|
![]() |
#1831 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
WhatsApp radi normalno, rade i notifikacije. Za Viber nisam siguran, mislim da je još uvjek u razvoju. Znam da im kasne notifikacije, kao i na FB-u, ali zato Skype i WhatsApp rade savršeno, kao i sve drugo - nema štekanja, kašljucanja, davljenja i gušenja kao na Androidu. |
![]() |
![]() |
#1832 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Surfam prek UC browsera, i svako malo mi baci poruku "out of memory", u pozadini neam niš kaj se vrti.. i onda Resuming Kak je kod vas stanje? Nisam imal s tim problema, sve do sad... Jel moguće da guta tolko memorije ili mu je stvarno malo tih 512mb? IE je normalno delal.. U pozadini se ne vrte nikakve aplikacije... Lumia 520 |
![]() |
![]() |
#1833 |
Banned
|
Hmm a čuj, tebi treba browser koji sprema passworde, meni za to IE nije potreban, jer na mobu surfam casual, ali možeš probati Firefox. EDIT: Vidim da se više ne može skinuti - šteta jer je zaista odličan. Treba dolje lijevo otići na manualno skidanje, skinuti na PC, staviti u ROOT microSD kartice (preko čitača kartice) i staviti natrag u mob, nakon toga otići u Store, i na dnu će se pojaviti SD card -> i sve skinute aplikacije na SD kartici. Zadnje izmijenjeno od: Don Kihoty. 01.09.2013. u 15:30. |
![]() |
![]() |
#1834 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
nema veze sto si skinio .xap i kopiro na sd karticu, ako ta aplikacija vise nije na storeu ili nije kompaktibilna s telefonom - nema instalacije... ![]() instalacija sa sd kartice je zamisljena kao backup solucija, ako nemas wi-fi.. da mos skinit neki veci app i instalirat ga. znaci, samo se preskace proces skidanja, proces instalacije i dalje mora store odobrit ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1835 |
Premium
|
Crvena L1020 dolazi u Italiju http://www.phonearena.com/news/Red-N...e-leak_id46940
#1836 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1837 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1838 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() A da ne slušaš tu samoprozvane eksperte koji nikad whatsapp nisu probali na androidu,pa i symbianu....dovoljno ti je pogledat iskustva ljudi na WPcentral forumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1839 |
Premium
|
Tako nešto me i brinulo..neću da me svakih pet minuta pita zašto ovo zašto ono a ja nemam ideje jer nikad radio na windowsima..pogledam još malo da joj znam ukazat na probleme koje neću znat riješit ![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
@trouble: Nisu vratili audio API u aplikaciju. Ljudi na WPcentral forumu su također ljudi kao i mi. Nisu ništa pametniji ni gluplji od nas, stoga ne omalovažavaj ljude na ovom forumu. Whatsapp radi sasvim uredno na uređaju. To ti kaže samoprozvani ekspert koji je koristija whatsapp na svim platformama.
#1841 | |
Banned
|
Citiraj:
Meni radi sa SD kartice Firefox, no recimo našao sam Final Fantasy V, i njega ne vidi sa kartice. Probat ću još par aplikacija, pa javim. PS - Jel moguće dobiti developer acc? |
|
![]() |
![]() |
#1842 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Ima ih još kojima se čini da se vratio Audio API.... e sad ti veliš nije,oni vele je...neka ljudi sami prosude ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1843 | |
Premium
|
Citiraj:
final fantasy ti nece instalirat jer ga prvo trebas kupit ![]() ovo za developer acc ne znam, proguglaj malo |
|
![]() |
![]() |
#1844 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Koristim whatsapp konstantno od kada je izasao na wp platformi i to sam ga imao prilike koristiti jako puno na wp7.5 i wp7.8 i nesto manje na wp8. Ljudi s kojima najcesce komuniciram imaju HTC 8s Lumiu 920 i Samsung SGS III. U pocetku taj whatsapp je bio tesko smece na wp, no u zadnje vrijeme ga relativno često updateaju i sada bi se usudio reci da radi jako dobro. Sto se music apia tice koliko ja znam a to su mi potvrdili i kolege sa WP8 uredjajima u jednom od zadnjih updateova on je maknut sa WP8 verzije same aplikacije. Ja osobno koristim lumiu 900 sa WP7.8 sustavom i meni nije maknut taj music api sto me porpilicno frustrira. Whatsapp je jedna od aplikacija za koju uopce ne sumnjam da ce srediti i da ce raditi perfektno. Sto se notifikacija tice moram biti isrkren i dalje mi se zna dogoditi da tu i tamo nesto kasni ali to se dogadja relativno rijetko odnosno u svaka dva, tri tjedna 1 ajmo reci dan (obicno bude par sati unutar jednoga dana) da nesto zajebavaju te notifikacije i onda se iz nekog razloga opet popravi. Sto se vibera tiče on je još uvijek po mom nedovoljno pouzdan da bi ga se pretjerano koristilo. Koristio sam ga za razgovor na potezu iphone 4, 4s SGS III i L 920. Uglavnom mi notifikacije dolaze za poruke ali nekada mi notifikacija za poziv kasni taman toliko da kada se javim osoba spusti. Takodjer zna se dogoditi da recimo po cijeli jedan dan notifikacije uopce ne dolaze. Taj problem do duse je imao i lega na androidu samo puuno rijeđe nego ja. Pozivi su u 99% slucajeva ok ako je dobar 3g ili wi fi signal, no ukoliko je signal slabiji onda iskustvo ubrzo postane katastrofa. To su neka moja iskustva sa viberom na WP7.x platformi , a što se WP8 tiče lega koji ima L 920 mi kaže da njemu ok radi, ali to uzimam sa dozom skepticizma jer sam viber jako rijetko koristi pa ono pitanje je dali primjeti tako neke bugove. |
|
![]() |
![]() |
#1845 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Niti sam imao problema na HTC 8S niti ih imam sad na L920 Konstantno ga koristim i nisam naišao na probleme. Uredno dolaze notifikacije i uredno se mogu dopisivat s ljudima a da ne kasne odgovori. Viber imam instaliran no ne koristim ga jer mi se i na androidu pokazao lošim. Tj zvali bi me a notifikaciju da sam imao poziv ne bi dobio nikad a kud da mi zvoni za vrijeme njihova poziva.
![]() |
#1846 |
Premium
|
Viber zivcira i mene na androidu nekako mi je whatsapp puno brži..tako da bi joj ionako preporučio whatsapp..gledao sam malo danas tu lumiu 620..sve se vrti full brzo pa me zato i zanimalo da li je i whatsapp tako brz ili ima problema..sporo ucitavanje i slično ![]() |
![]() |
![]() |
#1848 |
Banned
|
Pa meni osobno sve na 620 radi super. Koristio sam tri androida u zadnje 3 godine: HTC Desire Xperia J / LG L7 Svi su štekali. Osobito Desire koji je bio Flagship kad je kupljen - Gingerbread mu radi OK (custom ROM), ali ICS/JB nikako. Fale mi neke stvari sa Androida, ali WP ima toliko prednosti tako da se nikad nebi vratio na Android. Stabilnost i pouzdanost je sve. Makar je Symbian S60 po meni zauvjek no.1 što se tiče pouzdanosti. |
![]() |
![]() |
#1849 |
Banned
|
Dali se ikome desilo da je navečer ostavio mob da miruje, i ujutro je bio skroz prazan? Instalirao sam aplikaciju Battery, i po grafu vidim da je u 23:00 počeo naglo gubiti bateriju, bio je na cca 75%, i da je do 7:00 bio potpuno prazan. Bilo kakva sugestija zašto? |
![]() |
![]() |
#1850 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Dali iko zna zasto nemogu aktivirati whatsapp , onaj kod za aktivaciju mi nikako ne dolazi, pobao sam i svoj 3g i 2 razlicita wifi.a i nista ?
#1851 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1852 |
The mighty pirate
|
Curi se događa ista stvar s 520, a stavlja ga u airplane mode kroz noć. Dobit ću ga danas u ruke pa vidjeti u čemu može biti problem. Meni to 820 još nije napravila.
#1854 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
meni se to jos na staroj omniji 7 dogadjalo ali ne sjecam se vise kako sam to rijesio ![]() mislim da sam nekako taj kod dobio mailom ![]() na lumijama mi je sve radilo kako spada, iako neznam dali je do toga uopce ili jednostavno nisam imao srece :P |
|
![]() |
![]() |
#1855 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ma to je do njih, zatraži ponovni kod kroz par sati ili ak te WhatsApp blokira dok ti odbroji vrijeme. Meni se to događalo s njim i na WP-u i na Androidu i na i OS-u, znači problem s njihove strane. |
![]() |
![]() |
#1856 |
Xulos :)
|
Eo igram se cijelo dopodne s lumiom 920 (htc osao papa) i mogu rec da su appovi za kameru bolesno dobri. Onaj pro cam je cudo, stvarno radi odlicno, kao i smart shoot koji je dosao s amberom, remove objects radi savrseno. Smeta me par sitnica, nedostatak scroll bara u imeniku, nemogucnost stavljanja wallpapera ispod live tilesa, isti zvuk za sve notifikacije ( viber, poruke, what mi ne radi pa nisam probao). Music player i explorer su katastrofa al nadam se da ce to uskoro popraviti. Sto se samog moba tice, prevelik je dolje ovaj dio di su tipke, ladno za pol inca mogli produzit ekran. Relativno je tih ( spram htc one ![]() ![]()
#1857 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Uglavnom, kad bude onaj ekran za validaciju, pričekaj da se izvrti ono vrijeme čekanja, pa će ti ponuditi opciju gdje će te zvati i izdiktirati ti broj.
![]() |
#1858 |
Premium
|
Da se pridružim, 920 radi odlično, fotić tj video je odličan, mob je malo teži, al naviknul se brzo... Samo me zanima trajanje baterije još... Što se tiče gabarita, to je rang SGS3, HOX/+, SGS4 itd.. Eventualno kaj odudara od ostalih je težina.. Pretpostavljam da je ovo zadnja verzija softa? OS version: 8.0.10328.78 firm: 3047.0000.1326.2001 |
![]() |
![]() |
#1859 |
The mighty pirate
|
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 02.09.2013. u 16:12. |
![]() |
![]() |
#1860 |
Premium