|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Best ploče za s. 478, 775, 939
Trebao bih brzo nekoliko ploča za svaki socket koje su najstabilnije, najbolje za socket 478, 775 i 939. Za svaku platformu po nekoliko ploča. Po mogućnosti da se mogu nabaviti u ve-mil-u ili u HG-spot-u. Cijena do 800 kn, za poslovno okruženje. Najviše nedoumica oko stabilnosti je za s.939, ali volio bi u firmi vidjeti AMD 64 ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
aj povisi malo cijenu ovak ti baš i nemogu bit od koristi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ovak za soket 939 ti mogu rec 100% iz svih mogucih recenzija a i iz mog iskustva...dfi lanparty serija nf4(ultra d, sli d ,sli dr)(od 1160 do 1600 kuna),te ditaliti ultra i sli imas nesto jeftiniju i malo slabiju plocu dfi dagf oko 750 kuna ili solteka s939 sa pcie-om...tih 7 ploca su ti najstabilije i lude ko siba za s 775 tj lga sam imao uglavnom samo asuse i mogu rec da su stabilni i da se dobro klokaju ![]() a za s478 sam radio samo sa 2...ic7 max3 i gigabyte 8ipg1000 pro g(nism siher dal se ovak pise) naglasak na to da je asus najvjerojatnije(sigurno) dobar na ovom podrucju te bi on po meni bi best buy 4 intel platforme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
478 - IC-7(G), ASUS P4800C, ABIT IS7-e (tim redosljedom) 775 - Abit AA8 DuraMax, i925X, (sada jako ovisi o opremi ploče) 939 - Nema jako dobre ploče za te novce. Jako dobra je ABIT AN8 Falat1ty nforce4 Ultra (bez SLI) i nema je trenutno u HG Spotu.
![]() |
#8 |
the luda ribetna
|
neznam po mojim iskustvima su tu negdje...po stabilnosti s timd a je amd brzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |