|
![]() |
#2851 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Eto i za ovaj gigabyte koji sam naveo gore dosta se ljudi žali da imaju hardwerske greške...jednom je mikorofn bio u banani, drugom je odapela ploča...itd... katastrofa...izgleda da ovakvi mobovi i čisti kinezi ipak još nisu za mene... ![]() |
![]() |
![]() |
#2852 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2853 |
Banned
|
Pa kad xperija Z ne valja 3 soma po kolko se prodaje ![]() A eto trenutno mi nema ponuda pa gledam i jeftilene, ovisnik sam jbg nemogu bez androida ![]() |
![]() |
![]() |
#2855 |
Banned
|
To je istina, i plačem dok to gledam i čitam: "Sorry! Devices on Google Play is not available in your country yet." Kako ga nabavit ?? |
![]() |
![]() |
#2856 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
A zasto nevalja? nerazumijem? Q proc (i to ne onaj polu drek tegra) sa 2gb rama, 5 incha ekran sa 441ppi, otrporan na vodu, prasinu, kamera ako netezis DSLR-ovima sasvim zadovoljavajuca te sigurno neko duze vrijeme future proof sto se tice oficijalnih updejtova a da nekazem fina grupica ljudi koja stampa romove na xda-u i ono meni najslaze definitivno najljepsi pravi spartanski dizajn.. Neznam sto bi ti jos... I osobno kad bi birao u tome rangu love razmislio bi o moooozda s4 ili dati jos jednu priliku LG optimus G-u, koji vidim da idu i za 2700kn...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
#2857 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Xperia Z ne valja? Ne pricaj gluposti. Imao sam se priliku igrat s tim mobon i stvarno je odlican. Kolega Gjurovski gore ti je sve rekao. |
![]() |
![]() |
#2858 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Ljudi... molim Vas pomoć... Naime, zapeo sam u odluci između dva moba... Nemrem se odlučiti između LG Optimus 4X i Sony Xperia SP... Kaj Vi preporučate???
#2859 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
a gle ja imam 4X i preporucio bi ga... na prvu,gledajuci specifikacije lg ima puno bolji ekran od xperie ( tft vs ips lcd),vise user available memorije ( 8GB vs 16GB ),mozda malo jaci procesod ( dual core krait 1.7 vs tegra 3 quad core 1.5 ghz ),u kamere ne bi ulazio,mozda sony im1 bolju kameru jer je noviji,ima jacu bateriju i vjerujem da ce baterija puno duze trajati zbog dvije jezgre manjka i losijeg ekrana,ali LG ima izmjenjivu bateriju sto je meni veliki plus ( 2150 mah vs 2370 mah ). Izrada i materijali koristeni su stvar osobnog izbora,LG je ergonomski super,pozadina gumirana i lijepo stoji u ruci. Onako na prvu,ugrubo. |
|
![]() |
![]() |
#2860 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Prije bi u taj dvoboj ubacio recimo HTC one S nego Xperiu al ajde.. Jednako dobar mob, manja reza mozda i manji ekran, ukoliko mozda trazis nesto manje...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#2861 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
@Blava Jel na JB-u nešto bolja baterija za 4X HD ? Razmišljam o njemu ili o Optimus G koji je 1000kn skuplji, a nije da mi baš nešto treba. Jedino mi je draži radi 2GB RAM-a.
#2862 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Nema razlike velike u bateriji. 4X obvezno rootati i izbaciti sranja s njega. Meni je bez roota zauzeće rama stalno preko 800 mb, a nemam previše aplikacija. Ne primjetim neko usporenje radi toga, al me nervira, čim uhvatim vremena rootam ga i čistim.
#2863 | |||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() No cijena telefona za koju se može dobiti, kamera, ekran, dizajn, izmjenjiva SD kartica, zamjena baterija itd, ugl best buy trenutno. Citiraj:
Koliko sam bio razočaran sa optimus 2x uređajem (s njihovim neizdavanjem nadogradnji i lošom podrškom) toliko me ovaj uređaj oduševio. Realno je očekivati da on neće dobiti KLP, no dobio je JB, a za KLP uvijek ostaje XDA ![]() Ugl, moja preporuka je za taj uređaj, best buy trenutno u tom cjenovnom rangu. |
|||
![]() |
![]() |
#2864 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
#2865 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
@Vuco za bateriju ti je rekao sve alengrosevic i Ivo. Nije bajna baterija,jos Tegra3 ima problema sa baseband wakelockovima ( cak i u airplane modu,trazi mrezu ) sto zna pojestj po 20-30 % baterije preko noci. No,custom ROMovi su druga prica. CM based ROMovi daju super battery lifr,gro opcija podesavanja,mijenjanja,prilagodjavanja,ali meni se taj dizajn ne svidja. Baterija traje oko 4 sata i to sa podatkovnom vezom,dok sam na v20b ( sluzbeni nerootani 4.1.2 izvukao jedva 2 i pol sata. Vratio se na procisceni stock (Zaiben 4.1.2 ) + OP kernel i mob je fantazija,ja izvucem dan koristenja jer bateriju draina los signal mreze,ali se trajanje baterije enormno poraslo. Mozda se tebi neda,rootas mob,makned sve nepotrebne apppove,greenify i milina. Mob se definitivno isplati radi odlicnog ekrana,microsd utora,izmjenjive baterije,a davati za Optimus G 1000 kn vise radi 1GB rama se po meni nikako ne isplati,a opet nemas izmjenjivu bateriju i microsd prosirenje. @Druze dobro je jos,nije krenulo note samoled vs xperia z tft ![]() |
![]() |
![]() |
#2866 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
opet tražim mobitel sad za ženku.. ![]() njoj se kao dobra čini ova xperia m http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m-5497.php vidim da je sad u dućanu za cca 1700 (možda malo i padne kasnije) ima li koja bolja alternativa za te pare a da je maxx 4,3 ekran..nema šanse da ona uzme veći mob ![]() |
![]() |
![]() |
#2867 | |
Banned
|
Citiraj:
http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y300-5386.php 900kn ti je novi, staviš joj neki bolji besplatni launcher i ima pilu. Ostale pare zajedi, zapij ili kupi sebi nešto ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2868 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ..a mene kod njega muči što google rado izbaci "microphone problem" ostali smo na nekoj lumia 620 vs xperia m dvojbi čini mi se..ne nalazim nikakvu alternativu do te love |
|
![]() |
![]() |
#2869 |
Banned
|
A galaxy s3 mini npr bijele boje?? Imaš zapakirane po 1500kn ![]() |
![]() |
![]() |
#2870 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2871 |
Banned
|
Nije bolja kad su isti speksi...još ti na xperiji jedan dio ekrana uzmu one 3 tipke.. Ako te baš muče xperije pogledaj si i L model, imaš na njemu 8mp kameru, 4.3 ekran, giga rama, 8gb memorije...bolji mob od M verzije..i imaš ga za oko 1700kn. |
![]() |
![]() |
#2873 |
Premium
|
thnx obojici.. pročačkam malo onda L okolo... ![]() |
![]() |
![]() |
#2875 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Može preporuka za oko 800kn?Hvala |
![]() |
![]() |
#2876 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#2877 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ljudi, jel se i dalje isplati uzet Galaxy Nexus za cca 1500 kuna? Ili bolje S2 negdje naci? Mob mora imat ili odlicnu podrsku za ROM-ove ili da ide na njega cisti AOSP (znaci Nexus ![]() Zabrijao sam jedno vrijeme uzet S4 i sibnut na njega Google Edition ROM al ne dam ipak tolike pare za stvar koja ce mi past na pod, u vodu, neko ukrast i onda plač i kukavelj. |
![]() |
![]() |
#2878 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Koji je najjeftiniji quad core mob? (ne kinez) |
![]() |
![]() |
#2880 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007