|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
Kako pokrenuti igru koja ima bin fajlove ?
Nabavio sam igru "footbal manager 2012" i kad sam je otpakovao vidim da ima, pored setup.exe i dva bin fajla (setup-1a.bin i setup-2.bin) i sad čujem nešto da te bin fajlove treba extractirati nekim ISO programom. U programu "powerISO" umetnuo sam ta dva bin fajla tipkom ADD Zatim sam selektirao ta dva fajla, kliknuo extracti odabrao folder za smještaj. Nakon extrakiranja otvorim taj folder i vidim opet ta dva ista bin fajla ! Zna li ko kako da rješim taj problem i instaliram tu igru na comp. Zadnje izmijenjeno od: makromedia. 22.08.2013. u 10:17. Razlog: izmjena |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
A šta se dogodi kad pokreneš setup.exe? Ne vidim zašto bi trebao išta extractat dok imaš setup exe ... obično se samo pokrene setup exe. Druga stvar je kad imaš samo .bin, .iso ili slične image fajlove koji se onda ekstraktaju ili mountaju na virtualni pogon. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
nikakav extract imas setup.exe i on ce sam bacit fajlove gdje treba
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
A i možda si ekstraktao taj .iso file koji si trebao mountati?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|