|
![]() |
#1741 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Da, iako se XYZ X1 (Cubot GT99) u Kini prodaje za 799 Yuana ($130) i košta oko 140$ na stranicama. U Kini se Xiaomi Red Rice prodaje po istoj cijeni od 799 Yuana i ne vidim razlog za tolikom razlikom u cijeni. S vremenom, kada proizvedu više uređaja i mobitel se počne više prodavati cijena za nas Europljane će biti manja. Za sada je ova cijena više za one koji si žele nabaviti "prvi primjerak" ovog uređaja. Ja se samo nadam da dođe EU verzija za 150$....
#1742 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Inače ovi daily deal na Antelife i nije loš a ne kao ono sranje na pandawillu... Sve im je max od 9-12% popusta a onda kada je THL W11 trebao bit na 50% padne stranica na dva dana... Edit: Evo čitam, počele su drame i na forum.hr ![]() http://www.forum.hr/showpost.php?p=4...postcount=4716 Zadnje izmijenjeno od: Necronomicon. 26.08.2013. u 20:51. |
|
![]() |
![]() |
#1744 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ima li negdje podatak o postocima kvarljivosti ovih kineza?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1745 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Pa kada covjek ne shavaca sta radi. Imam i ja kineza i koliko sam ga platio zadovoljan sam, ali takoder sa takvom cijenom dolaze i mane i problemi, a on to bas nece priznati. Najbolje mi je kako u jednom postu obajsnjava kako se gubi signal kada tele2 prelazi sa GSM mreze na 3g je mob nema 900mhz na 3g. ista stvar se dogodila par puta i meni na Vipu koji nema uopce 900mhz 3g. jednostavno mob izgubi signal. samo crveni x. jednom rijesio da sam propuhao karticu, drugi put samo od sebe. i to u par dana razmaka. sada evo vec preko tjedan dana nista. takoder GPS test kao njegov preciznos 3-4 metra navigacija zeza, a dok nisam zamijeni antenu, preciznost 5-6 metara navigacija neupotrebljiva. @nino mislim da nema, tesko je to voditi, a evo kod nas dva primjera, a koliko nas je sve skupa narucilo i dobilo neznam.
![]() |
#1748 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Prijatelj koji ima Haiera me pitao kako i može li se zamijeniti baterija? Nisam toliko u toku no našao sam samo jednu skupu od 180kn... http://www.mobile-phones.cn/haier-w9...l-p-13155.html Ima li tko saznanja postoji li jeftinija?
#1749 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() tocnije,you get what you pay for..americke spike..upilao sam je jednom za tablete i mobitele pa mi je zena fino dala link s tabletima od cini mi se 40 usd navise,al mi je rekla usput ovo gore,i da oni to ne kupuju.. ![]() kako rece drug brko,kod njih je kako i ona kaze daleko najpopularniji kineski brand xiaomi,a prema njenim rijecima i najkvalitetniji..od ostalih pitao sam je samo za huawei ali mi je rekla da oni nisu blizu kvalitete xiaomi-a(to je bilo pred cca 6 mjeseci,nisam pitao odonda)..huawei je kao najeksponiraniji brand u kini cije su enormno velike reklame posvuda..(nisam bio u kini pa me nemojte tuc,tako rece zena iz qingdao-a ![]() vjerojatno se moze nac i nesto ok telefoncica manje popularnih brandova ali ja osobno ne bih kupio nijedan bez da je ispilam da mi isproba dole,ili bar kaze na kakvom je brand glasu ..s time da se zena ne bavi tehnikom nit ima veze s tim pa bi potrajalo dok provjeri a onda unaprijed i odustajem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1750 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Low/Mid segment cijena (/performanse) je puno bolji nego kod nas, do recimo nekih $300, a za više osobno ne bih uzimao iz Kine (što ne znači opet da bih kupio kod nas za više).
![]() |
#1751 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Meni je Wency rekao/rekla da sam ja uzeo zadnji sa lagera. Jedan su mi poslali odma, a drugi za 2-3 dana, da su ga morali posuditi od nekuda i da je sada out of stock. |
![]() |
![]() |
#1752 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Citiraj:
http://www.banggood.com/Original-Dis...9-p-85105.html Iako mi nije jasno zar ne dolazi touch i screen zajedno? Vidim prodaju odvojeno dijelove, touch im je 18$ a zaslon 36$. Iako XYZ ekran košta od proizvođača direktno 56 yuana iliti 9$. A Haier W910, čim ga još uvijek prodaju, dobiti će ga. Samo se strpi. Da se više neće prodavati, ne bi ponudili kupnju.
![]() |
#1753 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Pričao sa Live supportom danas i kaže uskoro ![]() Živi bili pa vidili. |
|
![]() |
![]() |
#1757 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
On topić: Zadnje 3 strane sve neki problemi sa mobitelima ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1758 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Dobio povratnu informaciju na XYZ stranici: 留言成功. Poslao upit na engleskom i kineskom s google translate koliki im je SAR. Strpi se Omerta, ak dođe naš 3G i košta 150$, obvezno uzmi http://www.xiaomi.com/hongmi Kinezi obožavaju xiaomi i najmanje im se kvari, zadovoljni su s njima. Taj brend je najpopularniji u Kini...
#1759 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Haier W910 4.5 Inch Android 4.0 8G ROM Expect restock on 27th August 2013 € *100.80 a malo je i pojeftinijo ? |
![]() |
![]() |
#1760 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ne nego se promijenio euro-dolar tecaj. U dolarima je cijena ista. |
![]() |
![]() |
#1761 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1762 |
Premium
|
I ja sam se bio napalio u petak za W11 na Pandawillu kad je išao za 100 EUR na Happy Houru pa je web vrisnuo na par dana. Vidim da na njihovom forumu ljudi vrište o tome i traže da se W11 čim prije uvrsti opet na HH, ali ih SZK ne hebe previše. Jučer se nisam mogao logirati na svoj account da vidim kakvo mi je stanje sa kupljenim Cubot M6589. Danas je stranica opet down. Na Antelifeu nisam uspio vidjeti šta će biti na popustu unaprijed tj. sutra, preksutra i sl. Vidim da na prvoj stranici skrolaju neke modele, ali ne piše kad su na popustu.
#1763 |
Guest
|
|
![]() |
#1764 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Cilj mi je ukazati da dotična osoba koju ti braniš, radi svog nekog osobnog koristoljublja širi dezinformacije i namjerno promovira što banggood, što Cubot GT99. To što sam ja stavio link da se vidi što se događa na drugom forumu svakako nije za ovakvu reakciju. Mnogi su ukazivali na istu stvar pa čak i rekli da ili čovjek radi za njih ili ga plaćaju za reklamu ali imaju puno više postova od mene pa se nisi usudio reagirat. Na bugovom forumu dotični ima i banggoodovu reklamu u avataru svog profila. I to nešto govori. Da li je to samo zbog zarade od dijeljenja kupona (jer za svaki iskorišteni kupon kolega dobije 3$, a podijelio ih je dosada ohoho) ili nečega drugog ja neznam ali se kao čovjek osjećam dužan da ukažem na takvo nešto. |
|
![]() |
![]() |
#1765 |
Premium
|
Upravo obaviješten od Pande da imaju problema sa webom i da je normalno da se trenutno ne mogu logirati. Isto tako su napisali da im je Happy Hour izvan pogona i da će ono što je propušteno zbog pada weba ubrzo ponovo biti na HH.
#1766 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Sinoc na antelife sam bratu uzeo na akciji THL W8+ pa cemo vidit kako ce se to pokazati ![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
kolega s posla veli da mu na kcerkinom GT99 crkla kamera, neke vertikalne roze crte uvijek na istom mjestu na desnoj strani slike.. mjesec dana star, sad se tipka sa njima pa javim kaj ce isposlovat u vezi garancije. |
![]() |
![]() |
#1769 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Meni je crna linija bila na LG Cookiju kada sam slikao prije par godina. Prijatelju koji je imao isti mobitel u dijelovima a nešto se i kužio dao da pogleda. On kaže, evo samo malo. Odlemio kameru, stavio svoju i viola, radi. To je minuta posla ako je jednostavno i možda će biti samo potrebno slati kameru i u servisu platiti 60kn zamjenu.
#1770 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Nema šanse, jer rizik je prevelik u odnosu na potencijalni dobitak. |
|
![]() |
![]() |
|
|