|
![]() |
#7082 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma ne znam ni sam, auto stvarno ide ko raketa(taj 1.9dCi), al dost ružno izgleda kad se malo zagleda, vjerovatno bi i na mom neko sastrane našao gro zamjerki jer ja ga i ne gledam opće. Lik mi se čini dost iskren, još mi pokazivo sve račune što je ugraživo u njega, kvačilo, lamela, kočnice itd itd...ima nove zimske gume, ljetne nema. To je taj autek: http://www.njuskalo.hr/auti/renault-...-oglas-6896639 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7083 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Moj clio bio star 2 tjedna, parkiran uz cestu, lik preko puta izlazi van, naravno na rikverc, direkt preko puta u zadnja vrata mojeg clia. Nova vrata ugrađena u renaultu na 2 tjedna starom autu, više se nikad ne zatvaraju kako treba ![]() Mjesec dana nakon toga mimoilaženje s kamionom na cesti gdje ima mjesta jedva za jedan auto, moraš van ceste, ima cca 1 m šodra sa svake strane, okolo grmlje. I sve 5, mjesta ima... ali... par metara dalje iz grmlja strši jedna jedina tanka grančica, onak odrezana i sva suha i odrvenila. Nisam je vidio jer da jesam čekao bi da kamion prođe. Rezultat: crta po cijeloj desnoj strani auta. Ne jako, ali taman da izgrebe bezbojni sloj na crnom metalik laku i da ne možeš ispolirati ![]() Ima od te serije već par godina, ali u prvih 15g vozačkog staža niti jedna prometna, a onda 3 komada u 4 mjeseca, od toga jedna totalka na posuđenom autu (posudio od punice dok je moj bio kod limara), naravno nijednom kriv ![]() Žena se već bojala sa mnom na cestu. I taj je serijal je prošao, valjda je tako moralo biti. Da dalje nabrajam? Kamo bi ja došao da se živciram za izgrebanu felgu? Bio bi valjda već mrtav od živciranja. To je auto, komad lima i plastike, služi za voziti se na posel i ići do dućana po špeceraj. Izgrebao si felgu? Boli te k... popraviti će se jednom prilikom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7084 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7092 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
MAGARAC pogledaj plastificiranje felgi. Ispadne jeftinije nego lakiranje, a jako dobro bude! Ciljaš na neku anthrazit boju? Dizel - da, to ti i govorimo... Da se nađe neki dobar dCi odmah bi ti reko da ga uzmeš. Uopće nije teško prodat auto, ogroman problem ga je kupit. Dobar auto ćeš prodat, ovi pouništavani se vrte mjesecima po oglasnicima.. Ovom 2.0T je jedina "mana" što je benzinac, inače bi otišo odmah. Vidim da si se regao na Renault forum. ![]() Jel ti je reko ovaj lik od bijelog Scenica zakaj je mijenjana turbina? Kod tih BIJELIH Meganea, a izgleda i Scenica moraš pazit ako je iz uvoza kao moj. Moj je razvažao sir po Francuskoj. Obično će zadnja sjedala biti ganc nova ili drugačijeg uzorka. Na prometnoj će bit prekriženo broj 1 kod "prvog vlasnika" i godina registracije neće odgovarati godini proizvodnje. Bilo šta našrvljano na Francuskom u motornom prostoru... Moj je došo sa 236k km 2008. i dosad sa 325k km je krepnuo kompresor klime i poluosovina. Ostatak su očekivane redovne zamjene dotrajalih dijelova. Al nikad nemreš znat kakav će bit. Samo što kad smo uvozili taj auto 08', nakon svih davanja koštao je više nego duplo manje od Meganea koji su bili po oglasnicima. Mislim da će i u CVH bit zabilježen atest za zadnja sjedala i prenamjena jer se ti auti uvažaju kao teretna vozila. Ljudi onda brzo vrate kilometre prije nego što ga registriraju kod nas. E, da... I uglavnom imaju socijala opremu, nižu od najnižeg. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 25.08.2013. u 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7093 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hocu skroz tamno sivu, skoro crnu, mat. Vidio sam vec to plastificiranje, ne uzivo i nije lose mada ne znam koliko to traje itd.. Vidit cu jos.. http://clubsx4.com/forum/showthread.php?t=3329 Ovakav par Hella.. http://clubsx4.com/forum/showthread.php?t=5504 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7095 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Kolko sam čuo i vidio od ljudi koji su plastificirali felge - riječi hvale. Par puta jeftinije od lakiranja, ispadne super i nakon i 3+ godine ne vide ikakve znakove oštećenja od same plastifikacije. Ova kombinacija mi je uffff.... http://pictures.autotrader.co.uk/ATD...a?id=261239073 http://www.maynemotorsprestige.com.a...rt225Cup20.jpg http://www.acklamcarcentre.co.uk/ima...5-12132000.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#7096 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7099 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7101 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7103 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Jel zna neko iz Osijeka od vas lika pod firmom GS automobili koji dila na osjeckom autopijacu? Lik im dobre autice, Megan Grandtour 1.9dCi prodaje za 5000 eura, uvezen iz Italije, auto izgleda ko nov i iznutra i izvana. 2005 godiste. Al cim sam mu spomenio da odemo u Fornix mjerit kompresiju ko da sam ga silom u supak ubo. Ne da ni cut. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7106 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
možda po gradu malo više buš trošio, ali uvijek imaš rezervu snage i ne moraš ga stiskati pa shodno tome ako imalo življe voziš možeš trošiti ko mali 1.2 bez problema istim načinom vožnje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7107 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Kao u Top gearovom znanstvenom testu, bmw m3 csl vs toyota prius...toyota ide na maximum a bmw prati, bmw je trosio uvelike manje goriva ![]()
![]() |
#7110 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|