijedan od transfera ne ostvari, onda je glavna izlika da je kadar ionako širok i dobar i da nema potrebe za dovođenjem drugih igrača jea, rajt ![]()
![]() |
#598 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() MOš mislit Fabregas, Hazard ili Munian u društvu tih klasa. BTW 30+ mil za čupavog, to samo Moyes može ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#600 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
|
|