|
![]() |
#2821 | ||
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Citiraj:
Ugl. žao mi je ako sam nekog naljutio što sam pitao, samo sam htio čuti vaše mišljenje ![]() |
||
![]() |
![]() |
#2824 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Sto mislite o Xperia Arc. Polovna, kamera nesto ne funkcionira- ne moze se uci u nju, izbacuje ne reagira. za 720kn. |
![]() |
![]() |
#2825 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Lijep mob ali spor, kamera jedina dobra stvar na njemu, ali ne funkcionira kako spada, nemoj uzimat... |
![]() |
![]() |
#2826 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
HTC One vs S4. Zasad sam 99% odustao od WP8 i ostala ova dva. Pročitao valjda desetke reviewa, usporednih testova i još uvijek nisam 100% odabrao (bio i u VIP-u i uspoređivao ih hand to hand). Taman kad pomislim HTC (izgled, materijali, Sense fluidniji (S4 lag), zvuk, svjetliji ekran, Zoe) amoled display na S4 i bolja kamera me vrate na početak. Na netu se spominje mogućnost degradacije OLED ekrana pa me zanima jel imao netko takvo iskustvo. |
![]() |
![]() |
#2827 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koji god uzmeš, nećeš pogriješiti. Oba imaju i prednosti i mana u odnosu na drugoga. Jednostavno uzmi onoga koji ti se više sviđa.
#2829 | ||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#2830 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Mislim da mi je ostala još GPU usporedba (Adreno 320 vs. PowerVR SGX 544MP3). Citiraj:
Telefon izleda sa solidnim specsima ali ne nađem tamo tarifu za usporedbu s VIP-om. Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 23.08.2013. u 16:19. |
||
![]() |
![]() |
#2831 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
kvalitetne aplikacije dosta koštaju i na droidu i na ios-u, druga stvar je da se plaćanje može zaobići (i onda bude se opet javil neki pametni sa "imaš 3 soma za mob, a nedaš 20kn za aplikaciju", al to je druga priča) ![]() da je mazohizam, nebi se složio jer je sve jednostavno i imaš potpuno funkcionalni smartphone out of the box (čime se mogu pohvaliti samo nexus modeli i apple uređaji). da se razumijemo, ako moram micati ili sakrivati jebeni bloatware, to meni nije funkcionalan uređaj ![]() a u vezi net bankarstva, tu se potpuno slažem. ako netko treba to, neka zasad zaobilazi wp8 ![]() i na kraju, uzmi u obzir xperiu z, ekran nije nit upola tolko loš kao što forumaši trube, a mobitel je ljepši i od htc one i sgs4 ps. jopis chill out man ![]() Zadnje izmijenjeno od: domis. 23.08.2013. u 16:37. |
![]() |
![]() |
#2832 |
Guest
|
A WP8 neće imati bloatware ako ikada postane popularan :P A iPhone isto nije funkcionalni uređaj out-of-the-box jer zahtjeva iTunes. Ne bih htio imati niti jedan Android bez roota (pa ni nexus) kao niti jedan iPhone da nije jailbreakan. |
![]() |
#2833 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
#2835 | |
Registered User
|
Citiraj:
Da, vidim sad, ja gledao specse na Gsmareni i previdio taj dio. |
|
![]() |
![]() |
#2836 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Ako mozes pregrmit losu kameru na oneu,mob je ftw,sense je ispoliran do bola napokon i daleko bolji od touchwiza na sammyu,koji osim bolje kamere ne nudi nista spektakularno niti bolje od onea,a ekran na oneu je brutalno dobar. Kazem,jedan jedini minus je ta vrazja kamera...
#2837 |
Registered User
|
Kamera mi nije presudna ali volio bih da je bolja. HD video malo popravlja dojam ali radije bih super slike po danu. Da, vidi se da je Sense brži i nekako mi je više user friendly od S4. Ekrani su super ali mi je taj kontrast na S4 ono "wow". Čak mi ne smetaju te fake boje (ne bih ni išao na isključivanje te opcije). |
![]() |
![]() |
#2838 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
kada naprave 8mpx ultra pix kameru, e onda ce biti zakon.. Ako ti sta znaci, kamera okida bolje slike nego na one x. Imao oba moba. A sto se tice snimanja videa to je zakon. Genijalna i slika i zvuk. Opcenito kamera na svakom htcu je pokazala napredak. Druga stvar je sto konkurencija isto radi dobar/bolji posao. |
![]() |
![]() |
#2840 |
Banned
|
Inače nisam za "hibride" maraka smartphone-a ali pošto je besparica i trebao bi nešti za sebe u rangu s3/hox/4x gledam malo i prestigio i gigabyte modele i iznenadio sam se sa ova dva modela: 1. Prestigio MultiPhone 5044 DUO Zaslon: 5,0″ IPS-LCD 1280 x 720 točaka, 293 ppi SoC: MediaTek MTK6589 CPU: 4x Cortex-A7 takta 1,2 GHz GPU: PowerVR SGX544 RAM: 1 GB Interna memorija: 4 GB (dostupno 2,74 GB OS: Android 4.2 Jelly Bean Kamera: 8 MP/1080p Prednja kamera: 2 MP Baterija: 2000 mAh 2. GIGABYTE GSmart MAYA M1 v2 Zaslon: 4,5″ IPS-LCD 960 x 480 točaka, 245 ppi SoC: MediaTek MTK 6589 CPU: 4x Cortex-A7 takta 1,2 GHz GPU: PowerVR SGX544 RAM: 1 GB Interna memorija: 4 GB (dostupno 2,6 GB) OS: Android 4.2 Jelly Bean Kamera: 8 MP/1080p Prednja kamera: 2 MP Baterija: 1700 mAh Prvi je 2100kn, drugi 1700kn pa mene zanima da su realno dobri konkurenti npr protiv S3 i isplati li se riskirati novac za ove proizvode jer su specifikacije na papiru jako dobre. |
![]() |
![]() |
#2841 |
Banned
|
I nitko nema iskustva s ovim gigabytom?? Čini se odličan quad core, giga rama, 8mp kamera, 4.5 ips ekran ima ga u protisu za 1550kn. |
![]() |
![]() |
#2842 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
http://blog.gsmarena.com/gigabyte-gs...-m1-v2-review/ Evo rivju sa GSM arene. Čini se ok, kao svi kinezi poput cubota i THL-a, s time da kažu da je UI laggy. Ali ako ima custom rom-ova mogao bi biti jako dobar izbor. I još 2 godine garancije kaže protis. Ovo je bolji izbor nego bilokoji kinez... |
![]() |
![]() |
#2843 |
Banned
|
Gore je praktički čisti android i sa quad corom ima nešto lagga...toliko o tome koliko je čisti android optimizirani android ![]() Mislim da bi mi se ljudi smijali kad bi rekao da imam quad core koji lagga u glavnom meniju ![]() |
![]() |
![]() |
#2844 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
toni ako uzimaš novi mob, idi na http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=PAP5044DUO Imam ga, pa ako te šta zanima reci ;=) Sve u svemu meni je odličan i nemam niti jednu zamjerku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2845 |
Banned
|
Prva zamjerka je navodni bug kod kamere, kada biraš po meniju lijevo navodno da mob sam okida slike..neznam jel to ispravljeno ali ta recenzija s bugom je jučer stavljena na youtube. Također video snimke su katastrofa...previše kompresije 3gp format užas... Baterija također nije za pohvaliti...drugo je više manje ok, s time da trebam i dodatnu memorijsku...što prelazi 2200kn za koje nabavim S3... Tako da mislim da zaobilazim... |
![]() |
![]() |
#2846 |
Banned
|
evo da ne misliš da lažem https://www.youtube.com/watch?v=4CPV-lYZ0p8 Na dvadesetoj minuti se vidi kako sa ovim hardverom lagga igra asphalt 6...epic FAIL |
![]() |
![]() |
#2847 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Plus što je reza slaba za tu veličinu ekrana. Za tih 300$ se uzme Kineza s istim čipsetom tj. bržim (Turbo verzija na 1.5GHz), 2Gb RAM-a i FullHD ekranom. Ako se uzme u obzir da je i Prestigio Kinez,...
#2849 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
ajde budem testirao i tu igru...inače ja nemam mob za ige pa nisam ni znao za to ![]() kamera...hm...nisam primjetio nikakvo auto okidanje :S men to sve ok...a snimanje...hm...znam da je bolji od bivšeg iphone 4s što sam imao...sada jel to loše ili ne, ne znam ![]() ali bez pardona mogu reči mob je bolji od iphone 4s i samsunga s2+ s3 ako moš nabaviti za 2200kn, onda uzmi njega... Edit: pa to je asphalt 8 on košta, nedam 1$ ![]() nije li prestigio cipar? ili rusi? Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 29.08.2013. u 12:16. |
![]() |
![]() |
#2850 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|