|
![]() |
#1891 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Također, nemam takav problem ni sa signalom. Moguće da jedan obični reset riješi takve probleme, makar može biti i hardwerski problem s baterijom i signalom. |
|
![]() |
![]() |
#1892 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mislim da će ga odnijeti na servis prvom prilikom. Takav battery drain nije normalan, a nefunkcioniranje 3G veze još manje. Da je moj mobitel, prčkao bi po njemu dok ne skužim di me zaje...., ovako idemo službenim putevima ![]() Kužim ja da su se zaštitili od flešanja fw-a koji nema simlock ![]() Ivo, Ako imaš kakav trik, slobodno reci ![]()
#1893 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Rm-885. Skinuo sam sva 3,yellow,white i black ali nokia suite ne dozvoljava fleshanje. Ili je error packet blabla ili pocne skidati TW vrrziju |
![]() |
![]() |
#1894 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ok, sve mi je zbrisano s moba - tako da moram sve appove staviti gore, ali barem mi je novi svježi OS gore, i nadam se da je problem sa drainom prošlost. E sada, nadam se da će onaj "hack" sa proxijima i dalje raditi, jer baš sam se navukao na Samsungovu aplikaciju za slikanje u stilu comic-a ![]() |
![]() |
![]() |
#1895 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Stisnija bi da počne sa flešanjem, pa bi on reka da ne detektira mobitel, na što bi stisnio retry i odmah nakon retry-a bi držao volume down i power tipku. Mobitel bi se počeo bootati, a Nokia Care Suite bi ga onda automatski ubacija u recovery mod i počeja flešati. Tako je meni uspilo.
![]() |
#1896 | ||
The mighty pirate
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
#1897 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
naravno, imajte na umu da, čim ga uštekate u usb, on se odma počne paliti, tako da nakon retry-a morate držati te dvije tipke i uštekati ga u usb. @don kihoty: imaš taj filter u camera360 aplikaciji, pa isprobaj, možda ti bude i bolja. Upravo sam išao isprobati taj hack sa proxy-jem. Ispiše mi sve aplikacije, no kad je idem instalirati (samsung aplikacije), kaže mi da nije aplikacija kompatibilna sa mojim uređajem. Ima li kakvo riješenje za to?
#1898 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Što se tiče hacka - bitno je da ti je regija na mobu USA, i sve drugo na USA, staviš flight mode - reboot telefona - i onda bi trebalo raditi. Nekada treba par puta stisnuti na install da bi krenulo, ali kada krene, ide polako - ali ide. I ne zaboravi kada sve instaliraš, da makneš proksije, isključiš flight mode, te svakako vidiš dali ti sve ponovno updatea i ažuira mailove, jer dok je proksi uključen, ne dobijaš mailove niti ti radi upload slika i ičega na Sky(Net)Drive. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1899 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Da, jedino isključi proxy kad si gotov s instalacijama i prati preko SysApp Pushera kad će izletit koji update. Onda opet upališ proxy, napraviš update i vozi dalje.
![]() |
#1902 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Jedva čekam da dođe pa da vidim :-) S3 će dobit blizanca :-D |
|
![]() |
![]() |
#1903 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mogli bi uskoro kupovati Microsoft Lumia mobitele. http://www.microsoft.com/en-us/news/...9-02email.aspx
#1905 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
#1907 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1908 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1909 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Usput, curina 520 kojom se bavim... jučer resetirana na tvorničke postavke. Napunjena oko 2 ujutro, stavljena u airplane mode...u 10 ujutro na 70%.
![]() |
#1910 |
Xulos :)
|
Cek jel to vrijedi samo za vipovu 520ku ili ? uzeo bi curi u se-marku cistu 520ku bijelu otkljucanu za 1499 kn al necu ako ima problema s baterijom.
#1912 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa u extreme digital je 1199 kn. http://www.edigital.hr/Mobilni_ureda...29-p41173.html |
![]() |
![]() |
#1914 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
To je problem koji se često javlja na "mobilnim" kamerama više manje svih marki. Meni se malo vidi na HTC HD2. Jako se vidjelo na SGS2 i SE X1. Jedva primjetno na SGN2. Na SE X10 nije bilo ništa. Guglao sam više puta o tome i nikad nisam našao pravo tehničko objašnjenje problema koje bi meni imalo smisla. Ni soluciju. U svakom slučaju bih rado čuo, ako netko zna. S obzirom da je kod tebe jako izraženo, ja bi svakako probao reklamirati. Naročito zato jer to Lumia "PureView". Navodno. ![]() Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 03.09.2013. u 13:38. |
![]() |
![]() |
#1916 |
Premium
|
Baš se spominjalo to već, zaključana je preko firmwera i ima Vipov logo kod paljenja, fora kod WP-a je da MS neda operaterima da naseru svoje stvari, tj. da ali se kao i sve druge aplikacije jednostavno uninstalliraju. Nisam isprobavao no vjerojatno kad bi se puko neki regionalni firmware nebi više bio zaključan. |
![]() |
![]() |
#1917 |
Premium
|
A da imam drugu karticu bi isprobal, tak da ne znam. Ma ova pojava se dogodi tu i tam, imal sam isti slucaj na SGS3. I to je kao uobicajeno.. Uff, nakon duzeg vremena koristenja, ergonomija mi nikak ne pase, pogotvo dok je u vodoravnom polozaju, kod surfanja. |
![]() |
![]() |
#1918 |
The mighty pirate
|
Flashanje 520 prošlo na Windowsima 8 bez ikakvih problema, na živo, standardnim postupkom ![]() Win7 iz nepoznatih razloga rade probleme. Javim je li pomoglo. Zasad telefon radi uredno, nema vipovog boot loga i sve izgleda ok. Nokia Xpress browser je izašao van iz bete i dostupan je na storeu. Vrijedi isprobati.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 03.09.2013. u 23:42. |
![]() |
![]() |
|
|