|
![]() |
#1921 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
To bi trebao biti taj rom. Ostanu ti na kineskom mislim 3 kineske aplikacije (baidu, ulc browser i neki R.E. file manager) koje kasnije obrišeš. Ako su ti na kineskom shortcati na desktopu za settings, gallery izbriši ih i stavi ponovo i bit će na eng. Sve ostalo bi trebalo biti na eng. |
![]() |
![]() |
#1922 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Pozdrav, kako sam morao otkazati kupnju Haiera jer ga nemaju već više od tjedan, zanima me koji bi mi drui uređaj preporučili. Znači 4,5" pa na dalje. Giga rama, hrvatski jezik out of the box, dobra rezolucija. Pouzdan kolko može biti, i na njemu će se uglavnom igrat igrice pa ono da to ide glatko. Do 120€ cijena, po mogućnosti s banggooda. Gledao sam lenovo a820 i a760, ali nije to to. Hvala! |
![]() |
![]() |
#1923 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Znači sad mi je sve više manje na engleskom ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1924 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Nemaš baš neki izbor Princ do tog iznosa. Sada su dobili opet haiera. Ili nema bljeskalicu ili nešto nedostaje mobitelu... Ako se držiš tog iznosa najbolji bi ti bio Cubot GT99. A ako dodaš više imaš veće mogućnosti.. eventualno neka akcija s drugih stranica
#1925 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1926 |
Premium
|
Gledao sam i cubot,ali nema hrvatski on, nebi više davao jer neželim da bude više od 1000 kn u slučaju carine. Može i preporuka sa neke druge stranice. |
![]() |
![]() |
#1932 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Izgleda da im je zapelo za oko "lokacija Singapore"? |
![]() |
![]() |
#1934 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Back Order status znači da je roba bila na zalihi, rasprodana je, ali prodavatelj prima narudžbu jer smatra da je može uskoro nabaviti. Dakle, ide se u nabavu isključivo po prijemu narudžbe. Za nova izdanja, u izradi se koristi izraz 'Pre Order'. |
![]() |
![]() |
#1935 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
#1936 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() Znaci jos postoji mogućnost da mi ne naplate pdv? |
|
![]() |
![]() |
#1938 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Postoji naravno Ali sada me zanima na temelju cega su skuzili. Odnosno na temelju cega naplacuju pdv. Di su sad oni koji su tvrdili da nema sanse da naplate pdv...:banghead:
#1939 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Zackoj i ja smo bili prvi koji su otkrili čari banga i njihove "Švedske". Kada sam naručio nisam imao pojma da tako šalju. S time da sam vjerojatno ja zaslužan za širenje te informacije među ostalima. Ako počnu na neke naplaćivati pdv ni meni neće pasati jer bi uskoro naručio još jedan mobitel a ovaj dao roditeljima.
#1940 |
Premium
|
Takoder pojma nisam ima. Narucio slucajno. I to samo zatosto sam htio prvo turbo, a na bangoodu bio jeftiniji. Nisu imali i zato sto su fer bili i odmah javili pitao dal imaju obicni pa pristao na taj. Cak i nisam htio odmah pisati da je proslo bez carine, da to sto manje ljudi zna pogotovo na hr forumu.
#1941 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Znaci odsad mozemo smatrati banggood jednakim ostalima sto se PDVa tice ![]() I moj mob i tablet otisli na carinu, nema jos poruke za racun. Nadam se da ce bar jedno proci. A ovi slucajevi kad ne pise Singapur, sve mi se cini da to netko u Svedskoj krivo obavi svoj posao. |
![]() |
![]() |
#1942 |
Premium
|
Nema to veze sa trackingom. Ono sto sam vec 100 puta napisao. Na koverti odnsno SVEDSKOJ deklaraciji pise origin: SG Znaci tu vide otkuda je porijeklo. Tako je pisalo na svakoj posiljci bangooda. Nadam se da ce ti oba proci i da je ovo bila vise greska nego neka buduca praksa. Mozda neki carinik novi
#1943 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Pitanje: kad "zapne" na carini i traze racun, sto im tocno treba poslati? Order details s banga ili nešto drugo? |
![]() |
![]() |
#1946 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
#1948 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1949 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Coconut nisam baš siguran da se može dodati hrvatski ako nije na listi. Na nekim stranicama piše, "We can add any language, check list" ali ne na npr. na GT99 koji nema da se doda.
|
|