|
![]() |
#2101 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
pronjuskat cu malo i oglasnik ![]() za sada bih ostao ipak na gtx 660, ali ako popijem kavu prije nego udjem u trgovinu pa kupim 760 nece se nist desit, jel? jerbo razmiljsao sam i o tome buduci da bi kroz par mjeseci/pol godine uzeo novu plocu i proc pa da ga doceka 760 umjesto 660. neda mi se cekat pa da kupim sve odjednom jer ima par naslova koje bi volio da mi do tad idu ispeglanije. a love da kupim sve sada nemam ![]()
GRAH SA BUCINIM ULJEM Zadnje izmijenjeno od: Skuki. 19.08.2013. u 22:15. Razlog: greška u pisanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2102 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa onda da, najbolje ti je sada pikati 760 neku dobru...i skupiti lovu za jači/noviji proc tipa i5 GAINWARD GeForce GTX 760 Phantom, 2GB DDR5 2069kn GIGABYTE GeForce GTX 760OC, 2GB DDR5 2159kn ASUS GTX760-DC2OC-2GD5 + SplinterCell 2212kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ta ploča podržava samo AM3 procesore. Sa AM3+ neće raditi. http://www.asus.com/Motherboards/M4A77T/#support_CPU Za što ti treba jači procesor? Za što se koristi računalo? Napiši i ostatak konfiguracije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
Premium
Datum registracije: Oct 2012
|
Komp je za gejmanje, recimo novi metro, bioshock... Probao sam metro, jako steka ![]() recimo i BF4 neznam kako ce sljakat konfa je ova sa "moj komp" CPU: AMD Phenom II X4 840 3.2 GHz MBO: Asus M4A77T RAM: Kingston 2x2 GB DDR3 VGA: Radeon HD 6850 1 GB OS: Win 7 Pro napajanje: neznam, neko od 500W monitor: dell u2312HM aha, nisam gledao previse socket ![]() sta onda phenoma 965? Zadnje izmijenjeno od: orbital_station. 21.08.2013. u 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
MiningMod
|
pa nema logike ici na 965 jer neces nista s time postici kada vec imas slican procesor.... tebi je jedina solucija prelazak na novi i5 ili fx 6300 (i nova ploča) te uz to kupovina bolje grafe tipa gtx 760 a za taj podvig ti treba love, pogotovo ako je napajanje neko ljevo onda i njega moras mijenjati |
![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Malo mi čudno da ti igra šteka na quadu na 3.2GHz i HD6850. Nekako mi se čini da će prije biti neki softverski problem.
![]() |
#2110 |
Premium
|
Ima dijelova koji lete, ima dijelova na kojima maaalo osjetim delay između poteza mišem i prikaza na ekranu. A ima i slideshowa na kojima uvijek umrem ![]() Recimo bf3 radi bez problema, na osrednjim postavkama, hd rezolucija. bioshock i bf4 nisam probao ![]() Win 7 pro vrtim, mjesta na hd-u ima, virusa nemam, rama samo 4gb ali sve igre do sad mi je vrtilo dobro. Mislim da je metro prva na koju sam naiso da imam problema. Edit: a i zaboravio rec da me mucila i GTA 4, odigrao par misija i odustao jer je stekalo, a izlazi mi GTA V... Zadnje izmijenjeno od: orbital_station. 21.08.2013. u 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2112 |
Premium
|
mislim da nemoš isključit, al sam smanjio na minimum, a ako se moze iskljucit onda jesam. Onu teselaciju isto na min ili off, zavisi sto se moglo. Tocne postavke nemogu rec jer sam sad na poslu i nemogu pogledat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Guest
|
GTA šteka na svim računalima, to nije mjerilo ničega. ![]() A za Metro sam 100% siguran da je problem negdje u softveru ili preoptimističnim postavkama u igri, jer sam ga igrao i na puno slabijim računalima. Neznam sad točno kako, ali preko user.cfg filea (ili tako nekako) se može ručno mijenjati Direct X. Po defaultu je 11, a možeš ići još na 10 i 9. Pa probaj i to. ![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
MiningMod
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Guest
|
Pa nije baš neki moćan komp. Procesor npr nije pravi Phenom nego Propus (Athlon II X4). Ali svejedno, s 4 jezgre na preko 3GHz se može sve odigrati uz prave postavke u igri. ![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
Imam jedno pitanje, znaci konfiguracija je napajanje corsair cx 500, RAM kingmax ddr2-800mhz, graficka sapphire ult HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E, matična gigabyte GA945P-S3, procesor intel D95263 socket 755, i crkla mi je matična i procesor najvjerojatnije. Zanima me sto bi mi bilo najpametnije da napravim, da prodjem najjeftije sto mogu, komp mi ne treba za igrice, nego za surfanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekako mi je čudno da je proc riknuo. btw, Intel D95263 je cooler za proc, a ne proc. Ispuni Moj komp kako treba.
![]() |
#2121 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Nisi naveo procesor, nego tip hladnjaka..memorija ne piše koliko je ima nego samo koji tip..uglavnom, prvo provjeri šta je sve rikulo..ukoliko je samo matična kupi neku novu polovnu za 100-200kn za socket 775 i guraj dalje, ako je i procesor i oni su isto jeftini jer je to stari socket pa možeš naći ok core2duo procesor za 200-300kn..iako bi možda najbolje bilo sve to mijenjati za novo pouzadnije i da troši manje struje..napajane ti je odlično i njega ne moraš mijenjati, ali ostalo bi bilo dobro da zamjeniš..bez napajanja za nekih 1200kn se da kupit oke novo sve i da služi svrsi, možda i manje ako ti je hard i optika sata |
![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pozdrav kolege! Trebao bi pomoc u vezi gradnje novog kompa za buraza. Treba mu ultra tih komp,i koristit ce se za surfanje,office,filmovi u hd,i igre tipa soltaire. Za to moze neki jeftilen,ali ja volim kvalitetu i brzinu pa ugrubo sam nesto ovako mislio. Procesor Intel Core i5-3470 3.2GHz 1432kn Asrock B75 Pro3 - Intel B75 510kn Memorija Kingmax DDR3 1600MHz 8GB 500kn HDD Kingston SSD 120GB HyperX 800kn Fractal Design r4 850kn 4092kn Napajanje sam mu uzeo nedavno xfx 450w i dvd ima relativno nov,pa to necu mjenjati isto. To je sve iz adma,a moze i futura ili neki drugi povoljni.Graficku ne treba,jer 3d igre nece igrati,pa se nadam da ce mu biti dosta integrusa na procu za hd filmove. Samo njemu treba 2 dvi porta,da moze spojit komp sa tv-om,odnosno extend mod da film u vlcu povuce na tv i gleda se,dok se na kompu surfa.Ja sam tako nesto vec radio dosta puta bez problema,ali uvijek sa klasicnim grafama,nikad sa integrusama.I da li se uopce moze clone i extend mode radit sa integrusom,jer ja sam to uvijek radio iz catalyst control centera,ili nvidia control panela.Ili da uzmem recimo ovo http://www.links.hr/?naziv=graficka-...kl=051.803.953 sa pasivnim coolerom i zaboravim na zafrkanciju sa svim ovim gore? Proc mi izgleda primamljivo i i5 4430,jer ima jacu integrusu.I koja bi bila cijenu u admu na diners?Za kes je 4092,a znam da je nesto skuplje na kartice kreditne,ali ne znam koliko tocno. Pa ako moze savjeti. Puno vam hvala unaprijed Zadnje izmijenjeno od: sepiroth6. 26.08.2013. u 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
MiningMod
|
surfanje,office,filmovi u hd,i igre tipa soltaire. ti se šališ? pa što ce mu onda takav komp i pogotovo r4 kutija?? na kartice podijeliš sa 0,9...znaci 4092 na kartice je oko 4540kn Ako baš mora...onda bi ja radje išao na haswell sa jačom grafom koja podržava do 3 monitora...i neko maleno kučište te odličan tihi hladnjak Intel Core i5-4430 Soc 1150 Asrock s1150 B85M Hladnjak Noctua NH-L9i, HTPC, low profile, Sck.1150/1155/1156 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX black Series Kingston SSD 120GB V300, 2.5" 7mm, SATA 3 6G, drive only Zalman micro tower case black Futura-It.hr 4000Kn na kartice.... + ovo ako treba dva dvi...hdmi to dvi adapter - ali ako ide na tv neka tv spaja hdmi-om *kada se to sve sklepa, samo obavezno u biosu isključiti C state jer xfx nije haswell kompatibilan i treba se to isključiti da bude Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 26.08.2013. u 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A R4 bas zbog zvucne izolacije,a ostale komponente zbog kvalitete i brzine. Ultra tih i brz mora biti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Premium
|
Puno ti hvala kolega na savjetu ![]() Rijesio si mi skoro sve dileme ultra brzo ![]() Nemam iskustva sa micro atx nicim,kako kucistem,a tako ni maticnom... Nije problem izdvojit malo vise love,jer ionako ja ne placam,nego samo savjetujem. Da li su tisa manja kucista od vecih? Odnosno kakav je taj zalman u usporedbi sa R4,ili neki drugi fractal? I super da si mi rekao to za napajanje u biosu,jer nisam imao pojma o tome. I onaj hdmi adapter ce mi dobro doci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Premium
|
Pa kad si tako lijepo objasnio,onda nema druge ![]() Samo mozes li mi reci jos da li sa integrusom mogu radit extend i clone sa monitora na plazmu?I preko cega,posto nema nvidia control panela i ati cc?I da li to radi pouzdano? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Radi, sve ti je plug'n play. Ja sam furao na Z77 Pro4 i G2010 - DVI+VGA+HDMI (2 monitor + plazma) i sve je radilo bez podešavanja, čak i zvuk na plazmi preko HDMI.a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Pomoc oko upgrade-a racunala
Pozdrav ljudi, usparao sam si nesto love i odlucio ulozit u kompjuter...kupljen je prije koju godinu i jos uvijek neke igre rade odlicno i na max detaljima...ali ne i sve...i to mi je trn u oku ![]() ovo je moja trenutna konfiguracija: Operating System Windows 7 Professional 64-bit SP1 CPU / AMD Athlon II X3 440 Rana 45nm Technology RAM / 4,00GB Single-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Motherboard / MSI 890GXM-G65 (MS-7642) (CPU1) Graphics / 1024MB ATI Radeon HD 5700 Series (Sapphire/PCPartner) Hard Drives / 596GB Western Digital WDC WD6401AALS-00J7B0 ATA Device (SATA) Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|