|
![]() |
#2011 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Note 3 distribucija po zemljama. Čudi me da na spisku za HR nema t-scuma već samo VIP i teletina http://www.sammobile.com/2013/08/15/...-confirmation/
#2012 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Imam samsung galaxy s advance (I9070) i cesto mi se desava da nestane signala (pokaze da nema mreze) i stoji tako par sekudni bez signala i onda se signal ponovo vrati. Nekad mi se to desava jednom dnevno, a nekad po 10 puta u sat vremena (sto jako zivcira). Isto tako, od dosta ljudi sam cuo da su me zvali, ali da im poziv izbaci. Znaci ne dobiju nikakvu poruku od operatera (tipa da je mob iskljucen ili nesto) vec im odmah prekine poziv. Operator je tele2, ali sam prije toga sam se nekoliko puta prebacivao s t-mobileta na tele2. Na mobu je rootani gingerbread (2.3.6.) Slicnu stvar sam imao i sa HTC legendom koji vise nije kod mene. Da li je imao itko slicnih problema na nekom drugom mobitelu ? Posto mi se problem javljao i na starom mobitelu ne mogu zakljuciti da je problem u samsungu, mozda je nesto povezano s karticom ? |
![]() |
![]() |
#2019 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Nikad. To je već i službeno potvrđeno. Ne bih se kladio. Uskoro izlazi Note3 i na tome će biti fokus. Ja ne očekujem više nikakvi update za Note2 (barem ne ove godine dok se ne slegne Note3) i prvom prilikom prelazim na Asus "Note", pošto je ciganluk modus operandi Samsunga. Trenutno me ekstremno nervira činjenica da postoji S-note aplikacija za Windows 8 na store-u, ali zaključana samo za Ativ uredjaje. A pošto ne daju source code za s-pen, nema ni prave alternative za s-note. Slika i prilika Samsungovog odnosa prema korisnicima. Možeš ti kupiti note2 i 10.1 note tab i neki non-Ativ samsung laptop, ali ne, to nije dosta. Ako hoćeš S-Note na desktopu/laptopu, moraš i Ativ kupiti. Baš onak propisni pederluk. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 21.08.2013. u 22:34. |
![]() |
![]() |
#2020 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mozda i bude updatea. Cini mi se da sam ipak negdje vidio 4.3 najavljen za Note 2. Samsung ima sad gro telefona koji bez problema mogu gurat 4.3 JB. Pitanje je koliko ce trosit resursa i za koje mobitele. Ili ce se napravit retardi kao ovi u HTC-u. |
![]() |
![]() |
#2021 |
"Samo vodu ne!"
|
Bio je najavljen i 4.2.2. Još za svibanj. Pa što!? Odjavili su ga. Lakše i isplativije im je ispljunut novi model nego prilagoditi šugavi TW i S-pen na novi OS. A korisnike ko šiša. Kad tad će im se taj odnos prema korisnicima osvetiti. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 21.08.2013. u 22:49. |
![]() |
![]() |
#2022 |
Premium
|
Dobro sam vidio - preskače 4.2.2 i ide direktno na 4.3 http://www.kpopstarz.com/articles/36...axy-note-2.htm
#2023 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
sad čitam ovaj članak i jedino što mi je relevatno je ovo: "There is no confirmation yet as to when the official Android 4.3 Jelly Bean update for Samsung Galaxy Note 2 will roll out" "Even though there is no official statement yet from Samsung about the official release of Android 4.3 Jelly Bean update" Znači samo je ta Telstra rekla da će ovi preskočiti 4.2.2 i ići na 4.3 ali to nije službena izjava Samsunga, pa bih više uzeo u obzir komentar gore kolege da od toga neće biti ništa.. |
![]() |
![]() |
#2025 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Ima li tko informaciju, da li sada kada smo u EU na mobitele iz npr Njemačke vrijedi garancija kod nas??? I kome se npr javim ako s mobom nešto ne valja?? |
![]() |
![]() |
#2027 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Treba najprije provjeriti informaciju tj poslati upit u Europatrade. Ja sam Od Sony Mobile HR dobio potvrdu da od 01.07 jamstvo vrijedi na sve Sony mobitele kupljene u EU uz predocenje papira,ako je kupljen od 01.07 nadalje. Trebala mi je ta informacija jer sam imao Xperiu T iz UK. Naravno,treba provjeriti kako je sa Samsungom,ali ne bi trebalo imati veze osim ako uvoznik bas ne zeli ![]() |
![]() |
![]() |
#2028 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
A ja sam danas u samsung shopu pitao i rekao lik da vrijedi. E sad kolko je to sigurno vjerovat jednom trgovcu...o tome bi se dalo.. |
![]() |
![]() |
#2029 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2030 |
Premium
|
Traži 'papirnatu' potvrdu. Trgovci ionako pričaju svašta samo da prodaju. Šikni mail uvozniku i pričekaj odgovor.
#2031 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Zvao sam direktno Samsung po tom pitanju još prije 01.07, i rekli su mi da službeno još ne mogu dati informaciju jer proučavaju obveze koje nameće EU, ali neslužbeno da će najvjerojatnije priznavati sve garancije iz EU (mene zanimalo za mob iz Slovenije). Kako trenutno nemam Samsungov uredaj, nisam se kasnije raspitivao o tome.
Gledam, čitam, kad ne znam pitam! Zadnje izmijenjeno od: fishkal. 23.08.2013. u 08:22. |
![]() |
![]() |
#2032 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Već neko vrijeme se igram s Galaxy S4 Active uređajem, pa da okačim jedan podvodni video. Video nije bog zna što u smislu radnje, ali sam poprilično zadovoljan kvalitetom slike. BTW ribice koje prolaze su mi prekul ![]() Izdržao je torture do 2m dubine, pod vodom je bio par sati, na različitim dubinama, ostao sam iznenađen ![]() Pod poklopac je ušlo malo vode kroz otvor zvučnika i to je to, poprilično udaljeno od dodatne gumene zaštite. Prezadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
#2035 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2036 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Bok, instalirao sam jelly bean update za samsung galaxy s2 i9100G. Nakon toga mobitel brzo iscrpi bateriju, touch screen ne radi kako treba samo kad je na bateriji(kad je na punjaču je ok) i pregrijava se ispod kamere na stražnjem dijelu. ima netko iskustva sa time. Ima dosta takvih problema na internetu al nisam vidio konkretno rješenje?
#2040 |
"Samo vodu ne!"
|
Kaj ni S4 koji iz dućana dolazi kao GE nema feature koje ima obični S4? Mislim na ono scrollanje pogledom i sl. BTW kak to radi u praksi? |
![]() |
![]() |
|
|